"Dit is niet wat het lijkt.."

750 27 6
                                    

*Meghan POV*

"Doe even rustig!" Lach ik Liam toe nadat hij voor de zevende keer wild langs de handdoek, waar ik mee op het zand zit, heen loopt achtervolgt door de hond die we zonet gevonden hadden.

"Hij heeft de tijd van zijn leven Meghan!" Roept Liam bedoeld op de hond die inderdaad wel vrij blij oogt terwijl hij achter Liam aan holt. "Maak even wat foto's voor m'n Instagram!" Brengt hij dat eerder uit als een eis dan een vraag als hij alweer wegloopt om vervolgens weer terug te komen lopen als ik wat foto's neem.

Ik scrol even door de paar foto's die ik gemaakt heb en behoud er al snel 1 als favoriet, die ik dan ook meteen doorstuur naar Liam.

"Zullen we even de zee ingaan?" Stel ik dan voor als ik merk dat ik niet echt zo veel aandacht meer krijg

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Zullen we even de zee ingaan?" Stel ik dan voor als ik merk dat ik niet echt zo veel aandacht meer krijg.

"Euhm.. Ik weet niet, ik heb denk ik toch niet echt zó veel zin.." lijkt hij nu bijna het meisje met de moodswings tussen ons beide te zijn als hij niet eens opkijkt terwijl hij de hond gewoon door blijft aaien.

"Oké, begrepen. Houd je maar bezig met de hond en dan gaat deze zwaan wel alleen te water" ben ik niet van plan om er een heel drama over te gaan maken als ik recht spring en m'n jurkje uittrek, zodat ik enkel mijn bikini nog aanheb.

(Meghan's bikini)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Meghan's bikini)

"Je weet dat staren onbeleefd is hè?" Draai ik me eens kort om richting Liam die van de één op de andere seconde blijkbaar toch weer interesse voor me gekregen heeft.

"Misschien ga ik toch maar even mee het water met je in, ik ben uiteindelijk toch wel degene die je mee op vakantie gevraagd heeft.." probeert hij maar een simpele draai te geven aan het feit dat hij plots van mening veranderd is om toch mee te gaan.

"Probeer je er maar niet uit te praten!" Roep ik hem nog toe aangezien ik al richting de zee loop waarop ik hem eens hoor lachen.

"Hé! Dat is mijn hond!" Hoor ik dan plots een mannenstem vanachter me weerklinken..

*Cassy POV*

"Gaat er ook nog iets op deze vakantie meezitten?" Hoor ik Astrid vanachter me zuchten.

"Niet zo negatief doen Astrid!" Wordt Kian meteen geïrriteerd door haar houding.

"Wat wil je anders Kian? Ze heeft gelijk hoor! Eerst moeten we te voet richting ons 'hotel', dan komen we er achter dat ons 'hotel' geen hotel is en nu moeten we op zoek naar onze vermiste vrienden.." gaat Alexandra dan mee in Astrid haar negatieve sfeer.

"Vergeet vooral niet knabbel en babbel hun gezellige ruzie die nog steeds gaande is!" Vervolledigt Astrid, Alexandra nog, bedoeld op Sean en Zack hun ruzie.

"De week is nog maar net begonnen dames! Er zullen nog genoeg leuke momenten komen hoor!" Probeert Taylor hen wat goede moed in te spreken.

"Dat is het probleem net Taylor! We zijn hier nog maar 1 dag en we hebben al zo veel problemen gehad" kan Astrid blijkbaar toch nog wat met al onze pech lachen.

"Hé jongens! Ik heb ze gevonden!" Roept Zack die voorop liep en hen blijkbaar achter een bosje gevonden heeft.

"Wat doen jullie?" Breng ik wat verward uit als ik zie hoe Emily nog snel haar T-shirt in haar broek probeert te steken, die ze nog moet vastdoen, en ook Ryan de rits van zijn broek nog aan het toeritsen is.

"Euhm.. Awkward" brengt Astrid op haar beurt uit waardoor het nog wat stiller wordt.

"What the fuck! Sta je hier nu serieus mijn ex te neuken in de bosjes?" Brengt Kian nu al razend uit richting Ryan.

"Dit is echt niet wat het lijkt.."

**************************************************************************
HAII LOVES!! 🤗🤗

SCHOOL IS WEER BEGONNEN, DUS DAT BETEKENT MEER UPLOADS!! 🎉🎉
I KNOW, GEEN LOGICA MEER IN MIJN LEVEN 😂😂

WAT GAAN LIAM EN MEGHAN DOEN MET DIE HOND?? 🤔🤔
EN KAN LIAM OOK NOG IETS ANDERS DAN GEILEN OP MEGHAN?? 😅😅
WAT GEBEURT ER DAAR TUSSEN RYAN EN EMILY?? 😳😳
EN ZORGT DIT NU VOOR EEN RUZIE TUSSEN KIAN EN RYAN!! 😱😱

GENOEG OM VOOR TE COMMENTEN 😝😝
MAAR VOTES EN FOLLOWS ZIJN NATUURLIJK OOK MEGA LIEF ❤️❤️

HET LIEDJE BOVENAAN IS 'YOU SHOULD SEE ME IN A CROWN' VAN BILLIE EILISH 👑🕷
NIET NORMAAL DE FANBASE VAN DIE MEID 🖤🖤
GAAT IEMAND HAAR CHECKEN OP HAAR TOUR IN AMSTERDAM OF  BRUSSEL?? 😍😍

LOVE Y'ALL 4 EVER 💕💕

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu