"Wel nu ik dat weet.."

831 33 14
                                    

*Meghan POV*

"Kom op Meghan doe wat voort! Ik kan je hulp gerust wel gebruiken.." hoor ik hoe Liam me van bovenop zijn lader, van waarop hij staat te schilderen, me aanmoedigt om nog verder te schilderen aangezien hij ook wel doorheeft dat ik het er helemaal mee gehad heb.

"Ik zei je toch dat dat schilderen niets voor mij was" breng ik vrij geïrriteerd uit omdat ik hier nu toch al wel ruim een uur dat gebouw wit aan het proberen schilderen ben, met als gevolg een broek en topje vol verfspatten.

"Hoe sneller we voort doen, hoe sneller we klaar zijn.." mompelt hij me nog toe waarop ik eens diep zucht maar vervolgens wel weer verder ga.

Na nog een half uurtje lang te worstelen met het gebouw, de verf en de verfborstels zijn we dan toch eindelijk klaar.

"Het ziet er echt prachtig uit! Duizend maal bedankt dat jullie hier tijd voor vrijgemaakt hebben op jullie vakantie.." glimlacht 1 van de medewerksters breed nu ze het eindresultaat ziet na gedurende heel de tijd te komen vragen of alles wel goed ging.

"Geen probleem Sandra.. Je weet toch dat ik met veel liefde wat kom helpen waar ik kan" grijnst Liam terwijl hij de medewerkster recht in haar ogen blijft aanstaren waardoor het net voelt alsof ik hier vergeten en genegeerd wordt.

"Kan ik jullie iets aanbieden om te drinken?" Merkt ze dan blijkbaar toch op dat hij hier niet alleen is, maar vergezeld door mij.

"Voor mij een co-" wilt Liam antwoorden als 1 van de opvang kinderen komt aanlopen.

"Liam! Kom je mee voetballen!" Roept het kind, dat Liam blijkbaar al kent,  dolenthousiast als hij Liam's hand al vastgrijpt en hem probeert mee te sleuren richting het voetbalveld.

"Ik denk dat die cola maar even moet wachten Sandra" glimlacht Liam eens snel naar haar, waardoor zij ook begint te lachen en ik iets vreemd in mijn ondermaag voel, waarop Sandra weer terug het gebouw inloopt. "Ga maar alvast Nelson, ik kom er zometeen aan!" Zegt Liam tegen het kind dat blijkbaar Nelson heet waarop hij weer terug rent richting het voetbalveldje waar al heel wat kinderen ronddollen achter een bal. "En wat denk je er van?" Kijkt Liam me vragend aan.

"Ik denk dat we het best wel goed gedaan hebben.." haal ik eens droogjes mijn schouders op als ik het geverfde gebouw bekijk.

"Oww.. Euhm.. Ik bedoelde eigenlijk mijn voorstel van daarnet? Zullen we proberen samen te gaan?" Gaat hij er weer net zoals daarnet heel vlotjes over.

"What the fuck Liam? Ik snap je echt serieus niet! Waarom doe je alsof dit iets normaal is.." zucht ik diep nu ik echt heel geïrriteerd door hem raak.

"Hoe bedoel je? Als we elkaar leuk vinden kunnen we toch gewoon proberen samen gaan?" Lijkt het wel alsof hij niet begrijpt wat ik daar zo raar aan vind.

"Dat is het nu net.. Ik heb er geen probleem mee om samen te gaan, maar wel als je het voorstelt als 'proberen'.. Het lijkt net alsof we gewoon één of andere test uitvoeren als je het zo zegt!" Maak ik hem duidelijk wat ik fout vind aan zijn voorstel.

"Dus je wilt gewoon dat ik het wat meer serieus vraag?" Kijkt hij me fronsend aan alsof ik degene ben die raar doet.

"Euhm.. ja, ik denk het wel, ja" geraak ik nu verward door mezelf.

"Oké dan, dus.." grijnst hij zelf al even om het feit dat hij het nu wat officiëler gaat doen. "Meghan, wil je alsjeblieft mijn vriendin worden? En dan bedoel ik wel echt 'vriendin vriendin', snap je?" Moet hij er toch weer zijn eigen twist aan geven waardoor ik moet lachen wanneer hij mijn handen in de zijne neemt.

"Liam, wil je me alsjeblieft meteen zoenen zodra ik 'ja' zeg zodat het niet meteen al te ongemakkelijk wordt?" Geef ik er dan ook maar een eigen draai aan.

"Dat was ik sowieso al wel van plan.." fluistert hij me zacht toe als we elkaar diep in de ogen blijven aanstaren.

"Wel nu ik dat weet.. Ja Liam, ik wil echt heel graag je vriendin zijn" glimlach ik lichtjes waarop hij zoals beloofd zijn lippen op die van mij drukt..

**************************************************************************
HEY HEY!! 🙂🙂

HET UPDATEN VAN DIT BOEK WERKT ZOALS JULLIE WEL MERKEN NIET ZOALS GEPLAND OMDAT IK GEEN WIFI HEB OP VAKANTIE 😭😭
SORRY DAARVOOR ❣️❣️

MAAR EVEN IETS ANDERS.. LIAM EN MEGHAN ZIJN PLOTS EEN STELLETJE!! 😱😱
WAT DENKEN JULLIE VAN #LIAN?? 😍😍
TEAM LIAM OR NOT? 🤭🤭

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS PLEASE 💜💜

HET LIEDJE BOVENAAN IS MIJN SUMMERJAM VAN HET JAAR ☀️💦
LOVE THE LIE VAN DE ABSOLUUT GEWELDIGE CALL ME LOOP 💕🍋

HOU VAN JULLIE ALLEMAAL 💯

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu