"Verwacht jij nog iemand?"

1.2K 59 5
                                    

*Ryan POV*

"Hij is gewoon geïrriteerd omdat hij een avond met jou uit wou zonder dat iemand zich er dan steeds mee bemoeit" leg ik Cassy uit, die me belde om te vragen hoe het met Taylor ging, nadat hij wegliep vanop hun date.

"Maar hij is toch niet boos op mij hè? Want ik wist echt totaal niet dat Astrid en Emily daar ook plots gingen opduiken hoor.." klinkt ze best wel bezorgd langs de andere kant van de lijn.

"Nee nee, dat denk ik niet, wees maar gerust" verzeker ik haar. "Ik zal anders wel een keer op zijn kamer gaan kijken en dan zeg ik hem dat hij je zelf maar iets moet sturen of bellen" vertel ik haar als ik me al rechtzet uit mijn bed.

"Ooh dat zou echt de max zijn als je dat voor me wilt doen!" Lijkt ze erg enthousiast te zijn over dat voorstel.

"Ik ga meteen kijken voor je en dan hoor je wel iets van mij of hem" probeer ik het gesprek af te ronden.

"Oké klinkt goed, tot morgen!" Roept ze nog door haar gsm heen waarna ik gedag zeg en afleg.

Ik loop meteen daarna mijn kamer uit en ga richting Taylor zijn kamer waar ik een snel op de deur klop en die dan vervolgens ook opensla.

"Alles oké broertje?" Vraag ik eens als ik hem op zijn buik op zijn bed zie liggen met zijn hoofd ver in zijn kussens weggedrukt.

"Pff.." hoor ik hem eens diep zuchten waarop ik rondkijk in zijn kamer en bij mezelf denk dat hij die wel eens zou mogen opruimen.

(Taylor's kamer)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Taylor's kamer)

"Weet je wie me net gebeld heeft?" Probeer ik zo vrolijk mogelijk te klinken als ik tegen de ladder van zijn kast ga leunen.

"Nee.." hoor ik hem door zijn kussen heen mompelen.

"Cassy" probeer ik dan wat mysterieus te klinken waarop hij zich meteen omdraait op zijn rug en me doordringend en vol verwachting aanstaart. "Ze was vrij bezorgd om je en vroeg of je boos op haar was" leg ik hem uit.

"Ik ben gewo-" wilt hij me beginnen uitleggen waarop ik hem meteen met een gebaar laat stoppen.

"Je bent mij geen uitleg verschuldigd Taylor.. Ik heb beloofd dat je haar iets ging laten weten dus doe dat dan ook maar" maak ik hem duidelijk wat ik van hem verwacht als ik zijn GSM van zijn nachtkastje neem en die naar hem toewerp.

"Wish me luck.." zucht hij nog eens als ik weer richting de deur van zijn kamer ga.

"Doe ik toch altijd"..

*Liam POV*

"Je weet toch dat ik je help?" Herinner ik Kian er aan dat ik hem altijd uit de nood wil helpen. "Ik hoop gewoon dat je begrijpt dat je weer eens best dom geweest bent" grinnik ik waardoor hij zijn blik afwendt richting de grond.

"Bedankt dat je me wilt helpen.. Ik zou niet weten hoe ik dit anders opgelost had moeten krijgen" maakt hij duidelijk dat hij me echt wel dankbaar is.

"Geen probleem, dan ga ik morgenochtend wel eerst naar de bank voor we naar school gaan en haal ik dat geld voor je af" vertel ik hem nog eens goed beseffend dat ik duizend euro moet gaan afhalen.

"Is goed.." glimlacht hij kort waarop de bel weerklinkt. "Verwacht jij nog iemand?" Vraagt hij meteen bezorgd.

"Niet echt nee, maar ik had ook niet verwacht om jou plots voor de deur te zien staan hè" kan ik er nog wel om lachen.

"Wacht even.." doet hij nogal raar als hij recht springt van zijn stoel en naar het raam toeloopt waar hij voorzichtig het gordijn van opzij schuift om er eens door te kunnen kijken. "Fuck!" Fluistert hij stil als hij snel het gordijn weer dichttrekt.

"Wat doe jij allemaal?" Moet ik lachen om zijn gedoe.

"Dat zijn die jongens die ik dat geld moet!"..

**************************************************************************
WHAT'S GOOD Y'ALL!!

DIE ARME CASSY WORDT EERST ALLEEN ACHTERGELATEN OP HAAR DATE EN MAAKT ZICH DAN OOK NOG ZORGEN OM TAYLOR!! 😬😬
WAT EEN SCHATJE IS ZIJ!! 😍😍 EN STAAN DE JONGENS DIE KIAN IN ELKAAR GESLAGEN HEBBEN NU SERIEUS BIJ HEM EN LIAM VOOR DE DEUR?? 😱😱

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN IS DE BOODSCHAP 🎉🎉

LIEDJE BOVENAAN IS DE MEGA SEXY SONG FILTHY VAN MISTER JUSTIN TIMBERLAKE ZIJN NIEUWE ALBUM 'MAN OF THE WOODS' 💛🌲

LOVE VOOR JULLIE 😘😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu