"Ze heeft echt wel warm.."

2.7K 97 28
                                    

*Meghan POV*

"Hoe gaat het nu eigenlijk met je ouders?" Vraag ik aan Zack als ik van hem af rol en het deken wat meer over me heen trek.

Ja, Zack en ik hebben zojuist seks gehad en nee we zijn geen koppel, zoals ik al zo vaak gezegd heb.

"Valt wel mee, men vader wordt soms gewoon wat boos en dan begint hij te roepen tegen mama, maar als ik er dan zou tussen komen zou het dat toch nog alleen maar erger maken.." heft hij zijn schouders eens op alsof het hem niet zo veel kan schelen, ook al zie ik in zijn ogen dat hij toch wat verdrietig is.

Zack en Alexandra hun ouders hebben tegenwoordig niet meer zo een goede relatie, maar proberen er wel nog alles aan te doen om hun huwelijk te redden. Daardoor kunnen Alexandra en hij soms wel eens een minder dagje hebben en dat baart me wel wat zorgen.

"En Alexandra?" Vraag ik dan.

"Die hoor ik elke avond huilen als ze op haar kamer zit, maar op school verbergt ze dat echt helemaal en doet ze alsof er niets aan de hand is.." vertelt hij me. "Maar ik ben er wel voor haar, dus zij komt er ook wel weer doorheen" gaat hij verder als hij zich rechtop zet en eens door zijn haar graait met zijn hand.

"Als jij of Alexandra eens willen praten of thuis wegwillen, je weet dat ik er altijd ben hè" maak ik hem nog duidelijk dat ze er niet alleen voor staan.

"Weet ik, dankje" zegt hij nog als hij men hoofd stevig vastneemt met zijn twee handen en een kus op mijn voorhoofd drukt.

Net als we uit het bed willen, stappen zwaait de deur van de slaapkamer plots open.

"Dit kunnen jullie niet serieus menen?" Staat Liam daar in de deuropening als ik het laken nog wat hoger over me heen trek.

"Oww.. Hey" zeg ik nogal awkward.

"Ik heb liever niet dat jullie in men bed liggen te vozen oké?" Kijkt Liam ons met een opgetrokken wenkbrauw aan.

"Gebeurt geen tweede keer" verzekert Zack hem.

"Dat is jullie geraden, trek snel wat aan en kom naar beneden.. Jullie willen het echt niet missen om te zien hoe gek Cassy aan het doen is" lacht hij waarop hij de deur weer achter zich toetrekt.

Zack en ik kijken elkaar wat vragend aan waarop we snel onze kleren weer aantrekken, de kamer uitlopen en richting de woonkamer gaan.

"Ik denk echt niet dat dit nog normaal is hoor.." mompelt Emily als we de woonkamer in komen lopen en iedereen Cassy zit aan te staren die net als een lijk in de zetel ligt.

"What the fuck voor spul hebben jullie gekocht?" Kijkt Alexandra, Kian en Taylor die blijkbaar de drugs gekocht hebben wat raar aan.

"Het goedkoopste.." haalt Taylor eens onschuldig zijn schouders op.

"Dat was ook niet echt het slimste idee hè" kijkt Ryan zijn broer Taylor wat uitdagend aan.

"Ze heeft denk ik gewoon wat te veel genomen" zegt Sean dan als hij eens aan Cassy haar hoofd voelt en eens goed in haar ogen kijkt. "Ze heeft echt wel warm.." zegt hij ook nog als hij weer op zijn plaats gaat zitten.

"Gelukkig is het dan tenminste nog leuk om naar te kijken.." zegt Kian dan dom genoeg als Emily hem een lichte tik geeft.

"Ja hallo? Gaat er iemand nog iets doen? Ik ben straks wel degene die aan onze ouders moet gaan uitleggen dat men zus helemaal K.O. is hè!" Heb ik Astrid nog niet zo vaak zo boos zien worden.

"We kunnen misschien ev-" wilt Liam met een voorstel komen als Cassy plots wartaal begint uit te spreken en helemaal begint te schudden..

**************************************************************************
OMG GUYS!!

DEZE DRUGS AVOND IS GOING WRONG 😳😳
WAT ZULLEN ZE NU GAAN DOEN?? 😰😰
EN MEGHAN EN ZACK?? ALLEEN VRIENDEN BLIJKBAAR.. 😕😕

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS MOGEN NATUURLIJK BLIJVEN KOMEN HE 🤗🤗

IK WAS EVEN ECHT NIET GOED TOEN IK HOORDE DAT LADY GAGA HAAR HELE TOURNEE CANCELDE, MAAR NATUURLIJK BEGRIJP IK HET WEL ALS JE AAN ZO EEN ZIEKTE LEIDT 🙏🏼🙏🏼

LIEDJE BOVENAAN IS LOVE SO SOFT VAN KELLY CLARKSON 😍ECHT EEN SUPER LEUKE SONG 🙌🏼🙌🏼

LOVE JULLIE 😘😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu