"Met wie spreek ik?"

616 28 18
                                    

*Sean POV*

"Ga gewoon slapen Alexandra.." zucht ik vermoeid om het feit dat ze blijft doen alsof ze slaapt om me in het oog te kunnen houden.

Nadat ik weer wakker werd vanuit mijn buiten bewustzijn legde de rest me uit wat er met Zack aan de hand was en ging Cassy zijn wonden nog samen met Ryan verschonen. Al snel begreep ik waarom Zack zo overdreven reageerde en besloot ik het gebeuren gewoon te vergeten. Daarna besloten we allemaal maar te gaan slapen en af te wachten wat morgen zou brengen als Zack weer wakker zou worden.

"Hè, ik weet heus wel dat je wakker bent hoor, ik ben niet achterlijk" probeer ik haar nog eens te laten stoppen met het faken van haar slapen als ze nog steeds niet antwoord.

"Ik kan niet slapen.." mompelt ze als ze zich naar me toedraait.

"Stop me liegen, je wilt niet slapen" verbeter ik wat ze net gezegd heeft.

"En waarom zou ik dan niet willen slapen?" Kijkt ze me best uitdagend uit, benieuwd naar wat ik daarop te zeggen heb.

"Omdat je er zeker van wilt zijn dat ik niet naar je broer zijn kamer ga gaan om wraak te nemen zodra je slaapt" ben ik vrij zeker dat dat de reden is, waarop ik van haar gezicht kan aflezen dat het inderdaad klopt wat ik zeg.

"Misschien wel ja.." heft ze stilletjes haar schouders eens op.

"Denk je nu serieus dat ik zo in elkaar zit?" Vraag ik haar als ik mijn rechter wenkbrauw vragend optrek. 

"Je weet nooit hoe boos iemand om iets kan zijn?" Brengt ze wat twijfelachtig uit, wat dus overduidelijk overeenstemt met een 'ja'.

"Laat me je dan nu duidelijk stellen dat ik niet zo ben. Ik zei toch dat ik niet boos op hem ben? Als ik gesnoven heb, bevat ik ook niet meer wat ik doe hoor.. Dus waarom zou ik dan boos moeten zijn op hem omdat hij dat ook niet doet?" Maak ik haar duidelijk dat ik niets van plan ben met Zack. "Dus jij gaat nu slapen! Deze dag was al vermoeiend genoeg" voeg ik er nog aan toe.

"Oké baas" rolt ze overdreven met haar ogen waarop er toch nog een kleine glimlach van af kan.

Ik ga wat dichter tegen haar aanliggen en sla mijn arm om haar heen waarna ik niet veel later in slaap val en zij hopelijk ook..

*Meghan POV*

"Is haar zus nu samen met haar neef of met haar man?" Fluistert Liam me stilletjes toe vanachter me, aangezien ik onder een dekentje tussen zijn benen inzit.

"Haar neef, wel opletten hè" grinnik ik eens aangezien ik wel begrijp dat hij deze ingewikkelde film niet meer kan volgen.

Nadat we ons nog wat hadden geamuseerd in bed en het al na middernacht was besloten we toch nog een film te gaan kijken om deze dag te beëindigen.

"Ik ben echt te moe om nog te blijven kijken.. Zullen we gaan slapen?" Stelt Liam voor als hij eens geeuwt en zich uittrekt.

"Ga al maar, ik kom zometeen als de film gedaan is" zeg ik hem, waarop hij zich vanachter me weg probeert te wurmen, iets verder naar het bed toestapt en onder de dekens kruipt. "Slaa-" wil ik hem een goede nacht wensen waarop mijn GSM plots afgaat en iemand me blijkbaar belt.

Ik spring snel recht en loop richting de kleine salontafel waar mijn GSM op ligt als ik zie dat Liam zich weer rechtzet in het bed en me vragend aanstaart.

"Het is Zack?" Breng ik verbaasd uit als ik ook naar Liam staar.

"Wat wilt hij nu weer om dit uur?" Brengt Liam een tikkeltje geïrriteerd uit waarop ik dan maar uiteindelijk opneem.

"Hallo, met wie spreek ik?" Probeer ik maar te doen alsof ik van niets weet.

"Meghan? Het is Zack.."

**************************************************************************
HAII LOVERS 💖💖

ZIJN SEAN EN ALEXANDRA NU EEN STELLETJE OF NIET?? 😏😏
EN WAT DENKEN JULLIE VAN LIAM ZIJN REACTIE OP ZACK DIE MEGHAN BELT?? 😕😕 MAAR WAAROM BELT ZACK, MEGHAN ÜBERHAUPT?!?! 😮😮

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZOUDEN ECHT ONGELOFELIJK LIEF ZIJN 😘😘

HET LIEDJE BOVENAAN IS THE CURE VAN LITTLE MIX 💜💜 NOG MIXERS DIE HELEMAAL VERLIEFD ZIJN OP HUN NIEUWE ALBUM LM5?? 😍😍

VOLGEND HOOFDSTUK BIJ MINSTENS 5 COMMENTS SCHATJES 😛😛

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu