"Wat zei je daar?"

759 30 0
                                    

*Meghan POV*

Ik loop richting de zee als ik plots uit mijn wandelritme gehaald wordt.

"Hé! Dat is mijn hond!" Hoor ik dan plots een mannenstem vanachter me weerklinken.

Ik draai me meteen om en zie dat er een man op Liam afgestapt komt terwijl de hond nog steeds vrolijk rond hem heen loopt.

"Waarom loop jij hier met hem rond?" Brengt de man vrij boos uit waarop Liam de hond, die we daarjuist vonden, weer stevig vastneemt bij de leiband.

"Waarom vonden wij hem in een vuilbak?" Kaatst Liam zonder nadenken terug waarop de man eens intimiderend in zijn ogen kijkt en ik terugloop richting Liam.

"Ik zou maar niet zo een grote mond gaan opzetten hoor kleine jongen! Je geeft me nu beter gewoon die hond terug en dan hebben we geen problemen.." probeert hij Liam te kleineren als ik me besluit te gaan bemoeien.

"Is hier iets aan de hand?" Ga ik zelfverzekerd naast Liam staan, die eens snel naar me omkijkt als hij merkt dat ik het ben.

"Krijg ik dat lekker ding gratis mee met de hond?" Kijkt de man overduidelijk eens grijnzend richting mijn borsten, die misschien best wel opvallen in de bikini die ik aanheb.

"Je krijgt juist niks mee, zo praat je niet over vrouwen! En maak dat je je ogen van haar lichaam afhaalt of ik zorg dat ze er af geraken.." merk ik dat Liam boos wordt als hij zijn tanden op elkaar drukt.

"Oké dan, die chick mag je houden, maar die hond gaat nu met me mee!" Krijgt de man nu blijkbaar wel genoeg van deze discussie als hij zijn stem wat verheft.

"Ik geef meestal geen honden mee aan mensen die ze eerst in een vuilnisbak opgesloten hadden.." merkt Liam sarcastisch op. "Dus je kan hier nog heel lang blijven staan wachten als je denkt dat je die hond wel meekrijgt" blijft Liam tegenwerken waarop de man, die wel een kop groter is dan Liam, een stap naar voren zet, zodat hun lichamen elkaar bijna aanraken.

"Vertel je vriend straks even dat hij heel dom geweest is als je hem vanavond in elkaar geklopt terugvindt" richt de man zich weer even tot mij als hij iets uitspreekt wat op een bedreiging lijkt. "Dit is nog niet gedaan.." is het laatste wat hij zegt voordat hij weer wegloopt.

"What the fuck was jou probleem? Hij had je zo in elkaar kunnen slaan!" Geef ik Liam meteen een duw als ik hem laat beseffen wat er allemaal mis had kunnen lopen.

"Schatje rustig! Daar had ik al lang over nagedacht.. Hij ging me echt niet gaan slaan in het openbaar op een strand waar nog honderden andere mensen zijn.." vertelt hij me waar hij blijkbaar al allemaal over nagedacht had. "Maar dan nog had ik liever in elkaar geslagen geweest, dan die hond met hem mee te hebben moeten geven" blijft Liam zelfverzekerd van zijn standpunt.

"En wat nu?" Vraag ik vrij bang om zijn bedreiging die nog steeds door mijn hoofd spookt.

"We brengen die hond straks gewoon naar het asiel zoals we al afgesproken hadden.." weet hij zelf waarschijnlijk ook wel dat dat niet echt mijn vraag was.

"Ik bedoel, wat doen we met wat die man zei?" Verduidelijk ik toch maar.

"Maak je geen zorgen, dat is gewoon de zoveelste hondenmishandelaar zoals er duizenden rondlopen in Mexico.." probeert Liam me gerust te stellen. "Zij hebben een grote mond, maar maken hun beloftes niet waar" gaat hij er vrij lichtjes overheen.

"Ik zal je maar geloven.." zucht ik eens als ik met mijn ogen draai.

"Hij durft waarschijnlijk toch niet meer terugkomen" fluistert Liam me dan toen waarop ik hem bedenkelijk aankijk.

"En waarom dat niet?" Snap ik niet goed wat hij bedoelt.

"Hij had vast schrik van je blote kont en borsten" herinnert hij me er aan dat ik net halfnaakt ruzie heb staan maken met een man.

"Ja, door jou dunne kippenborst zal het alleszins niet gekomen zijn" kaats ik terug, bedoeld op zijn naakte bovenlichaam.

"Hé! Weet jij wel hoevaak ik naar de fitness en voetbaltraining ga!" Probeert hij zijn spierbundel te verdedigen.

"Niet vaak genoeg blijkbaar.." mompel ik stil.

"Wat zei je daar?" Kijkt hij me nep boos aan.

"Ik vroeg of je ook moet lopen op die voetbaltraining.." verzin ik maar snel als ik alweer richting de zee begin te stappen.

"Ja, natuurlijk, waarom?" Begrijpt hij die plotse vraag blijkbaar niet echt.

"Omdat ik wed dat ik sneller in de zee ben dan jij!" Daag ik hem uit tot een loop wedstrijdje als ik al zo snel als ik kan richting de zee ren.

"Dat zullen we nog wel eens zien!" Roept hij me toe als ik merk dat hij achter me aan gelopen komt..

"De laatste verwent vanavond de andere!" Bindt Liam er nog een deal aan vast als hij me zowat meteen voorbij spurt, gevolgd door de hond.

"Jij bent echt een profiteur!" Roep ik hem achterna.

"Geef maar toe dat je dat leuk vind.."

**************************************************************************
HEY ALLEMAAL!! 😋😋

HOE HARD HANGT HIER "THE LOVE IN THE AIR"?? 😍😍

EVEN SERIEUS..
HOE SCHATTIG IS LIAM EN MEGHAN HUN RELATIE?! 🤤🤤 EN ZAL LIAM GELIJK HEBBEN OVER DIE MAN?? 😧😧
LET'S HOPE SO 🤞🏼🤞🏼
WE HEBBEN GEEN NOOD AAN DIE NEGATIVITEIT IN DIT BOEK 😅😅

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS WORDEN TEN ZEERSTE GEAPRECIEERD 😘😘

HET LIEDJE BOVENAAN IS LOYAL TO ME VAN NINA NESBITT!! 💕💕
AAN ALLE MEISJES OUT THERE!! 🙏🏼🙏🏼
LAAT NIET ME JE VOETEN SPELEN DOOR F*CK BOYS EN GA JAMMEN OP DEZE SONG 💘💘

LOTS OF LOVE 💛💛

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu