34.fejezet

288 31 0
                                    


Sanei

A fiúk hallani sem akartak, arról, hogy visszamegyünk Nono lakására és nélkülük vitatjuk meg, hogy pontosan mihez is akarunk kezdeni. Hajnali öt óra is elmúlt már, a nappaliban nyolcan ültünk, és nem haragudtunk, arra a három fiúra, akik úgy döntöttek lefekszenek, hiszen néhány órája lenyomtak egy három órás koncertet.

- Menjetek ti is aludni! – ajánlottam Chanyeolnak, aki rendíthetetlenül ült a kanapén. Csak úgy, mint Baekhyun, Chen, Sehun, D.O és természetesen Kai. – Nem kérhetem, hogy miattam tartsátok magatokat ébren. Délben tévés vetélkedőre kell mennetek!

- Kit érdekel az most, Sanei-ya? – akadt ki Chanyeol a fejét rázva. – A barátunk vagy, a dongsaengunk. Ha bajod van, akkor itt vagyunk, hogy segítsünk!

A többiek egyetértően bólogattak én meg éreztem, ahogy egy könnycsepp lecsordul az arcomon. Hogy mondhatta azt nekem Lóri, hogy ők nem is a barátaim? Többet tettek értem az ittlétem alatt, mint ő valaha.

- Köszönöm. – motyogtam, miközben Kai vállára hajtottam a fejemet, aki kicsit furcsán ölelt magához. Szerettem volna reménykedni benne, hogy Kinga információja téves és igazából nem is indult el a barátom Koreába, azért, hogy magával vigyen haza. Ugyanis eszem ágában sem volt vele tartani!

Nono még mindig telefonálva járkált fel-alá a tévé előtt, és mivel magyarul beszélt gyanítottam, hogy megint Kingával van vonalban.

- Igen. Jó, várj, kihangosítalak, hogy Szandi is halljon. – magyarázott hadarva és a következő pillanatban már én is hallottam Kinga hangját, ami kivételesen nagyon komolyan hangzott.

- Ne haragudj, Szandi! Én könyörögtem neki, hogy ne csináljon hülyét magából. Mondtam neki, hogy maradjon a seggén, de hajthatatlan volt, mióta összevesztetek. – Kinga hangjából csak áradt az idegesség, amitől rá sem ismertem.

- Az én hibám, basszus. – túrt a hajában Nono mérgesen. – Kedd óta nem veszem fel neki a telefont. Ha felvettem volna...

- Hagyjuk már, Noncsi. – szakítottam félbe. – Lóri hajthatatlan. Nem bírja elfogadni, hogy ez a helyzet van. Nem érti meg, hogy nekem ez így jó. Ő csak azt látja, hogy a barátnője lelépett a nyárra, egy másik földrészre és nem azt, hogy ettől ő most lehet, hogy boldog!

Némaság telepedett a helységre. A fiúk nem értették miről beszélünk, de sejtették, hogy semmi jóról.

- Mikor indult el Lóri gépe? – törte meg pár másodperccel később Nono a csendet.

- Magyar idő szerint nyolckor. – mondta Kinga azonnali reakcióval.

Ezek szerint még van tizenkét óránk, arra, hogy ideérjen. Remek. A tenyerembe temetett arcommal előre hajoltam, annyira, hogy lecsúsztam a kanapéról és földre estem.

- Köszönjük Kinga. A lepcsesszádnak időnként nagy haszna van. – búcsúzott el Nono, a volt sógornőmtől, mert látta rajtam, hogy teljesen készen vagyok.

- Bár megakadályozhattam volna. – mondta Kinga, majd megszakadt a hívás. A könnyek csak úgy csorogtak le az arcomon egymás után, szép fekete csíkot hagyva az útjuk mentén.

- Na, mi a helyzet? – Chen próbálta összerakni a szálakat, de mivel nem beszélt magyarul, muszáj volt kérdeznie.

- Minden király. Sanei félig ex barátja tizenkét óra múlva landol Szöulban! – csapta össze a kezét Nono, mintha csak azt közölte volna, esik az eső. Merthogy hosszú napok után, ma éjszaka elkezdett ömleni, de úgy, mintha muszáj, lenne neki. Mi ez, ha nem baljóslat?

megint menekülsz | kji✔Where stories live. Discover now