"Sweet dreams.."

1.5K 77 37
                                    

*Meghan POV*

Ik schrik wakker door mijn GSM die ligt te trillen op mijn nachtkastje en probeer die zo stil mogelijk te nemen, zonder Zack wakker te maken die vredig naast me ligt te slapen.

"Met Meghan?" Fluister ik stil als ik opneem.

"Meghan kom de deur opendoen! Ik heb geen sleutel mee.." is het blijkbaar men broer Sean die hier voor de deur staat.

"Maar dan moet ik men bed uit.." mompel ik vermoeid als ik me al kan inbeelden hoe koud het zal aanvoelen om nu vanonder men warme donsdeken te kruipen en de lichaamswarmte van Zack, die tegen me aanligt, te moeten missen.

"Heb je misschien liever dat ik gewoonweg aanbel en mama en papa wakker maak zodat ze kunnen zien dat Zack bij jou in bed ligt?" Weet hij echt precies hoe hij me moet chanteren.

"Oké, oké.. Het is al goed, ik kom er aan" zeg ik nog snel voor ik weer afleg en het deken van me afsla om vervolgens mijn bed uit te klimmen en mijn tocht richting de voordeur verder te zetten.

Als men ouders erachter zouden komen dat Zack en ik wel eens samen seks hebben zouden we er beiden echt geweest zijn aangezien onze ouders mega goed bevriend zijn. Daarom maakt Sean er dus ook hopeloos gebruik van om me zo te kunnen chanteren.

"Hoe weet jij überhaupt dat Zack hier is?" Is het eerste wat ik zeg als ik de voordeur open en Sean daar zie staan

"Nogal logisch als Liam jullie samen ziet vertrekken en je daarna foto's post van jullie samen" heeft hij meteen zijn uitleg klaar als hij binnenloopt en me achtervolgt richting de living. "Astrid en Alexandra waren trouwens ook echt mega pissed omdat jullie twee zijn weggegaan" vertelt hij me terwijl ik mezelf wat water inschenk.

"Dat is dan ook niet de eerste keer.." draai ik met men ogen terwijl Sean zich begint uit te kleden en zijn avondje-stappen-outfit inruilt voor een simpele Adidas jogging en gewoon zijn sixpack waar volgens hem zelf toch nog wel een paar gram vet af mag. "Ze kunnen het volgens mij gewoon echt niet hebben dat Zack en ik seks kunnen hebben zonder meteen een relatie te willen" zeg ik wat ik er van denk.

"Misschien.." kan het Sean blijkbaar niet echt veel schelen. "Jullie hebben trouwens wel wat gemist tussen Kian en Astrid.. Die twee stonden daar op het midden van de dansvloer naar elkaar te schreeuwen" grinnikt Sean waarop ik wel meteen nieuwsgierig ben naar hoe dat dat eruit gezien moet hebben.

"Ja, die arme Emily ook.. Die is er waarschijnlijk meteen kapot van als ze erachter komt wat Kian gedaan heeft!" Heb ik nu al zo veel medelijden met haar.

"Blijkbaar had Taylor hem zitten opstoken om een ander te gaan kussen en Emily even te vergeten" vertelt Sean ook maar wat hij heeft horen zeggen.

"Oh die Taylor toch.. Wanneer gaat die jongen eindelijk eens wat meer volwassen worden?" Is dat toch al iets wat ik me enkele jaren afvraag.

"Misschien kan je daar over nadenken in je dromen, aangezien het al bijna 3 uur 's nachts is en de meeste mensen dan toch slapen?" Staat Zack daar dan plots in de deuropening met enkel zijn boxer aan.

"Sorry dat we je hebben wakker gemaakt, maar iemand was dom genoeg om zijn sleutel niet mee te nemen en dus niet binnen te kunnen geraken" grijns ik richting Sean die vervolgens eens verveeld met zijn ogen draait.

"Kom je weer mee naar boven, dan kunnen we gaan slapen?" Stelt hij dan voor waarop ik eens knik.

"Slaapwel" zeg ik nog snel tegen men broer waarop ik Zack achtervolg richting mijn kamer.

Ik ga snel mijn bed weer in waarna ik tegen Zack aankruip en hij zijn arm om me heen slaat.

"Sweet dreams.." fluistert hij me nog toe als ik mijn hoofd op zijn borstkas leg, hij een kus op mijn voorhoofd plaatst en ik niet veel later in slaap val..

**************************************************************************
HIER BEN IK WEER!!

HOE SCHATTIG ZIJN ZACK EN MEGHAN EIGENLIJK WEL NIET SAMEN?! 😍😍

LAAT ME OOK EENS WETEN MET WIE JULLIE SEAN SAMEN WILLEN ZIEN GAAN!! 😱🙌🏼

VOOR DE REST NATUURLIJK VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 🔥🔥

LIEDJE BOVENAAN IS DEZE KEER BEAST VAN DE BELGISCHE ZANGERES LAURA TESORO 🤘🏼🤘🏼 ECHT ZO ONTZETTEND DANSBAAR 🎉🙏🏼 

OOK ZO VEEL LIEFDE VOOR JULLIE ALLEMAAL 💓💓

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu