"Verwittig je moeder alvast.."

1.1K 58 6
                                    

*Liam POV*

"Dat zijn die jongens die ik dat geld moet!" Zie ik de angst in Kian zijn ogen nu de bel van men huis gegaan is en zij dus blijkbaar voor de deur staan.

"Hé Kian doe rustig! Ga naar men kamer en blijf daar tot ik je weer kom halen" geef ik hem snel wat instructies waarop hij simpelweg eens knikt en vervolgens de trap oprent richting mijn kamer.

Ik wacht even tot ik de deur van mijn kamer dicht hoor slaan en loop vervolgens naar de gang waar ik de deur meteen open.

"Euhm.. Hey, kan ik iets voor jullie doen?" Vraag ik meteen als ik drie jongens voor mijn deur zie staan, die volgens mij allemaal zowat dezelfde leeftijd als mij hebben.

"We zijn eigenlijk op zoek naar een jongen, Kian. Is hij toevallig hier?" Kan ik het niet laten om eens luid en duidelijk te slikken als één van hen zijn naam uitspreekt.

"Oww.. Euhm, ik heb Kian enkel op school gezien vandaag. Maar kan ik anders een boodschap doorgeven?" Vraag ik dan maar om hun reactie te kunnen zien.

"Zeg hem maar gewoon dat morgen zijn laatste kans is" vertelt diezelfde jongen dan weer.

"Zal ik doen" verzeker ik hen waarop ik eens ongemakkelijk glimlach. "Nog een fijne avond dan maar" zeg ik gedag waarop zij ook eens wat vals glimlachen en vervolgens weglopen en ik de deur weer sluit.

Ik loop door naar de living waar Mac nog steeds in volle rust stil in de zetel ligt te ronken.

"Kian! Je kan weer naar beneden komen hoor!" Roep ik dan vanonder aan de trap richting boven waarna ik de deur van mijn slaapkamer weer open hoor slaan en hem vervolgens van de trap zie afspurten.

"Bedankt dat je dat voor me gedaan hebt!" Glimlacht hij kort. "Dan ga ik nu maar weer naar huis" vertelt hij me als ik voor het raam ga staan dat uitkijkt op de straat.

"Ik denk niet dat jij vanavond nog terug naar huis gaat.." mompel ik als ik gefocust naar buiten blijf staren.

"Hoezo?" Hoor ik hem best wel verbaasd vragen als ik eens knik richting de zilveren auto die langs de andere kant van de straat voor men deur geparkeerd staat.

"Die jongens daar in die auto zijn zij toch?" Vraag ik hem nog eens voor de duidelijkheid ook al weet ik best wel zeker dat de jongens die in de auto zitten het drietal zijn die nog net voor men deur stonden.

"Euhm.. Ja, inderdaad" kijkt hij met grote verbaasde ogen richting de auto.

"Volgens mij weten zij maar al te goed dat je wel hier bent en zijn zij niet meteen van plan om vanavond nog te vertrekken" zeg ik hem maar wat ik vermoed.

"Bedoel je dat ze me daar gaan blijven staan op wachten tot ik naar buiten kom?" Vraagt hij me waarop ik eens knik.

"Dus volgens mij wordt mijn zetel voor vannacht nog eens je bed, dus verwittig je moeder maar alvast.." grinnik ik eens waarop hij diep zucht.

"Serieus gast.. Één keer wat drugs kopen en je leven is al meteen fucked up!"

"Wil je dus niet weten hoe verslaafden leven.."

**************************************************************************
YOYOYOOOO!!!

HET LIJT ER OP DAT KIAN VANAVOND VEILIGER AF IS ALS HIJ DE NACHT DOORBRENGT BIJ LIAM.. 😬😬
IK ZOU ALLESZINS TOCH NIET MEER OVER STRAAT GAAN ALS IK WIST DAT MENSEN ME DAAR STAAN OP TE WACHTEN 🙄🙄

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN DIT BOEK DELEN MOET ECHT BLIJVEN GAAN!! 💖💖

LIEDJE BOVENAAN IS ECHT MEN FAVORIETE BITCHY AF SONG!! 😍🙌🏼
HET IS DE GEWELDIGE JOJO MET HAAR F.A.B. OFWEL FAKE ASS BITCHES 🖕🏼✨

JULLIE ZIJN OOK GEWELDIG BTW 💄💋

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu