"Wat kan ik niet?"

409 18 14
                                    

*Sean POV*

"Weet je zeker dat we hiervoor echt niet naar het ziekenhuis moeten?" Vraagt Alexandra nog eens voor de zekerheid vooraleer Cassy met een pincet het stukje glas dat half uit mijn hoofd steekt eruit kan halen.

"Alexandra! Als je me niet vertrouwt mag je het gerust ook wel zelf doen hoor?" Heeft Cassy duidelijk ook genoeg van Alexandra haar gepanikeer.

Toen ik samen met de jongens naar buiten ging, om de mensen die ons huis zaten te bekogelen weg te jagen, werd ik door 1 van deze onbekenden langs achteren, met een glazen flesje, op mijn hoofd geslagen. Toen we weer veilig naar binnen gingen bleek dat er nog een stuk glas in mijn hoofd stak, dat Cassy nu probeert te verwijderen.

"Kunnen jullie ook gewoon allemaal even stoppen met zo op mijn handen te staan kijken?" Kijkt Cassy de rest dan wat fronsend aan, aangezien haar dat een hoop onnodige stres zou besparen.

"We laten jullie wel even alleen.." stelt Ryan dan voor als hij de rest van de groep zowat dwingt om de kamer te verlaten, aangezien we weer allemaal samen op de kamer van mij en Alexandra verzamelt hadden.

"Oké.. Houd je hoofd nu even heel stil, ik wil dit zo snel en zo pijnloos mogelijk eruit halen" zegt ze nog snel voor ze mijn hoofd, dat op haar schoot ligt, goed draait en geconcentreerd aan de slag gaat.

"En hoe zit het tussen jou en Taylor?" Vraag ik dan maar als het wat té stil wordt naar mijn zin.

"Euhm.. Wel goed ja" duurt het even voor ze antwoord geeft.

"Dat kwam er niet echt zelfzeker uit?" Vraag ik bedenkelijk terwijl ik zo stil mogelijk blijf liggen als ik wat aan mijn hoofd voel bewegen.

"Nee hoor, alles gaat prima.. Met jou en Alexandra?" Vraagt ze dan maar snel om er van af te zijn.

"Probeer er maar niet al te vlug van af te geraken hoor.." grinnik ik eens. "We hadden het over jou en Taylor, niet over mij!" Lach ik eens waardoor Cassy mijn hoofd wat steviger vastneemt om duidelijk te maken dat ik minder moet bewegen.

"Wat wil je weten? Als er niets slecht gaat kan ik je ook niets slechts vertellen hè" maakt ze me duidelijk.

"Vertel me dan wat er goed gaat!" Lach ik opnieuw waardoor ik het misschien zelf wel wat ongemakkelijk maak.

"Sean, als je alle details over ons seksleven wilt weten kan je dat beter aan Taylor vragen of gewoon eens wat ballen aan je lijf ontwikkelen en het mij rechtuit vragen!" Neemt ze geen gas terug als ze duidelijk stelt waar het op staat terwijl ik een scherpe steek aan mijn achterhoofd voel, die me duidelijk maakt dat ze het stuk glas eruit trekt.

"Auwch.." breng ik wat kramperig uit als ik mijn tanden op elkaar druk om de pijn te proberen negeren. "Hoe zit het dan met je seksleven misschien?" Vraag ik dan maar voor de lol.

"Euhm.. Wel goed, nou ja.." brengt ze wat twijfelachtig uit waarop ik me meteen rechtzet en haar met een opgetrokken wenkbrauw aankijk omdat ik nu eigenlijk wel heel geïnteresseerd wordt door haar bizarre antwoord. "Op één detail na dan toch" brengt ze awkward uit, zeker nu ik haar hier zit aan te staren.

"Vertel!" Ben ik echt benieuwd wat er zo sucked bij hun in bed.

"We hebben nu al wel een paar keer seks gehad, maar ik ben nog geen enkele keer klaargekomen.. En daar had ik bij andere jongens waarmee ik het bed gedeeld heb helemaal geen last van" merk ik dat het haar niet zo veel kan schelen dat ze dit aan mij vertelt.

"What the fuck! Dus Taylor kan niet neuken!" Begin ik meteen hysterisch te lachen waardoor ik meteen spijt heb als ik merk dat ze me wat raar aankijkt.

"Wat kan ik niet?" Komt Taylor dan niets vermoedend weer binnen lopen aangezien hij zijn naam hoorde.

"Oh! Niets hoor.."

**************************************************************************
HEEY EVERYONE!! 💙
HERE I AM BACK AGAIN! ⚡️
SORRY DAT HET WAT LANGER DUURDE MAAR IK HAD ZOALS IEDEREEN EXAMENS!! 😪
MAAR NU HEB IK EINDELIJK MIJN DIPLOMA SECUNDAIR ONDERWIJS EN BEN IK KLAAR VOOR DE HOGE SCHOOL 😻

WAT DENKEN JULLIE VAN DAT GESPREK TUSSEN CASSY EN SEAN?? 😅
EN WAT ZAL TAYLOR DAAR VAN VINDEN? 😳
WANNEER STOPT NU EENS ALLE MISERIE WAARIN DE VRIENDENGROEP ZICH ALTIJD VERWIKKELT?! 😭

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN OP JE SOCIAL MEDIA IS SUPER LIEF!! 💞

HET LIEDJE BOVENAAN IS CHERYL MET 'LET YOU' 💚
DIT NUMMER IS VRIJ TOEPASSELIJK OP TAYLOR EN CASSY HUN SEKS PROBLEEMPJE 😜 EN STAAT GARANT VOOR MEGA GOEDE SUMMER VIBES! 🌺

WEES KLAAR VOOR SNELLE UPDATES TIJDENS DE VAKANTIEPERIODE! 😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu