"Ik blijf bij je zitten.."

641 21 0
                                    

*Alexandra POV*

"Komaan jongens! Doe even rustig, ik probeer me te concentreren.." maakt Cassy ons duidelijk dat we allemaal even moeten zwijgen nu de jongens Sean naar beneden gedragen hadden, nadat Zack hem neer geslagen had en Cassy nu naar zijn ademhaling probeert te luisteren.

"Zouden we niet beter gewoon meteen naar het ziekenhuis gaan?" Vraagt Emily dan die redelijk gestrest is om het feit dat er misschien wat ergs aan de hand zou kunnen zijn met Sean.

"Als jij zin hebt om daar alles in het Duits te gaan uitleggen? Voel je dan maar vrij om met hem naar het ziekenhuis te rijden.." draait Kian eens overdreven met zijn ogen om de voor hem nogal domme opmerking van zijn ex.

"Hij ademt nog, waarschijnlijk is hij gewoon even bewusteloos.." bevrijdt Cassy ons alle uit onze schrik.

"Ben je echt wel zeker dat je goed geluisterd hebt?" Vraagt Astrid nog eens voor de zekerheid.

"Astrid, dit is waarvoor ik studeer.. Dus ja, ik ben vrij zeker dat ik hem horen ademen heb" verzekert ze Astrid nogmaals.

"Hé jongens! Zack heeft me net iets bekend" roept Ryan, die bij Zack in de kamer was gaan zitten om hem in het oog te houden, vanboven aan de trap.

"Dat betekent waarschijnlijk niet veel goeds, maar vuur maar af.." zucht ik eens diep al wetend aan wat ik me kan verwachten.

"Hij had nog net gesnoven voordat hij bij jullie in de kamer binnenstormde.." vertelt Ryan als hij een zakje met een witte stof vanachter zijn rug tevoorschijn haalt dat tussen zijn duim en wijsvinger bengelt.

"Niet weer.." zucht ik diep als ik me in de zetel laat neerzakken.

"Hoezo?" Vraagt Taylor me meteen als hij zich naast me neerzet.

"Een jaartje geleden was hij ook even verslaafd geraakt, maar daar heb ik hem toen alweer snel van kunnen afhelpen.." vertel ik hen waarop sommige me eens met grote ogen aankijken. "Maar nu met al dat gedoe van de scheiding van mijn ouders en die ruzie met Sean over Meghan zal hij er waarschijnlijk weer mee begonnen zijn" voeg ik er nog aan toe.

"Het 'goede' nieuws is dan misschien wel dat hij Sean niet met opzet neergeslagen heeft.." probeer Astrid er nog het positieve van in te zien.

"Ja, het zou nogal raar zijn, moest je nog logisch kunnen redeneren als je zo stoned als een garnaal rond zit te lopen.." grinnikt Kian eens kort waarop ik uit mijn ooghoek zie dat Emily hem een correcterende tik met haar elleboog toedient om hem duidelijk te maken dat het nu niet het moment is om te lachen.

"Euhm.. Cassy? Zou je ook wel even Zack zijn hand kunnen komen checken? Want die ziet er nogal slecht uit door die boks die hij toegediend heeft.. Zijn knokkels zouden volgens mij wel eens gebroken kunnen zijn" onderbreekt Ryan ons opnieuw als hij ons vragend aanstaart.

"Ik ga hem echt niet checken als hij daar high in zijn bed ligt hoor!" Maakt Cassy meteen duidelijk hoe ze over dat voorstel denkt.

"Kom op Cassy, hij gaat heus niets doen, ik blijf wel bij je zitten.. Ik wil gewoon zeker zijn dat het niets te erg is" haalt Ryan haar al snel over om toch maar te doen wat hij voorgesteld heeft.

"Oké dan, maar als h-" wordt Cassy in het midden van haar zin onderbroken.

"Alexandra?" Hoor ik Sean plots mompelen.

"Hij wordt alweer wakker!" Brengt Emily dolenthousiast uit.

"Waar is Zack?" Vraagt hij al snel als hij even wat verdwaasd om zich heen kijkt...

**************************************************************************
HAII LOVERS!! 💘💘
HIER ZIJN WE WEER 💛✨

ZIT ZACK NU ECHT WEER AAN DE DRUGS?! 😩😩
EN WAT IS SEAN NU MET ZACK VAN PLAN?? 😖😖
VAN EEN WOELIGE VAKANTIE GESPROKEN.. 😥😥

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS MOGEN NATUURLIJK NOG ALTIJD 😘😘 

HET LIEDJE BOVENAAN IS DE COMEBACK 'PARTY FOR ONE' VAN DE ALTIJD EVEN MOOIE CARLY RAE JEPSEN 👑💜
WEER EEN NIEUWE FEEL GOOD SONG VAN DEZE POPPRINSES 💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️

TOT HET VOLGENDE HOOFDSTUK LIEVERDS 💕

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu