3. fejezet

453 36 2
                                    

Ahogy egyre közeledett Sanei érkezésének időpontja, Nono úgy vált egyre izgatottabbá. Az öröm már-már kezdett a fiúbandára is átragadni, és már ők is legalább, annyira várták a lányt, mint Nono.

Kai egyre jobban kezdte elveszíteni koncentrációs képességét, amit néha el tudott rejteni, néha nem. Egyik pillanatban boldogsággal töltötte el a gondolat, hogy Sanei a mindennapjai része lesz, máskor fulladozni kezdett. Sanei, Sanei, Sanei... A lány hangja még most is tökéletesen cseng a fülében.

Nono június nyolcadikán egész nap takarít. Minden apró zugba bemászik, új ágyneműt húz, és tökéletes tisztaságúra varázsolja az egész lakást. Végre minden készen Sanei fogadására.

Késő délután, amikor megcsörren a telefonja, éppen kedvenc teáját iszogatja az erkélyen ülve.

- Remélem kész vagy mindennel és láthatlak, ha most át megyek. – szól bele köszönés nélkül a telefonba Baekhyun.

Nono szíve egy pillanatra kihagy egy ütemet, amikor meghallja a fiú hangját. Lassan egy éve, hogy viszonya van az idol csapat szépfiújával, de még mindig nem tudja ezt néha feldolgozni. Hivatalosan nincsenek együtt, mert a szerződésük tiltja. Néha, azonban szeretnek kettesben összejárni és élvezni egymás társaságát. Legalábbis mindig az „egymás társaságát élvezni" szöveggel szöknek el a csapat többi tagja elől, hogy kettesben lehessenek, holott mindenki tudja, hogy, ha nem is hivatalosan, de együtt vannak.

- Itt várlak. – kuncogja Nono. – Már csak egy napig vagyok egyedül a lakásban.

- Tíz perc és ott vagyok. – bontja meg Baek a hívást.

Nono elégedetten kortyol bele a teájába. Biztos benne, hogy ez lesz élete legtökéletesebb nyara.

- Hogy mi? – Lóri döbbenten támaszkodik meg egy szék támláján. Sanei az ujjait tördelve, kínosan mosolyog a férfire. – Mi az, hogy az egész nyarat Szöulban töltöd Nononál? – Lóri úgy érzi, mindjárt szívrohamot kap.

- Szükségem van egy kis távolságra. – suttogja Sanei kerülve a szemkontaktust barátjával.

- Távolságra? Távolságra? Miért Szandi? Mi a fene történt, ami miatt, most neked távolságra van szükséged? – Lóri teljesen kiakadva már majdnem kiabál a lánnyal.

Ő rajta és az anyukáján kívül, senki más nem használja már Sanei magyar nevét. Mikor kiköltözött Tokióba, egy japán lány rosszul hallotta a nevét bemutatkozáskor és Szandi helyett Sanei-nek kezdték hívni. Annyira átragadt rá a japánosított név, hogy az óta mindenki így hívta őt.

- Tudom, hogy meg akarod kérni a kezem.

Bár Sanei hangja halk, minden egyes szava eljut Lóriig. Kitől tudhatta meg?

A férfi kissé nyugodtabban ül át élettársa mellé. Megpróbálja megfogni a kezét, de Sanei elutasítóan összefonja a karját maga előtt. Nem akarja, hogy Lóri hozzá érjen.

- Nem akarsz hozzám jönni, igaz? – leheli csendesen Lóri.

Sanei sóhajtva felemeli a fejét és a fiú szemeibe néz.

- Csak időre van szükségem. – mondja könnyes szemekkel. – Át kell gondolnom mit is akarok igazából.

- De ugye nem akarsz szakítani? – riad meg Lóri. El sem tudná képzelni az életét Sanei nélkül. Tizennyolc éves koruk óta együtt voltak. Nincs rá felkészülve, hogy a lány egyik pillanatról a másikra kisétáljon az életéből.

- Tartsunk szünetet. – javasolja Sanei. Lóri hirtelen a szívéhez kap, mintha megforgattak volna benne egy kést. Szóval Sanei csak félig szakít vele. Remek. – És arra szeretnélek kérni, hogy ne keress, amíg kint vagyok. Ha tudni szeretnéd élek-e még, hívd fel Nonot.

Sanei feláll és közös hálójuk felé veszi az irányt. Mielőtt belépne, megtorpan és visszafordul még egy pillanatra.

- Szeretném, ha az indulásomig a kanapén aludnál. – azzal becsukja az ajtót maga mögött.

Lóri a szíve mélyén pontosan tudja, hogy elvesztette Szandit. De él benne a remény, hogy a lány visszatér hozzá, amint hazajön szeptemberben. Végül is nem találkozhat kint senki olyannal, aki elvehetné őt tőle? Igaz?


Sziasztok!

Ismét elérkezett egy újabb fejezet publikálásának az ideje. Egyre többen vagyunk, aminek szívből örülök. Igen, valóban az első fejezetek elég rövidek és még kicsit eseménytelenek is, de ígérem, hogy nagyjából az ötödik fejezet után elkezdenek beindulni az események. 

Hagyjatok nyomot magatok után, ha szeretnétek! Találkozunk kedden! Addig is csodás adventet és Exo számokban gazdag pillanatokat kívánok.

Csóközön: Szeszih 

megint menekülsz | kji✔Where stories live. Discover now