Köszönet nyilvánítás vagy valami olyasmi

235 19 3
                                    


Sziasztok, drága olvasók, akik olyan kedvesek, hogy még ezt is elolvassák! Szeretném nektek nagyon, nagyon megköszönni, hogy végigkövettétek velem a történetet, ami nagyon sok erőt adott nekem. Ezennel szeretnék elbúcsúzni én is a szereplőktől, mert nagyon a szívemhez nőttek, és nagyon szerettem róluk írni. Gondoltam így búcsúzóul megosztok veletek néhány érdekességet.

1. Az én igazi nevem is Szandi, valamint a legjobb barátnőmet is Noéminek hívják. Szimpla lustaságból használtam a saját nevünket, nem volt semmi hátsó szándékom mögötte. Valamint a Sanei egy nem létező név, legalábbis én nem találkoztam eddig vele. A történet elején ki is derül, hogy véletlenül ragadt Szandira ez a név, és én nekem is véletlenül ugrott be ez a név, de megtetszett, úgyhogy megtartottam. Ja, és azon kívül, hogy az én nevem is Szandi és a barátnőm is Noémi, azon kívül semmi hasonlóság nincs köztünk a szereplőkkel. Talán csak, annyi, hogy Noémi biasa Baekhyun az enyém pedig Kai.

2. A történet során nagyon sokszor le szerettem volna írni, hogy Nononak és Saneinek van egy közös tetoválásuk a bal kulcscsontjukon, ami egy-egy szívecskét ábrázol. Nem nagy dolog, a lányoknak jelent csak sokat, de valahogy sosem volt alkalmas az időpont, hogy leírjam. Se, a medencés se a tengerparti résznél. Az egyetemi részben akartam leírni, hogy megcsináltatják, de ott sem volt rá lehetőségem igazából, úgyhogy most megosztottam veletek. 

3. Chanyeol és Sanei barátsága az egyik legfontosabb szál volt a történet során, remélem ezt sikerült rendesen érzékeltetnem. És nem, soha nem volt több köztük barátságnál. 

4. Sosem szerettem Lóriról írni. Akárhányszor szóba került, folyamatosan arra gondoltam, én is, hogy alig várom, hogy szakítsanak és Sanei Kaijal legyen. 

5. Kai és Sanei első látásra egymásba szerettek, ezzel próbáltam a romantikus lelkemet lenyugtatni, hogy már pedig a fanfictionökben ez igenis létezik. 

6. Chennek az első találkozásuk óta tetszett Sanei, de csak akkor döbbent rá, hogy mit érez iránta valójában, amikor megérkezett a lány Szöulba. Igyekeztem ezt elég sokszor feltüntetni, remélem sikerült. (Egyébként gondolkodtam egy Chen szemszögéből íródott One Shoton. Mit gondoltok róla? Szeretnétek egy olyat?) 

7. Nagyon szerettem Nono szemszögéből is írni, mert imádtam az ő párosukat Baekhyunnel. Számomra legalább olyan tökéletesek voltak egymásnak, mint Sanei és Kai. 

8. Taeyeont az első perctől kezdve kedves lányként akartam beleírni a történetbe, aki kedveli Nonot és fogalma sincs, arról, hogy ez fordítva nincs így. Véletlenül alakult úgy a történet, még én sem számítottam rá néhány fejezettel azelőttig, hogy megkedvelik egymást. A szereplőim engem is sokszor megleptek. 

9. Mikor azt a részt írtam, amikor Lóri és Sanei telefonáltak két opció között kellett választanom, hogy mi törte össze, annyira Sanei szívét másfél éve. Egy méhen kívüli terhesség volt az egyik a másik pedig, mint tudjátok Sanei apjának halála. Azért döntöttem az utóbbi mellett, mert az előbbi túlságosan összekötötte volna Saneit Lórival, amit nem akartam.  

10. Ez volt életem első története, amit be is fejeztem, szóval nagyon büszke vagyok magamra!

Szeretném újból megköszönni, hogy végigolvastatok és továbbra is várom, hogy szeretnétek-e a one shotokat is olvasni. Valamint lenne egy kérésem. Kíváncsi vagyok melyik jelenet/jelenetek volt/voltak azok, amik a legjobban tetszettek nektek! Kérlek osszátok meg velem! 

Remélhetőleg hamarosan találkozunk az új történetem keretein belül! Várom a végső véleményeteket a könyvről, addig is;

Hatalmas csókok és ölelés: Szeszih 

megint menekülsz | kji✔Where stories live. Discover now