"Dit moet echt stoppen.."

2K 80 24
                                    

*Ryan POV*

De bel van het zevende en laatste uur weerklinkt waarop ik de klas uitspurt, nadat ik nog snel afscheid neem van de rest. Ik ga zo snel als ik kan richting het chemie lokaal van mevrouw Grey, die me wat 'bijles' ging geven. Ik kom aan bij het lokaal en klop een paar keer snel na elkaar op de deur.

"Kom binnen!" Hoor ik haar van de andere kant van de deur roepen. "Ah Ryan, je bent dus echt gebleven.." brengt ze verbaast uit als ik binnen kom lopen en ze rechtstaat van achter haar bureau.

"Ja tuurlijk, hoezo?" Snap ik niet goed wat ze daar zo speciaal aan vindt.

"Ik dacht dat iemand zoals jij wel iets anders te doen zou hebben na school, maar het is goed dat je gebleven bent.. Zet je maar neer, dan zal ik je die oefeningen nog eens proberen uit te leggen" zegt ze dan als ik plaats neem op de voorste bank en ze naast me komt zitten. "Dus je bent een Calvin Klein boy?" Hoor ik haar grinniken als ik me scheef buig om mijn boek van chemie uit mijn rugzak te halen.

"Oww.. Euhm.. Ja, best wel" glimlach ik kort als ik men T-shirt maar wat naar beneden trek. "Bent u dan geen Calvin Klein girl?" Zie ik daar dan toch mijn kans om wat flirterig te doen.

"Misschien moet je dat wel gewoon zelf eens ontdekken?" Windt ze er duidelijk zelf ook geen doekjes omheen.

"Dat zullen we ooit wel eens doen ja.." knik ik instemmend als ik een schuine grijns niet kan onderdrukken.

"Ooit? Wat dacht je van nu meteen?" Fluistert ze stil als ik plots haar hand over mijn bovenbeen heen voel wrijven.

Ik neem haar meteen snel stevig vast en trek haar op mijn schoot waarop we onze lippen op elkaar drukken.

".. Ryan.. wacht even.." hijgt ze nu al als ze weer van me afgaat, richting de deur loopt, die op slot doet en weer terug komt lopen. "Ik leer je die chemie oefeningen wel een andere keer.." glimlacht ze als ze haar T-shirt over haar hoofd heen trekt.

"Laten we ons nu maar bezig houden met wat andere chemie hè" grijns ik dan nog als ook ik mijn T-shirt uittrek en men riem al losmaak..

*Meghan POV*

"Eindelijk lucht!" Schreeuw ik in het wilde weg als ik samen met Zack en Alexandra de bus uitspring.

"Dat was dan ook meteen mijn eerste en laatste busrit ooit.. Wat een stank! En wat een lawaai zeg!" Zeurt Alexandra alsof ze zonet de doodstraf ondervonden heeft.

"Die stank was volgens mij gewoon je broer hoor.." lach ik waarop Zack me een speelse duw geeft.

"Toch wel raar dat je dan steeds met die stinkerd naar bed gaat hè!" Komt Zack zelf er dan ook tussen.

"Stinkerds zijn blijkbaar goed in bed.." hef ik mijn schouders eens nonchalant op als Alexandra haar sleutel in het deurgat draait en de deur openzwaait.

"Dus als ik jou hand in hand zie rondlopen met een andere vrouw moet ik maar geloven dat er niets aan de hand is?!" Hoor ik meteen een stem roepen waarop Zack en Alexandra elkaar geïrriteerd aankijken.

Ik begrijp meteen dat het waarschijnlijk weer hun ouders zijn die voor een zoveelste keer ruzie hebben aangezien die het de laatste tijd niet meer zo makkelijk hebben samen.

"Dit moet echt stoppen.." zucht Zack als hij zijn zak neersmijt op de grond in de gang en vervolgens richting de deur van de keuken loopt die hij opensmijt waarop Alexandra en ik hem volgen. "Stop met roepen en steeds ruzie te maken!" Schreeuwt hij meteen zo luid als hij kan waardoor hun ouders verrast opkijken.

"Oww.. Euhm.. Jullie zijn vroeg thuis!" Probeert hun moeder een glimlach op te zetten.

"Zack jij hoeft je niet te bemoeien! Dit is iets tussen mij en je mama!" Maakt zijn vader hem duidelijk.

"Dus Alexandra en ik hoeven dit maar te pikken om elke dag thuis te komen in dat getier?!" Bemoeit hij zich er juist nog wat meer mee.

"Zack ik meen het! Houd die mond van je dicht en ga naar je kamer!" Lijkt zijn vader dìt niet echt te pikken waarop Zack wat binnensmonds mompelt en hij de deur van de keuken met een ruk toeslaat..

**************************************************************************
OMGGG!!!

ZULLEN ZACK EN ALEXANDRA HUN OUDERS ZO WEL SAMEN KUNNEN BLIJVEN?? 😧😧
EN WAT MET RYAN EN SKYLAR!! 🙄🙄
HOPELIJK GAAT HET WEL WEER LEUK WORDEN OP HUN AVONDJE UIT 🤞🏼🤞🏼

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ❤️
EN AUB COMMENT WANT DIE KRIJG IK DE LAATSTE TIJD NIET MEER ZO VEEL 🙁🙁

LIEDJE BOVENAAN IS PHASES VAN ALMA EN FRENCH MONTANA DAT OP DIT MOMENT ECHT PLAT GEDRAAID WORDT IN DUITSLAND 😂😂
LOVE DIE SONG 💕💕

EN LOVE JULLIE 2️⃣

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu