"Heb je mijn lichaam nog niet gezien!"

524 28 16
                                    

*Meghan POV*

"Jij hebt toch geen enkele reden om je schuldig te voelen Samuel? Jij kon niet weten hoe hij in de knoop lag met zichzelf." Verzeker ik, Samuel dat het niet zijn schuld is dat zijn broer zelfmoord gepleegd heeft.

"Nee niet daarom hoor, maar om iets anders, misschien nog wel ergers. Ik moet iets opbiechten tegenover jou en hem.." wordt ik toch wel even stil van de spanning om wat hij me nu wilt gaan vertellen.

"Euhm.. Vertel maar" probeer ik me snel te herpakken als ik hem blijf aanstaren.

"Ik ben eigenlijk altijd vrij jaloers geweest op de relatie tussen jou en Jay, maar ik vond het langs de andere kant ook wel leuk dat jullie met elkaar omgingen want daardoor kwam je vaak bij ons over de vloer en kon ik je vaker zien.." vertelt hij me plots waardoor ik best wel verbaast ben.

"Bedoel je.. dat je.. Euhm" vind ik het best wel wat ongemakkelijk om luidop te zeggen.

"Dat ik zelf verliefd op je was en daarom jaloers was op mijn broer? Ja" brengt hij vrij droog uit terwijl hij voor zich uit blijft staren. "Ik weet het, het klinkt best fucked up.." voegt hij er zelf aan toe aangezien ik niet echt weet wat zeggen.

"Ik wist niet dat je zo over mij dacht.." breng ik dan toch maar stilletjes uit als ik wat ongemakkelijk aan mijn armbandje begin te prutsen.

"Dat dacht ik al. Mijn broer heeft het gelukkig ook nooit geweten, dat zou het alleen nog maar erger gemaakt hebben voor hem" zucht hij eens diep als hij zijn handen ik elkaar vouwt. "Nu kan ik het mezelf gelukkig niet verwijten dat het mijn schuld is dat hij zelfmoord gepleegd heeft, maar ik zal het mezelf wel nooit kunnen vergeven dat ik achter zijn rug om zo over het meisje dacht, waarop hij verliefd was" ligt hij duidelijk zelf ook nog in de knoop met heel dit gedoe. "Maak van die 'dacht' dat je zojuist zei, trouwens maar een 'denkt'" zegt hij dan nog waardoor ik mijn best moet doen om mijn mond niet te laten openvallen van verbazing.

Ik vraag me bij mezelf nog even af of Samuel nu echt juist opgebiecht heeft dat hij nog steeds iets voor mij voelt na al die jaren dat ik hem niet meer gezien of gehoord heb. Al snel dringt het tot me door dat dat inderdaad is wat er juist gebeurt is als ik merk dat hij me zit aan te staren.

"Je weet zeker niet wat zeggen?" Kan hij blijkbaar ook nog mijn gedachten lezen.

"Euhm.. Samuel, het is gewoon zo lang geleden en ik heb een heel leven opgebouwd en ik ben al same-" probeer ik hem uit te leggen als hij me gewoonweg onderbreekt.

"Ik snap het wel hoor Meghan, je bent samen met die Liam.. Ik zou het trouwens ook niet over mijn hart kunnen krijgen voor Jay als ik dan toch de kans zou krijgen om met jou samen te gaan" vertelt hij me dan toch dat hij het begrijpt. "Ik kon het gewoon niet langer geheim houden en vond dat je het wel verdiende om het te weten en Jay eigenlijk ook wel, ook al is dat misschien te laat" kijkt hij vrij betreurt naar de grond.

"Ik ben zeker dat hij je boven gehoord heeft en dat hij het maar meer dan normaal vindt dat je voor zo'n lekker ding als mij gevallen bent.." probeer ik mijn best te doen om hem op te beuren en te laten lachen.

"Wow! Wat een ego zeg.. Dat is dan alleszins toch niets verandert tegenover vroeger!" Lacht hij eens waardoor ik begin mee te lachen en hem een speelse duw geef waardoor de boot wat begint te wankelen en ik al snel ongerust rondkijk. "Ik ben er zeker van dat die jongen ook een heel groot ego heeft.. Kijk hem daar zitten zonder T-shirt" draait Samuel eens met zijn ogen als hij richting de bestuurder van onze kano knikt.

(Meghan en Samuel's kano)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Meghan en Samuel's kano)

"Ik denk eerder dat jij gewoon wat jaloers bent op zijn lichaamsbouw.." kijk ik hem met een grijns aan waardoor hij een wenkbrauw naar me optrekt.

"Dan heb je mijn lichaam nog niet gezien hoor!" Komt hij meteen in protest.

"Dat zal denk ik ook nooit meer gebeuren, binnen een paar dagen vertrek ik alweer terug naar huis.." vertel ik hem waardoor zijn glimlach weer verdwijnt.

"We kunnen toch nog contact houden online?" Stelt hij voor waarop ik eens glimlach.

"Dat lijkt me een geweldig idee.. Ik ben blij dat we alles hebben kunnen uitpraten en dat jij mijn leven weer binnengeslopen bent, je hele familie heeft voor altijd een speciaal plekje in mijn hart" vertel ik hem oprecht hoe ik me hierover voel.

"En jij in dat van ons.."

**************************************************************************
HEEYY LOVERS!! 💙
ZOALS BELOOFD EEN NIEUW HOOFDSTUKJE OP MAANDAG 😛

WIE ME NU KAN ZEGGEN WIE DE JONGEN OP DE FOTO HIER IS (ZOGEZEGD DE BESTUURDER VAN MEGHAN EN SAMUEL HUN KANO) VERDIENT MIJN EEUWIGE LIEFDE!! 😘
GEEN IDEE OF JULLIE EEN TIP NODIG HEBBEN, MAAR PS: HET IS EEN BEKENDE BN'ER 😅

HOE CUTE IS HET DAT DE VRIENDSCHAP TUSSEN SAMUEL EN MEGHAN ZO SNEL WEER GEFIXT IS NA AL DIE JAREN!! 😍
SAMUEL GAAT OOK ZO VERSTANDELIJK OM MET HET FEIT DAT HET NIETS KAN WORDEN TUSSEN HEM EN MEGHAN! 🙂

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS MOGEN ZEKER ❤️

HET LIEDJE BOVENAAN IS BITCH (TAKES ONE TO KNOW ONE) VAN LENNON STELLA!! 😵 ZIJ STAAT WOENSDAG ALS VOORPROGRAMMA VAN ANNE-MARIE IN DE LOTTO ARENA!! 😋
WIE ZIE IK DAAR?? 🤗
OF WIE GAAT HAAR CHECKEN IN NEDERLAND?? 😅

ZO VEEL LIEFS VOOR JULLIE 💞

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu