"Klaar met deze kut vakantie!"

441 18 16
                                    

*Sean POV*

"What the hell! Kijk hoe leuk! Liam en Meghan zijn met een motor gaan rijden!" Roept Kian een tikkeltje jaloers uit als hij zijn GSM onder Zack en mijn neus duwt om ons de foto te laten zien die Liam op Instagram geplaatst heeft.

Liam Carter: "*vroom vroom* con mi chica @meghan_cambell 🌩"

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Liam Carter: "*vroom vroom* con mi chica @meghan_cambell 🌩"

"Kijk hem weer uitsloven met zijn borstkas.." lach ik eens sarcastisch. "Lijkt inderdaad wel cool, maar ik kan moeilijk geloven dat Meghan dat ook gedaan zou hebben.. Ze durft al amper bij mij in de auto instappen" lach ik opnieuw aangezien we allemaal al wel wat drank ophebben.

"Ik ga even naar de WC.." brengt Zack droogjes uit om zich onder dit onderwerp vandaan te krijgen.

"Denk je dat hij het moeilijk heeft met die situatie tussen Liam en Meghan?" Vraagt Kian me dan als Zack al wegloopt en ik al meteen eens knik.

"Meghan vertelde me gisteren via de telefoon dat Zack haar ge-sms't had om te vragen of ze eens konden afspreken als we beiden terug waren van vakantie. Dus ik denk dat hij het daarover wilt hebben met haar.." vertel ik hem als hij eens begrijpend knikt.

"Ik probeerde het er gisterenavond met hem over te hebben op de kamer, maar hij zei dat hij het liever gewoon onderling met haar regelt, dus veel wijzer ben ik er niet uit gewo-" probeert Kian zijn zin af te maken als er plots een paar keer snel achter elkaar aangebeld wordt en op de voordeur gebonkt wordt, boven de muziek uit.

"Oh my god!" Schrikt Emily, die met de andere meisjes stond te dansen, duidelijk plots op.

"Zet die muziek uit!" Beveelt Astrid hun meteen zo snel mogelijk.

"Wie kan dat nu zijn?" Fluistert Cassy duidelijk wat in paniek, als ze wat gestrest aan de veel te lange mouwen van haar outfit (wat blijkbaar de bedoeling is) begint te prutsen, terwijl iedereen elkaar wat in de war aanstaart.

"Wie kan dat nu zijn?" Fluistert Cassy duidelijk wat in paniek, als ze wat gestrest aan de veel te lange mouwen van haar outfit (wat blijkbaar de bedoeling is) begint te prutsen, terwijl iedereen elkaar wat in de war aanstaart

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Cassy's outfit)

"We zitten hier in het midden van een bos waar niets is? Wie komt er dan om 2 uur 's nachts plots aan de deur aanbellen?" Fluistert ook Taylor de rest toe waardoor ik wel moet toegeven dat dit inderdaad vreemd is.

"Moet ik gewoon even gaan kijken?" Stel ik dan voor als ik al opsta vanuit de zetel en er opnieuw aangebeld wordt.

"Nee Sean! Je weet nooit wie dat kan zijn!" Is Alexandra duidelijk ongerust om het feit dat ik wil gaan opendoen terwijl ik toch al richting de voordeur loop.

"Ik ga wel mee.." stelt Ryan voor als hij me achtervolgt richting de voordeur.

"Jongens pas op!" Waarschuwt Cassy ons nog eens snel, vooraleer ik de voordeur met een klein hartje opentrek.

Tot mijn grootste verbazing is er buiten niets te zien als ik de voordeur opensla en de koude buitenlucht mij tegemoet komt. Ik steek voor de zekerheid mijn hoofd eens buiten om langs alle kanten rond te kijken, maar merk nog steeds niets op waarna ik terug naar binnen ga, de deur achter me dichttrek en op slot doe.

"Er was helemaal niets te zien?" Breng ik wat verward uit als ik me weer tot de rest keer en er plots een luid gebons weerklinkt door iets wat tegen de ramen van het huis aangesmeten wordt.

"What the fuck! Wat gebeurt er!" Roepen de meisjes vrij angstig door elkaar heel als ik merk dat we allemaal wat dichter bij elkaar gaan staan.

"Doe de lichten uit!" Stelt Taylor voor, waarop Ryan dat ook meteen doet.

"Sean?" Hoor ik Alexandra in paniek uitbrengen als ik haar handen naar de mijne voel zoeken.

"Het komt wel goed jongens, dit is waarschijnlijk gewoon een domme grap van iemand!" Probeer ik iedereen wat op zijn gemak te stellen terwijl het gebons blijft aanhouden langs verschillende ramen van het huis. "Geen stres, we zijn hier samen" probeer ik Alexandra op haar beurt ook te kalmeren als ik mijn arm stevig rond haar heen sla.

"Euhm.. Wat the fuck heb ik gemist?" Komt Zack dan blijkbaar ook weer plots de kamer binnenlopen.

"We denken dat iemand een grap met ons probeert uit te halen.." legt Kian hem uit als ik aan het geluid van zijn voetstappen merk dat hij ook dichter bij ons komt staan, aangezien ik niet echt veel kan zien in deze donker.

"Oh man.. Ik ben echt zo ontzettend klaar met deze kut vakantie!"..

**************************************************************************
HEEEYY LOVERS!! 💙

WAT GEBEURT ER DAAR NU MET DE VRIENDENGROEP IN ZWITSERLAND?? 😳
DAAR GAAT HUN RUSTIGE FEESTJE WEER NU ZE DACHTEN DAT ZE ALLES WEL MEEGEMAAKT HADDEN.. 😖 WAT ZULLEN ZE DOEN?? 🙄 (VOORSTELLEN ZIJN ALTIJD WELKOM 😜)

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS ZIJN OOK ALTIJD WELKOM 😅
DAT ZOU ALLESZINS SUPER LIEF ZIJN ❤️

HET LIEDJE BOVENAAN IS EIGENLIJK HÉLEMAAL NIET TOEPASSELIJK, MAAR NOG STEEDS EEN TOP SONG 😆
HET IS POP PRINCESS ZARA LARSSON MET HAAR HEERLIJKE 'DON'T WORRY 'BOUT ME' ⚡️

IK HEB JULLIE ZÓ ONTZETTEND LIEF! 💞

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu