70: My blessing

535 30 0
                                    

«Er ikke det de gamle vennene dine?» Spør mamma fra stua. Jeg går dit og setter meg ned i sofaen med henne. «Jo, uffa meg de ville bare værende meg på grunn av Liam.» Mamma setter tv-en på pause. «ANGÅENDE DET.» Sier hun høyt og sperrer opp øynene. «Skal Liam være den nye lederen for Collins Company?!» Jeg smiler. «Ja.» «Det er jo helt sykt!» Av en eller annen rar grunn greier mamma å få meg gira også. «Jeg vet!» Hun strammer dotten litt og fester en brun hårlokk bak øret. «Men hvordan skal han greie det? Han har jo ikke noe erfaring. Han er jo fortsatt omtrent en liten gutt.» Jeg sukker. «Ja han må tilbringe mesteparten av tiden på jobben for å bli lært opp og sånt. Etter han er ferdig på sykehuset da selvfølgelig.» Hun nikker på hodet. «Skjønner...» Hun tar en kort pause. «Men hvordan føler du det om dette?»

Det jeg elsker med mamma er at hun tenker alltid på meg. Ikke alle har en slik mor. Jeg er så sinnsykt takknemlig for å ha henne i livet mitt. «Eh... Liksom jeg syntes selvfølgelig at det er drit kult, men jeg liker det ikke. For å være helt ærlig likte jeg det best når Liam bare var normal... Ikke Collins Company sin nye sjef og bla bla bla. Liam, likte jeg han som. Bare Liam.» Klumpen starter å forme seg i halsen min. Den er stor og vond. «Jeg vil ikke ha no fancy bil eller fly. Jeg har lyst på et helt vanlig liv. Et sånt liv hvor det faktisk er noe som heter privatliv.» Jeg hører mamma humre. Jeg ser opp mot henne og smilet hennes får klumpen til å ikke bli fullt så vond. «Line. Jeg skjønner. Det kommer til å bli vanskelig, men du og Liam... Det bare er noe med dere. Jeg er sikker på at dere finner ut av det.» En tåre triller ned kinnet mitt og jeg tørker den fort vekk. «Tusen takk mamma.» Jeg legger hodet mitt på brystet hennes. Hun kysser meg svakt på hodet og svarer: «Null problem jenta mi.»

Jeg våkner opp og sola treffer meg i øynene. Jeg lener meg til venstre slik at den ikke er der lenger. Jeg setter meg med beinene i kryss og tar opp telefonen. Jeg går inn på Instagram og sjekker litt der. Jeg går inn på 'utforsk' siden og bilder av Liam starter å komme opp. Hva. Søren? Jeg trykker på det ene bildet. Bilde av Liam som holdt talen kommer opp og under står det: "Omg am I the only one who thinks the new leader for CC is super hot?" Innlegget har 5 487 kommentarer og det ble lagt ut for 3 timer siden! Jeg skroller fort gjennom kommentarene: "He is a blessing." "Wtf" "Art." "Agreed." Hva søren skjer nå?! Jeg går inn på google og det første som er en VG artikkel om Liam! Det som står er: "Kjekkasen gjør hele verden stum." Fy faen. Jeg leser videre på artikkelen. Det står mye om at mange er usikre på om han kommer til å greie dette og bla bla bla. Ett avsnitt ned kommer det interessante.

Rykter sier at han har en kjæreste. Elever ved den gamle skolen hans forteller at de har vært sammen en god stund nå. Vi vil informere mer om dette senere.

Shit. Vent, de har jo ikke nevnt noe om sykehuset? Jeg blar gjennom en gang til for å være sikker. Nei. Ingenting. De har sikkert ikke liv til å fortelle om det eller noe pga at da ville jo tusen fans kommet dit... Klokka er 12:14. Han er sikkert våken nå. Jeg ringer han. Jeg får kjapt svar. «Heisann søta.» «Hei, Liam.» «Hva er det?» «Har du sett på nettet?» Jeg kan høre at han sukker. «Ja... Mitt private liv er offisielt over.» «Ja... Det kommer sikkert til å gå fint. Folk kommer til å elske deg.» Han sukker nok en gang. «Håper det.» «Når er du ferdig på sykehuset egentlig?» «Vent litt.» Jeg hører at han prater til legen. «Når er jeg ferdig her?» Det går litt tid og jeg kan bare høre summing fra legen i bakgrunn. «Bare sånn 5 dager.» «Fem dager ja...» En liten stillhet former seg mellom oss. Instagram posten popper opp i hodet mitt og jeg starter å le. «Hva er det du ler av?» Jeg ler litt til før jeg svarer: «Har du sett Instagram?» «Nei?» Jeg smiler. «Jeg kan sende det til deg etterpå.» «Ok. Men kos deg da.» «Du også.» Svarer jeg. «Hade.» Jeg hører smaske lyder i mobilen. Kysser han virkelig telefonen sin nå? Jeg starter å le enda mer, og svarer i latterkrampen: «Hade.» Med en gang vi er ferdige går jeg inn på Instagram og sender han posten. Etter litt svarer han: «Der har du meg, ja. The blessing.» Jeg smiler mot telefonen og svarer: «My blessing.»

FakeWhere stories live. Discover now