"Haar laat je gerust!"

868 38 8
                                    

*Alexandra POV*

Ik voel me stilletjes aan wakker worden, maar merk dat ik moeite heb met mijn ogen al meteen te openen.

"Goeiemorgen.." mompel ik wat binnensmonds tegen Sean nog voor ik mijn ogen opendoe als ik mijn armen eens naast me uitrek en merk dat ik daarmee tegen helemaal niets aanbots.

Ik open al snel mijn ogen waarop ik recht ga zitten en merk dat Sean al niet meer naast me ligt.

"Sean?" Roep ik eens door de kamer in de hoop dat ik een reactie terug zal krijgen, maar tevergeefs.

Ik stap voorzichtig het bed uit waarop ik snel iets anders aantrek, dat voor nu wel even goed genoeg lijkt om mezelf in het oog van de anderen te gaan vertonen.

(Alexandra's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Alexandra's outfit)

Ik loop onze slaapkamer uit waarna ik de trap af huppel richting de keuken, waar ik al wat gerommel en gepraat vandaan hoor komen.

"Aha! Onze schone slaapster!" Glimlacht Taylor breed als ik de keukendeur openzwaai en iedereen daar al aan tafel zie zitten.

"Goeiemorgen!" Begroet de rest me een beetje door elkaar op zijn beurt waarop ik even kort glimlach terwijl ik op de laatste lege stoel aan tafel ga zitten.

"Hoezo ben ik de laatste die wakker wordt?" Is dat echt zo raar aangezien ik normaal altijd de eerste ben om wakker te worden.

"Weet jij wel hoe laat het al is? Ik ben ondertussen al met Taylor en Ryan naar de bakker geweest.." vertelt Sean dan.

"Maar we hebben gisteren echt bijna twee uur rondgelopen voor we hier toe kwamen.. Hebben jullie weer die hele weg gewandeld voor wat koffiekoeken?" Heb ik in die paar uren langer slapen blijkbaar heel wat gemist.

"Het bleek dat er een auto aan de achterkant van het huis geparkeerd stond en de sleutels hingen hier omhoog aan dat haakje" vertelt Ryan dan als hij richting de plaats knikt waar wat sleutels omhoog hangen.

"Oww.. Wel, nu ben ik dan weer bijgepraat" lach ik eens kort.

"Niet echt helemaal.. Zoals je weet is dit niet helemaal het verblijf dat we besteld hadden, maar onze tickets om de hele week te gaan skiën lagen hier toch wel op het aanrecht, dus die hebben we gelukkig wel" vertelt Emily dan nog.

"Waar is m'n broer eigenlijk?" Merk ik dan plots op dat Zack de enige is die niet in de keuken te bespeuren is.

"Hij zei daarjuist dat hij naar de kamer ging" zegt Cassy meteen.

"Hij deed gisterenavond op de kamer ook al raar.." vertelt Kian waarop ook Ryan instemmend knikt.

"Ja, vanmorgen reageerde hij bij mij niet eens toen ik hem iets vroeg" voegt Astrid er dan nog aan toe.

"Ik ga wel even bij hem kijken of alles oké is" zeg ik dan waarop ik snel weer recht spring, de keuken uitloop en de trap oploop richting de kamer die Zack deelt met Ryan en Kian. "Zack?" Fluister ik wat stil als ik de deur die op een kiertje stond wat verder opendoe en binnenstap. "Wat scheelt er?" Vraag ik vrij bezorgd als ik hem daar snikkend op zijn bed met zijn hoofd verstopt in zijn handen aantref.

"Die fucking slet.." bromt hij overduidelijk geïrriteerd.

"Welke slet? Waar heb je het over?" Begrijp ik niet waarom hij uit het niets op zijn kamer aan het huilen is.

"Meghan.. Ze zei tegen me dat ze nog niet klaar was voor een relatie, maar nu gaat ze een week later samen met die klote Liam!" Roept gij geïrriteerd uit.

"Ooh Zack.." zucht ik vol medelijden als ik me tegen hem aanzet en mijn armen troostend om hem heen sla.

"Waarom liegt ze zo tegen me? Waarom kan ze niet gewoon zeggen dat ik weer niet goed genoeg ben.." gaat hij nu zelfmedelijden creëeren.

"Zack, dude, zet m'n zus gewoon uit je kop.. Waarom blijf je zo aan haar denken?" Staat Sean daar dan plots in de deuropening.

"Stond je ons nu gewoon af te luisteren?" Kijkt Zack hem dan fronsend aan.

"Vergeet Meghan, je moet stoppen met steeds verder te zeuren om 1 meisje.. Er zijn genoeg vissen in de zee" antwoord Sean daarmee niet echt op zijn vraag.

"What the fuck gast? Moet jij net gaan zeggen met al je mislukte kut relaties!" Staat Zack dan op van het bed waarop hij op Sean afstapt.

"Ik heb ten minste relaties gehad eikel!" Gaat Sean daar dan dom genoeg meteen op in.

"Jongens stop!" Probeer ik hun te kalmeren als ik Zack aan zijn arm probeer tegen te houden.

"Ja, en wat voor een relaties? Ga nog wat lekker swipen op Tinder om opnieuw zo'n rot wijf te kunnen neuken" is dit gesprek wel heel snel uitgemond in een scheldpartij onder hun twee.

"Hé! Mij scheldt je maar uit zo veel je wilt, maar haar laat je gerust!" Maakt Sean hem duidelijk waar hij moet stoppen.

"Jullie hebben meteen de eerste keer dat jullie elkaar zagen seks gehad! Is het niet duidelijk genoeg voor je dat ze een hoer is?" Gaat Zack dan toch door waarop Sean met zijn rechtervuist uithaalt naar Zack..

**************************************************************************
HEEYY MA LOVES!! 💕💕

GAAT DIE VAKANTIE IN ZWITSERLAND NU TOCH NOG DE GOEDE RICHTING UIT!! 🤔🤔 IS ZACK NOG STEEDS GEK VAN MEGHAN?? 😱😱
EN NU WEER RUZIE TUSSEN SEAN EN ZACK!! 😬😬
WIE IS HIER HET MEEST IN DE FOUT?? 😝😝

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS ZIJN ALTIJD WELKOM ☺️☺️

HET LIEDJE BOVENAAN IS DE NIEUWE SINGLE FRIENDS VAN 1 VAN M'N FAVORIETE ZANGERESSEN RAYE 💚🧡
DE VIDEO IS OOK ECHT WOWWW 🤩🤩
CHECK HAAR NUMMERS ZEKER EENS 🔥🔥

HOU VAN JULLIE 😘😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu