21.fejezet

320 28 0
                                    


- Na, és mi a terved estére? – kérdezte Kai, miután nyolc órakor befejeztük a táncóránkat és szedelőzködni kezdtünk. Egy kis törölközővel felitattam az izzadságot a nyakamról.

- Nono és én megtartjuk a híres legjobb barátnős esténket egy csomó édességgel, cukros innivalóval és a legsírósabb animével, amit csak találunk. – vázoltam fel egyik kedvenc hagyományomat, amit tizenhat éves korunk óta évente egyszer beűztünk. Még a távolság sem állt közénk, mert nyaranta kerestünk egy napot, amikor videóhívásban is megcsináltuk ezt.

- Jól hangzik. – nevette el magát Kai elképzelve, ahogy két lány pizsamában egész éjjel bőg, miközben teletömik magukat szénhidráttal.

Közelebb jött hozzám és nem foglalkozva a ténnyel, hogy izzadt és szerintem felettébb büdös voltam, magához rántott. Belecsókolt a nyakamba, majd a fülem mögé, végül az ajkaim mellé, vigyázva, hogy ne lépje át a határt. Sóhajtva hunytam le a szememet, holott mélyen legbelül megevett a lelkiismeret, amiért ennyire vágytam rá. És szomorúan vettem tudomásul, hogy rettenetesen élvezem a közelségét.

- Remélem egyszer majd velem is eltöltesz egy éjszakát. – simított egy kiálló hajtincset a fülem mögé. – Csak mi nem sírós animét fogunk nézni.

- Mit fogunk, akkor csinálni? – kulcsoltam a karomat a nyaka köré. A hangomból pajkosság hallatszódott ki, amit Kai is észrevett.

- Valami olyat, amire még csak gondolnom sem lehetne. – suttogta az arcomhoz hajolva. Homlokon csókolt és elengedett.

Vágyakozva bámultam, ahogy összeszedi a holmiját és együtt indultunk el kifelé. Abban reménykedtem, hogy megint megfogja majd a kezemet, ahogy eddig tette, de tévedtem. Beszélgettünk, ahogy szoktunk és egymás mellett mentünk a kisbuszig, amivel engem is hazadobtak.

- Jó szórakozást nektek! – köszönt el, amikor megálltunk Nono lakása előtt. Csalódottan bólintottam egyet, majd kiszálltam a kocsiból és figyeltem, ahogy elhajt az éjszakába. Mondtam volna valami rosszat? Miért nem fogta meg a kezem? Lehet, kezd elege lenni, abból, hogy tartom magam egy bizonyos határnál, ami úgy is tűnhet, mintha játszanék vele. Vajon Kai azt hiszi, hogy csak kihasználom, és egyszer vissza fogok menni Lórihoz?

A ház előtt állva felcsörgettem Nonot, hogy jöjjön le és menjünk el együtt megvenni a csajos esténk kellékeit.

- Hali, csajszi! – szökkent ki az ajtón vidáman, amitől egy perc alatt elfelejtettem, hogy szomorú vagyok. – Kezdődhet az extra mega szuper BFF partink?

- Vágjunk bele! – vágtam rá határozottan.

Egymásba karolva mentünk el a közeli marketbe, ahonnan felvásároltunk három szatyorni édességet és legalább öt liter cukros lötyit.

- Melyik animét nézzük? – kiabált ki Nono a szobájából, amíg én hazaérve kipakoltam a konyhába a vásárlásunk tartalmát.

- Shigatsu wa kimi no uso. – ordítottam vissza. Egy nagy zacskó csipszet kiöntöttem egy tálba. Mellé fogtam két zacskó gumicukrot és a nappali dohányzóasztalára helyeztem. Leraktam a poharak mellé a kólát is és kényelembe helyezve vártam, hogy Nono kifáradjon hozzám.

- Milyen feliratot kérsz hozzá? – érdeklődött incselkedve, amíg beállította a tévéjén a képet.

- Leginkább semmilyet. Csak neked kell a felirat hozzá. – vontam vállat magamat dicsérve, aminek következtében Nono hozzám vágta fél pár mamuszát. – Most mi van? Másfél évig japánban éltem, hét éve tanulom a nyelvet. Elég ciki lenne, ha feliratosan kéne néznem az animéket.

megint menekülsz | kji✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum