"Je blijft men kleine broertje"

1.6K 72 13
                                    

*Emily POV*

Ik word stilletjes wakker en zet me recht in mijn bed als ik al meteen besef dat dit één van de ergste dagen van mijn leven gaat worden. Er rolt al weer opnieuw een traan over mijn wang als ik nog maar denk aan het beeld van Kian zoenend met een ander meisje.

Toen Astrid me gisteren laat nog een bericht stuurde om me dat te vertellen was ik er helemaal kapot van. Ik dacht dat hij en ik echt iets serieus konden opbouwen samen, maar dat was dan ook duidelijk alleen mijn visie op het sprookjesverhaal.

Ik wordt plots uit mijn gedachten gehaald door mijn GSM die uitbundig op mijn nachtkastje begint te trillen dus grijp ik hem dan ook maar.

Kian 💕✨:
'Sorry dat je dat van gisteren via Astrid moest vernemen..'

'Ik wou het je echt zelf vertellen..'

'Is het goed als ik je straks kom ophalen zodat we er over kunnen spreken?'

Ik:
'Ik sta om 8 uur voor mijn deur'

Is het enige wat ik weet terug te sturen waarop ik mijn GSM weer vergrendel en verder ga met mijn dagelijkse ochtendroutine..

*Kian POV*

Ik bedenk me dat het maar beter is om niets meer terug te sturen naar Emily en haar met rust te laten waarna ik mijn GSM weer wegsteek in mijn broekzak van mijn jeans die ik blijkbaar nog steeds aanheb van gisteren. Ik spring het bed uit, loop de kamer uit en ga de trappen af richting de living waar ik al wat geluiden hoor.

"Goeiemorgen.." mompel ik stil als ik eens door mijn haar graai en Liam daar in zijn boxer aan tafel zie zitten.

"Hey" kijkt hij me kort aan waarop hij zich weer focust op zijn mobieltje. "Zet je erbij.." nodigt hij me dan uit waarop ik plaatsneem op de stoel recht tegenover hem. "En.. Herinner je je nog iets van gisteren?" Besluit hij dan maar te vragen als hij zijn GSM weglegt en me recht in mijn ogen aanstaart.

"Niet echt veel.. Buiten dat ik het verkloot heb bij Emily" zucht ik diep als ik me achterover laat zakken op de stoel.

"Dat is nu eenmaal je eigen schuld Kian.. Dan moest je maar niet plots met een ander meisje beginnen staan zoenen hè!" Ben ik de preek die hij nu pas start nu al beu.

"Jaja, het is al goed.. Ik weet het, ik ben dom geweest oké?" Probeer ik hem dan maar snel te laten stoppen met zijn gezeur. "Ik wil ook nog even sorry zeggen voor gisteren.. Want in kan me wel nog iets herinneren van dat ik wat stom gedaan heb tegenover jou" zeg ik dan wat awkward als hij me grijnzend aanstaart en hij zich waarschijnlijk moet inhouden om me niet uit te lachen om mijn kleuterachtig gedrag.

"Het spijt mij ook dat ik daardoor zo tegen je uitgevallen ben.. Ik had niet meteen moeten beginnen schreeuwen tegen je, maar ik kon er gewoon echt niet tegen hoe je gisteren deed" verontschuldigt hij zich dan op zijn beurt.

"Geeft niet, het was men eigen schuld ook eigenlijk wel.." hef ik mijn schouders eens even op als Liam alweer opstaat.

"Wat je ook doet of beslist, ik blijf altijd achter je staan en je steunen hè.. Je blijft nog steeds men kleine broertje" grapt hij als hij me langs achteren passeert en eens snel met zijn handen door mijn haar woelt zodat het helemaal in de war ligt. "Er staan nog wat cornflakes in de kast en melk en appelsap in de frigo voor als je wat wilt eten of drinken.. Ik ga me nu eerst snel wat wassen, dus dan zie ik je straks wel weer"..

Nadat hij uit men oog verdwijnt de trap op schrijf ik nog snel op een briefje dat ik al weg ben richting school en trek ik mijn schoenen aan die hier blijkbaar nog in de living stonden. Ik maak mijn weg richting de voordeur en bereid me alvast voor op de hel als ik vertrek richting Emily...

**************************************************************************
WHAT'S UP CHICAS!! 👋🏼🎉

HOE ZAL DEZE DAG NU WEER GAAN VERLOPEN?? 😱😱
HOE ZAL HET GESPREK TUSSEN EMILY EN KIAN VERLOPEN?? 😳😳
EN WELKE NIEUWE PROBLEMEN ZULLEN VANDAAG WEER WE WEG KOMEN VERSPERREN!! 😖😖

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS SOWIESO 🤗🤗

LIEDJE BOVENAAN IS DÉ SPAANSE DANSHIT VAN HET MOMENT VAN DE GEWELDIGE MEIDEN VAN FIFTH HARMONY SAMEN MET PITBULL!! 💃🏼💃🏼 HIJ HEET POR FAVOR EN IS LITTTT 🔥🔥

TE AMO 😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu