13: Jeg? Full? Aldri..

1.2K 35 7
                                    

Jeg lukker opp dørene og blir overveldet av lukten av alkohol. Alle som danser gjør det vanskelig for meg å komme frem. Jeg prøver å smyge meg forbi da en fyr plutselig kommer opp mot meg og danser. «Nei!» prøver jeg å rope så han kan høre meg «Hæ?» sier han og legger en hånd på øret for å høre bedre. Jeg lener meg mot han og roper: «Jeg er ikke her for å danse!» Han vifter stygt mot meg som om jeg er ingenting og går. Ja det var jo hyggelig. Jeg kommer endelig fram til bartenderen og roper: «Har du sett han her?" og viser han et bilde av Liam som jeg fant på bilturen. «Ahaa... Liam!» Roper han tilbake. «Vet du hvor han er?» Han løfter skuldrene og svarer «Han er her hver kveld! Han er sikkert her i kveld også! Men jeg vet ikke hvor han er nå!» «Ok takk!» roper jeg. «HÆ?»Spør han. «TAKK» roper jeg høyere. Som svar nikker han til meg.

Da var det bare å finne Liam da... Jeg snur meg fra bartenderen og når jeg ser ut mot alle sammen legger jeg merke til at det er sånn tusen folk der, og jeg kommer aldri i verden til å finne han. Jeg tar opp mobilen og tekster han 'Er du på festen i Dremont nå?' Jeg forventer ikke at han kommer til å svare på det med det første hvis han faktisk er her. Jeg får kjapt tilbake melding 'Hvordan vet du det?' Et gnist med håp fylles opp i meg. 'Møt meg ved baren' svarer jeg bare. Jeg får ikke noe svar, så jeg står og venter. «Heisann.» Hører jeg noen si. Er det? Nei..Kan det være?- Jeg snur meg kjapt rundt og ser en fyr jeg aldri har sett før. Plutselig lener han seg mot meg. Jeg dytter han vekk og roper nei. «Kom igjen da.» Sier han og prøver igjen. «HUN SA NEI!» Hører jeg en stemme si. Og før jeg vet ordet av det blør fyren fra munnviken og kollapser. Jeg snur meg rundt og ser Liam. «Liam!» roper jeg og gir han en klem. Før han rekker å reagere går jeg ut av klemmen og sier «Liam!» en gang til bare mye surere. Jeg dytter han sånn at han snubler litt bakover. «HVORFOR DRO DU?!» Spør jeg drit forbanna. Jeg kjenner at alt det sinnet jeg ikke har latt meg selv føle på så lenge komme ut. «Fordi.» Svarer han bare. «FORDI?!» Nå føler jeg bare at han prøver å irritere meg. «Ja. Kan jeg ikke gjøre hva jeg vil?» Jeg blir så sur at jeg skal til å gå da jeg kjenner de sterke armene hans dra meg tilbake. «Ok, ok. La oss ihvertfall sette oss!» Prøver han å si sånn at jeg kan høre det. Jeg ser på utgangen og så på Liam igjen. Jeg vet at jeg kommer til å angre hvis jeg ikke svarer ja så.. «Ok.» Svarer jeg høyt «HÆ?» Spør han. «OK!» svarer jeg høyere. Han ser opp på meg og smiler. Faen så kjekk han er.

Vi setter oss ned ved baren. «To øl» sier Liam til bartenderen. «Lag 3.» Sier jeg og viser fram tre fingre i tilfelle han ikke kan høre meg. Han nikker mot meg, og når jeg ser tilbake på Liam ser han på meg som om han nettopp har sett et spøkelse eller noe. «Hva? Jeg kommer til å trenge det.» Sier jeg bare. Bartenderen kommer tilbake noen minutter senere, og jeg starter å drikke med en gang. Jeg har bare drukket en gang før, og det var når jeg var på en fest med Charlotte. «Fortell.» sier jeg. «Jeg vil ikke ende opp som han.» Svarer han. Jeg kjenner at nysgjerrigheten min bygger seg opp som et lite virus inni meg. «Vil ikke bli som hvem?» Jeg ser at han blir litt sint. «Bli som faren min! Hvis jeg hadde fortsatte sånn som jeg gjorde med deg hadde jeg sikkert blitt som han.» Jeg drikker resten av glasset og spør «Hva er det med faren din?» De vakre brune øynene hans blir mørkere, og tristere «Jeg har ikke lyst til å bli alkoholiker på grunn av en dame som knuser meg. Og ikke nok med det men det er også noe som har skjedd med moren min.» Blikket hans blir enda dypere mørkere. Meg? Knust han? Moren? Jeg kjenner at jeg starter å bli litt svimmel. Litt for mye alkohol.

«Kom.» Sier han og drar meg med seg. Rommet går rundt. «Nei... du.» Jeg prøver å se han tydelig men greier ikke «Du må..» Jeg greier ved et uhell å rape «fortelle meg.. mer» han smiler mot meg. «Det er nesten litt søtt hvor fort full du blir.» Jeg? full? Aldri.. Helt uten videre blir jeg skikkelig glad og starter å le. «Pft.» Svarer jeg og vifter med armen. Vi starter å gå opp noen trapper «Ok. Et skritt av gangen.» HAHAHA han er så morsom! «Du kan ta et skritt av gangen.» Sier jeg og peker på han. Når jeg peker på han kommer jeg bort i brystet hans. Så morsomt. Det er hardt. «Har du trent eller?» Spør jeg leende, og pirker han på brystet. «Line.» Sier han seriøst, og tar tak i hånda mi. Kan han slutte å være så seriøs ellerrr? «Liam.» Sier jeg og prøver å herme etter den mørke stemmen hans. Jeg greier ikke å holde maska så lenge før jeg starter å le igjen.

Jeg våkner opp. Ikke av noe vekkerklokke for en gangs skyld. Jeg har så sykt vondt i hodet at jeg tror at jeg dør eller noe. Shit. Jeg møtte jo Liam i går jo! Hvordan kom jeg meg hjem? Jeg husker bare til det at han tok meg med et sted.. Jeg snur meg rundt og ser Liam ligge ved siden av meg. Han har bustete hår og halv oppkneppet t-skjorte. Jeg kom meg tydeligvis ikke hjem i det hele tatt.

FakeWhere stories live. Discover now