"Ik zal je altijd steunen.."

527 25 34
                                    

*Meghan POV*

"Dus? Ga je nog wat vertellen of moet ik wachten tot die één of andere Samuel me morgen alles zelf vertelt?" Begint Liam duidelijk wat ongeduldig te worden als hij me aanstaart vanop het bed waar hij in ligt.

"Ik weet gewoon niet zo goed hoe ik dit moet vertellen.." zucht ik als ik wat door de kamer heen ijsbeer.

We werden daarstraks op ons avondje uit verstoord door de broer, Samuel,  van mijn ex, die ermee dreigde Liam iets te gaan vertellen wat ik niet wou. Dat is dus ook de reden waarom we onze avond nogal snel hadden afgerond en ik nu van plan ben het allemaal zelf te vertellen voor Samuel dat morgen zelf kan doen als we afspreken om alles uit te praten.

"Ik zou het maar gewoon vertellen Meghan, ik begin wat nerveus te worden van al dat wachten" vertelt hij me nogal droog waarop ik een laatste keer zucht en dan ook maar begin met vertellen.

"In het laatste jaar van mijn middelbaar had ik een nogal hechte band met een jongen uit een andere klas, Jay. We hadden soms vrij intieme momenten, als je begrijpt wat ik bedoel" veronderstel ik op zich wel dat hij me begrijpt zonder dat ik er te veel woorden aan vuil moet maken.

(Jay)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Jay)

"Ik ging vaak bij hem thuis langs en hij kwam ook wel eens bij mij over de vloer, zelfs onze ouders werden een beetje bevriend" ga ik verder met vertellen. "Veel buitenstaanders vonden onze relatie zo speciaal dat ze dachten dat we een stelletje vormden, maar dat hadden we eigenlijk zelf nooit echt officieel gemaakt.." wordt ik al triest terwijl ik alles aan het vertellen ben. "Op een dag kwam het dan ook zo ver dat Jay me vroeg of ik zijn vriendin wou worden, maar dat was nooit mijn bedoeling geweest van alles wat we gedaan hadden en dus wees ik hem af en wou ik gewoon vrienden blijven" kijkt Liam me fronsend aan terwijl ik alles vertel.

"Dus eigenlijk zoals je bij Zack gedaan hebt?" Onderbreekt Zack me dan waardoor het tot me doordringt dat dit verhaal inderdaad met die situatie te vergelijken is.

"Als je het daarmee wilt vergelijken misschien wel een beetje ja.." hef ik mijn schouders eens op als ik me bij Liam op bed neerzet en mijn verhaal verder zet. "Jay was zo triest en zijn broer, Samuel, smeekte me bijna om het toch te overwegen met zijn broer samen te gaan, maar dat zag ik gewoon echt niet zitten" knikt Liam tot nu toe nog begrijpelijk. "Een paar weken later stond Jay plots op een avond bij me thuis aan de deur om het zelf nog eens opnieuw te vragen om zijn vriendin te worden, maar opnieuw wees ik hem af en dacht ik dat ik het hem nu eindelijk wel duidelijk gemaakt had" voel ik dat mijn ogen al waterig worden nu ik aan het einde van mijn verhaal kom. "Diezelfde nacht kreeg ik een bericht van Jay waarin hij me zweerde dat hij ervoor zou zorgen dat ik het me zou beklagen als ik het niet eens zou proberen een relatie met hem aan te gaan. Dat bericht bekeek ik enkel, maar besloot ik om de vreemde boodschap maar gewoon te negeren.. Een paar uur later vernam ik van zijn broer dat Jay zichzelf opgehangen had in zijn kamer.." beëindig ik mijn verhaal, waarop er een traan over mijn wang rolt en Liam me wat verbaast aanstaart.

"Dat is best wel heftig.." weet Liam overduidelijk niet goed wat zeggen.

"Zijn familie, maar voornamelijk zijn broer, nam het mij kwalijk dat ik hun niet op tijd verwittigt had over dat bericht dat hij mij gestuurd had en zagen mij als de oorzaak van hun zoon zijn dood" denk ik weer terug aan die beschuldigingen een moordenaar genoemd te worden. "Ze konden het niet meer aan om ook maar ergens in de buurt te komen van waar hun zoon het leven beëindigd had en besloten daarom maar meteen te verhuizen richting het buitenland en een nieuw leven te beginnen" vertel ik hem waar mijn contact met de familie geëindigd was vooraleer ik Samuel vandaag terugzag. "Zeg alsjeblieft iets.." smeek ik Liam bijna die gewoonweg voor zich uit blijft staren zonder ook maar iets te zeggen.

"Wat wil je dat ik zeg?" Kijkt hij me vrij emotieloos aan waardoor ik al een bang hartje krijg.

"Laat me alsjeblieft niet vallen! Je bent de eerste van onze vriendengroep waar ik dit aan vertel.." smeek ik hem opnieuw waarna hij zijn hand geruststellend op die van mij legt.

"Wees maar gerust Meghan, niets van dit alles is jou schuld.. Die jongen had waarschijnlijk gewoon problemen met zichzelf, waardoor die afwijzing van jou gewoon 100 keer zo hard bij hem aankwam.. Steek goed in je hoofd dat die dood van hem niet jou schuld is, wat anderen dan ook wel niet mogen zeggen!" Verlost hij me van alle stres die ik had aangezien ik dacht dat hij me dit kwalijk ging nemen.

"Ik ben zo blij dat ik eindelijk iemand heb die me hierin steunt.." kan hij waarschijnlijk niet beseffen hoeveel dit voor me betekent.

"Ik zal je altijd steunen.."

**************************************************************************
HEEYY LOVERS!!
VOLGENDE HOOFDSTUKJE BIJ 15 VOTES EN 15 COMMENTS!! 🔥

WAT EEN VERHAAL VAN MEGHAN!! 😧
WAT DENKEN JULLIE HIER VAN?? 🤭
DRAAGT ZE HIER ENIGE SCHULD?? 🤔

WIE KIJKT ER HIER ALLEMAAL UIT NAAR DE AFTER MOVIE DIE BINNENKORT IN DE CINEMA'S GAAT SPELEN?? 😻
IK TEL AL AF NAAR DE PREMIÈRE 🙊

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS ZIJN NOG ALTIJD WELKOM!! 😚

HET LIEDJE BOVENAAN IS DE NIEUWE 'SO AM I' VAN AVA MAX!! 🎼🎼 WAT EEN MOOIE BOODSCHAP VAN EEN TOP MEID!! 💜

BIG KISSES 😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu