"Ik heb iets verkeerds gedaan.."

1.4K 68 18
                                    

*Meghan POV*

"Het is niets erg.. De ambulanciers zeiden dat ze hem gewoon even voor de zekerheid gingen meenemen om alles te controleren.." probeert mama me gerust te stellen.

De ziekenwagen die eerder op de oprit stond was dus blijkbaar voor men vader die in de keuken uitgegleden was en op de grond belandt was. Mijn mama had voor de zekerheid meteen de ziekenwagen gebeld, maar er leek niets ernstig aan de hand te zijn.

"Gelukkig maar.. Het had veel erger af kunnen lopen" zucht Sean opgelucht die zich vervolgens in de zetel laat vallen.

"Laten we daar maar niet aan denken" stelt men mama dan nog vast waarop ze richting de eettafel loopt waar ze verder gaat met wat werk op haar pc waardoor ik nu pas haar best moderne outfit opmerk.

(Meghan's moeder's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Meghan's moeder's outfit)

"Dus ik veronderstel dat dat etentje vanavond dan ook niet meer doorgaat?" Is het eigenlijk meer iets dat ik hoop in plaats van te veronderstellen.

"Natuurlijk gaat dat wel door! Het zou zonden zijn om dat te verplaatsen nu het al maanden gepland staat" zegt ze doodnormaal terwijl ze verder tokkelt op haar computer.

"Dus je gaat papa dwingen om met pijn er toch heen te gaan?" Probeer ik haar een schuld gevoel aan te knopen.

"Ik heb je daarnet toch al verteld dat er helemaal niets met hem scheelt?" Grinnikt ze eens als ze een keer overdreven met haar hoofd schudt.

"Je weet nooit hoe hij zich straks zal voelen hè.." probeer ik er alles aan te doen om onder dat etentje uit te komen.

"Zeg wat is dat nu plots met jou! Anders sta je altijd meteen te springen om uit eten te gaan en nu lijkt het net alsof je niet wilt gaan?" Kijkt men mama me wat raar aan als ze haar computer toeklapt en weer rechtstaat vanachter de tafel en Sean wat ongemakkelijk rondkijkt.

"Is daar dan iets mis mee misschien?" Is het niet mijn gewoonte om zo grof te antwoorden, waarop mijn moeder me met een opgetrokken wenkbrauw aanstaart.

"Vanavond gaan wij met zijn vieren uit eten, punt uit!" Antwoordt zij dan ook op haar beurt als ze me waarschuwend aankijkt.

"Dat zien we nog wel.." mompel ik stil op een toon waardoor ze het toch nog steeds kan horen, waarna ik mijn zak opraap en de living uitloop, de trappen op richting mijn kamer.

"Meghan!" Schreeuwt men moeder me nog na die me achternaloopt tot ik de gang maar dan gewoonweg toekijkt hoe ik de trappen oploop.

"Laat haar maar even.." hoor ik hoe Sean mama nog wat op haar gemak stelt voor ik de deur van mijn kamer toesla.

*Ryan POV*

"Dus over twee uur ben ik wel weer terug" vertelt Kian me nog waarop hij me alleen achterlaat bij hem thuis met zijn broertje Jace.

"Geen stress man, ik ben goed met kinderen" probeer ik hem nog eens gerust te stellen dat mij laten babysitten op Jace niet de slechtste keuze van zijn leven zal worden.

Aangezien ik door die straf van men ouders voor dat voorval met men leerkracht van chemie een eigen baantje moest gaan zoeken besloot ik maar voor te stellen aan Kian om op zijn broer te letten.

"Ik heb men mama moeten overtuigen dus verpest het niet hè!" Waarschuwt hij me nog een laatste keer voor hij eindelijk weggaat en ik alleen met Jace in de living overblijf.

"Dus.. Jace, wat wil je nu gaan doen?" Vraag ik hem meteen als ik naast hem in de zetel ga zitten.

"Waarom heb jij straf van je ouders gekregen?" Negeert hij zowat volledig mijn vraag.

"Euhm.. Wel ik heb iets verkeerds gedaan met mijn leerkracht" leg ik hem uit terwijl ik de pittige details weglaat.

"Hebben jullie seks gehad?" Had ik nooit verwacht om dat woord uit de mond van een 10-jarige te horen komen.

"Vraag dat maar eens aan je broer.."

**************************************************************************
HEY HEY HEY!! 🤘🏼🤘🏼

WEL ALS DAT NIET HET MEEST ONGEMAKKELIJKE IS WAT ER KAN GEBEUREN ALS JE MET EEN KIND AAN HET PRATEN BENT WEET IK HET OOK NIET MEER HOOR.. 😬😬
EN IS MEGHAN NU PLOTS EEN REBEL AAN HET WORDEN?? 😱😂

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN MAG JE BLIJVEN DOEN HEEE 🔥😭

LADY GAGA HEEFT HET ECHT GEKILLED IN HET SPORTPALEIS BTW!! 💕✨
EN NU KOMT BRITNEY OOK NOG EENS NAAR BELGIË!! 😍😍

DAAROM OOK NOG EENS HAAR TOPPER IF U SEEK AMY, DIE OOK VRIJ TOEPASSELIJK IS VOOR DIT DEELTJE, BOVENAAN DIT HOOFDSTUK 💖👑

LUV YA ❤️

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu