Tusen takk❤️ (+viktig beskjed!)

696 29 12
                                    

En fantastisk reise
Hvordan skal jeg starte? Jeg har virkelig ikke ord...

Sitter her med tårer i øynene. Denne boka har blitt en så stor del av meg. Har blitt så tilknyttet til karakterene, og jeg skjenner at det er faktisk litt trist å måtte slutte alt dette.

Et år. Et helt år. Wow. Tanken på at dette har holdt på så lenge er rett og slett mindblowing.

TUSEN TAKK
Tusen takk for all støtten fra dag én. Ikke nok med at dere har satt av dere tid til å sitte å lese på boka mi, men dere har også stemt og kommentert de nydeligste, mest inspirerende kommentarene til meg. Selv i mine vanskeligste tider personlig finnes det virkelig ikke noe mer oppmuntrende enn å lukke opp telefonen til kommentarer av de hyggeligste folkene.

Liksom, se hvor dere har fått meg nå! 44 TUSEN LESNINGER. Hallo. Hva. Søren. Ikke nok med det, men tallene stiger jo hele tiden!

Poenget mitt; dere er helt fantastiske.

Ny bok!
Dere trodde dere var ferdige med meg? Never.

Jeg har startet å planlegge en bok. Den kommer til å være blanding av action, romantikk og MASSE spenning. Jeg tror den kommer til å bli litt mer av en action bok, men det kommer også til å bli romantikk i den. For hva er vel en bok uten romantikk?

Når? Det er sikkert noe du lurer på. Eller ikke. Kan hende du er dritt lei av meg, MEN lover deg denne er noe du ikke vil gå glipp av. Har egentlig ikke planlagt noe bestemt dato, men blir nok om ikke så altfor lenge på grunn av at har en tendens til å bli litt rastløs hvis jeg ikke har noe å skrive på. Må først bare ordne cover og slikt. Så bare hold dere oppdatert på siden min på grunn av at blir nok ikke så lenge til.

Takk for meg!
Hade alle sammen. Kjempe glad i dere. Nok en gang takk for alt. Nå er det bare å glede seg til ny bok!❤️ Hade (for nå)!

-Tomine❤️

FakeWhere stories live. Discover now