"Allemaal wakker worden!"

699 31 35
                                    

*Meghan POV*

"Meghan? Het is Zack.." hoor ik hem langs de andere kant van de lijn terwijl ik Liam's ogen nog steeds op m'n huid voel branden aangezien hij me vanuit het bed zit aan te staten.

"Oww.. Zack, hey! Waarom bel je nog zo laat?" Probeer ik wat verrast te klinken dat hij het is, ook al had ik zijn naam al lang zien verschijnen op het scherm van mijn mobieltje.

"Ik mis je Meghan.." hoor ik stil langs de andere kant waarna mijn hart voor een seconde stopt met slaan en ik een krop in mijn keel krijg.

"H-hoe bedoel je?" Krijg ik er wat moeilijk uit terwijl ik nerveus rond het salontafeltje heen ijsbeer.

"Ik wil je weer bij me" heeft hij er blijkbaar niet veel meer aan toe te voegen. "Ik wil je weer omhelzen als we samen in bed liggen.." moet ik me inhouden om niet te gaan blozen als ik hem dat hoor uitbrengen.

"Zack, dat gaat niet meer" probeer ik hem rustig te vertellen. "Ik dacht dat we dat wel duidelijk hadden gemaakt aan elkaar en samen beëindigd hadden?" Was dat voor mij alleszins toch heel duidelijk geëindigd, zeker nu ik iets met Liam heb.

"Het gaat niet meer met me Meghan.." klinkt zijn stem nu al de hele tijd net alsof hij geen fitheid meer uit zijn stembanden kan putten.

"Zack, is alles daar oké?" Begin ik zijn gepraat nu toch maar wat raar te vinden als ik Liam een bezorgde blik toewerp die me vervolgens fronsend en vragend aanstaart.

"Nee, je broer is er niet meer. Ik heb hem doodgeslagen.." hoor ik Zack me vertellen waarop mijn ogen wijd opensperren en mijn hart nu toch wat langer als 1 seconde stil blijft staan.

"Zack! Gaat alles goed? Wat gebeurt er? Is het waar wat je vertelt?!" Breng ik in paniek, snel achter elkaar uit waarop Liam uit het bed springt en bezorgd op me af komt lopen.

"Meghan wat is er?" Kijkt Liam me doordringend aan als hij me bij mijn schouders vasthoudt om me te kalmeren.

"Ik moet gaan Meghan.. Ik wordt nog wel gestraft voor mijn daden, wees maar niet bang. Het spijt me voor alles" hoor ik hem nog zonder enige emotie mompelen waarop er ingehaakt wordt.

"Hij heeft opgehangen!" Roep ik bang uit als ik Liam met tranen in mijn ogen aankijk.

"Meghan! Vertel me iets!" Probeert Liam iets van informatie uit me te sleuren terwijl ik bibberend en gehaast 'Sean' zijn naam tussen mijn contacten probeer op te zoeken. "Wat is hier aan de hand?" Begrijp ik best dat hij in de war is, maar heb ik even geen tijd op hem alles uit te leggen als ik mijn broer begin op te bellen in de hoop dat hij zal opnemen..

*Sean POV*

Ik word uit mijn slaap gerukt door mijn GSM die over mijn nachtkastje heen bibbert en merk dat ook Alexandra naast mij er van wakker wordt. Ik neem mijn mobieltje meteen vast en moet even wennen aan het felle licht van het scherm voor ik mijn zus haar neem zie verschijnen.

"Meghan? Waarom bel je?" Neem ik meteen op als ik me wat rechter zet in m'n bed.

"Sean? Ben jij dat?" Hoor ik haar in paniek langs de andere kant van de lijn.

"Natuurlijk ben ik het. Wie zou ik anders zijn?" Begrijp ik het nut van die vraag al niet zo goed.

"Zack belde me net, hij vertelde mij dat je dood was!" Legt ze me uit zonder dat ik er eigenlijk ook maar iets van begrijp.

"Wat? Ben je zeker dat hij het was?" Vraag ik voor de zekerheid nog eens na.

"Er is iets met Zack aan de hand, Sean! Er is iets niet oké.." hoor ik haar bijna huilen terwijl ze haar zinnen zo duidelijk mogelijk probeert over te laten komen.

"Hij had daarjuist gesnoven, hij belde je waarschijnlijk gewoon high" leg ik haar simpelweg uit hoe het er op staat als Alexandra nu een beetje mee kan volgen waarover mijn telefoongesprek gaat.

"Nee Sean! Ik ben serieus! Hij was niet gehoon high, er schol écht iets met hem" probeert ze me er van te overtuigen dit ernstig op te nemen.

"Oké, rustig.. Ik ga wel even bij hem op de kamer checken als dat je geruststelt?" Stel ik dan maar voor om haar, haar zin te geven.

"Doe dat snel alsjeblieft!" Smeekt ze me nog.

"Ik bel je zo meteen terug oké?" Zeg ik nog voordat ik weer afleg en het bed uitstap.

"Wat was er?" Vraagt Alexandra me bezorgd.

"Meghan vertelde iets raars over Zack, ik ga even bij hem op de kamer kijken" vertel ik haar waarop ik de kamer al uitloop en naar de kamer van Zack loop en hoor dat Alexandra haar best doet om me bij te houden richting Zack zijn kamer.

Ik zwaai stilletjes de kamerdeur van Zack open, in de hoop niemand anders in het huis wakker te maken. Meteen zie ik hoe Zack daar in het licht van het lampje op zijn nachtkastje in zijn bes ligt terwijl hij zwaar en onregelmatig ademt terwijl zijn lichaam zich spastisch heen en weer en op en neer beweegt in het bed.

"Jongens! Allemaal wakker worden! Zack heeft een overdosis genomen!" Roep ik luidkeels doorheen de gang..

**************************************************************************
HAII LOVERSS!! 🌟🌟

VOLGEND HOOFDSTUKJE PAS BIJ MINSTENS 10 COMMENTS 😝😝 (SPAM TELT MEE 😅😅)

IK KREEG PLOTS EEN INSPIRATIE-BOOST DUS DAAROM EEN EXTRA LANG HOOFDSTUKJE ❤️❤️

WIE HEEFT HIER MEDELIJDEN MET MEGHAN?? 😢😢
EN ZAL DIT EEN EFFECT HEBBEN OP HAAR RELATIE ME LIAM?? 🤔🤔
EN HOE ZAL DIT EINDIGEN ME ZACK?? 😭😭

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN HET ALLERLEUKSTE 😛😛

LIEDJE BOVENAAN IS DE HELEMAAL GEWELDIGE NIEUWE SINGLE VAN ELLIE GOULDING, DIPLO EN SWAE LEE 💚💛
HIJ HEET 'CLOSE TO ME' EN LATEN WE STELLEN DAT DIT DE BESTE COMEBACK VAN HET JAAR IS 🔥🔥

MIJN HART SLAAT VOOR JULLIE 💋💋

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu