"We zijn verdwaald.."

755 30 2
                                    

*Alexandra POV*

"Sean ik zweer het je, ik heb het alleen maar naar je zus gestuurd!" Probeer ik hem wat minder boos te maken.

Daarjuist in de taxi werd Sean plots mega kwaad op mij waarop hij niet eens wou zeggen waarom, waardoor de hele rit nogal ongemakkelijk werd. Na even rijden vertelde de taxi chauffeur ons dan dat hij niet tot bij ons hotel geraakte door de weg die niet berijdbaar was door de hopen sneeuw die erop lagen. We moesten dus te voet verder met onze bagage en zijn nu al zowat twee uur aan een stuk aan het stappen, wat niet echt vlot als je met je voeten wegzinkt in de pakken sneeuw. Ik nam dan maar de tijd om met Sean te gaan praatte, die me vertelde dat hij boos was omdat ik Meghan ingelicht had over zijn Tinder-gedoe en ik dat eigenlijk geheim moest houden.

"Ik wou letterlijk niet eens dat jij het wist Alexandra!" Roept hij me toe waarop de rest eens fronsend en verwart achterom kijkt aangezien we besloten om achteraan te gaan lopen om het uit te praten. "Ik zei dat je het geheim moest houden en wat doe jij? Je gaat het even zitten rond smsen!" Spreekt hij al meteen terug wat stiller aangezien hij niet zou willen dat nog meer mensen het te weten komen.

"Meghan is je zus Sean, wat maakt het nu uit dat zij weet wat je online doet? Ik vroeg het haar gewoon omdat ik wou weten of zij er iets van af wist.." vertel ik hem waarom ik het deed.  

"Natuurlijk wist zij het niet, want zij is niet zo een moeial als jij die altijd alles wilt te weten komen!" Moet hij me nu ook niet perse gaan beledigen omdat ik iets mis gedaan heb.

"Je negeerde me gisteren gewoon compleet terwijl je in mijn eigen kamer was! Natuurlijk wou ik weten wat er aan de hand was op die gsm dat zo veel belangrijker was dan mij" druk ik hem op de feiten die het mogelijk maakten voor mij om nieuwsgierig te worden.

"Oh my god Alexandra serieus! Ben je nu ook al zo'n fucking streken wijf dat er niet tegen kan als ze even 5 minuutjes geen aandacht krijgt?" Roept hij dan weer uit waarop de rest zich weer omdraait.

"Echt waar Sean! Wordt volwassen en zorg ervoor dat je een keer een deftig gesprek kan voeren in plaats van om de seconde te beginnen schreeuwen omdat je je gelijk niet krijgt.. En durf me niet nog een keer een 'streken wijf' te noemen, klootzak!" Voeg ik er dan zelf toch ook nog maar iets kwetsend aan toe.

"Oké jongens, ik weet niet waarover jullie bekvechten, maar zo is het wel weer goed genoeg geweest hoor.." onderbreekt Zack onze ruzie dan toch als hij tussen ons twee komt inlopen.

"Het is ook niet echt dat deze situatie iets gaat verbeteren aan het feit dat jullie duidelijk iets moeten bijleggen.." voegt Taylor er dan aan toe. "Hierdoor wordt je alleen nog maar meer geïrriteerd" kan hij er blijkbaar nog om lachen dat we hier al twee uur lang zonder succes zitten ronddwalen.

"Sorry hoor, maar ik geraak nu stilletjes aan ook wel best geïrriteerd" deelt Astrid even mee. "Ik heb niet al dat geld betaalt voor deze vakantie om hier in het donker, midden in een creepy bos staan rond te lopen met mijn koffer hè!" Maakt ze onze vreselijke situatie nog eens duidelijk.

"Misschien zijn we verdwaalt of zo!" Brengt Cassy angstig uit.

"Die man van de taxi zei toch dat we gewoon de weg moesten blijven volgen?" Zegt Kian dan als hij zijn schouders eens ophaalt.

"We volgen dat pad al duizend jaar lang Kian!" Maakt Emily hem duidelijk dat hij er niet zo lichtjes moet over gaan. "We zijn overduidelijk verdwaald.." brengt ze zuchtend uit terwijl ze naar de grond blijft staren om te zien waar ze haar voeten zet.

"Dat denk ik niet jongens!" brengt Astrid dan plots weer hoopvol uit. "Euhm.. Ryan?" Klinkt haar stem daarna wat verward.

"Wat is er?" Vraagt Ryan die net zoals de rest zijn gezicht ook richting de grond gericht heeft, aangezien het anders best moeilijk is om te weten of je goed stapt met dank aan de sneeuw.

"Had jij geen viersterrenhotel geboekt?" Vraagt ze hem vervolgens uit het niets.

"Ja, met sauna en zo.." brengt hij trots uit.

"Waarom stopt de weg hier dan en staat er alleen dit lelijke, oude gebouw?"...

**************************************************************************
HAII HAII!! 👋🏼👋🏼
WEER EEN NIEUW HOOFDSTUKJE 💕💕

WAT DENKEN JULLIE VAN DIE RUZIE TUSSEN SEAN EN ALEXANDRA?? 🤔🤔
WIE STELT ER ZICH AAN OF WIE IS ER IN DE FOUT?? 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ EN WAT GEBEURT ER DAAR ALLEMAAL OP DIE TOT NU TOE ECHTE HORROR-VAKANTIE DIE EIGENLIJK NOG MOET BEGINNEN?? 😝😝

LAAT DE VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS MAAR KOMEN 😋😋 MAAR PLEASE GEEF ME WAT FEEDBACK, GOEDE MOOD OF JOU MENING OVER ZAKEN UIT HET VERHAAL VIA DE COMMENTS  ❤️❤️

LIEDJE BOVENAAN IS SAFE VAN DAYA 🌿🌈
DAT LIEDJE LAAT ME STEEDS OPNIEUW HUILEN, ECHT ZO MOOI 🧡🖤

BIG LOVE FOR Y'ALL 💋

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu