71: Kjendis-kjæresten

585 34 7
                                    

DRRRR DRRRRRRR

Ahhhhg nei.... Første dag tilbake på skolen... Yay... Jeg reiser meg opp av senga og kulden i rommet får meg til å grøsse. Jeg skrur av alarmen på telefonen, tar den og tingene mine og løper inn på badet. Jeg skyndter meg med å skru på dusjen og lar deretter det varme vannet skylle bort kulden. Jeg lener meg litt ut av dusjen og henter telefonen. Jeg skrur på spotify og setter på litt musikk. Jeg setter telefonen tilbake, og selvfølgelig som den raringen jeg er starter jeg å synge med. Sangen tar slutt og en annen kommer på. Nei, nei, den vil jeg ikke høre på den. Jeg lener meg ut av dusjen igjen og bytter sang. 'Bed' av Ariana Grande og Nicki Minaj kommer på. Den liker jeg. Det passer ganske bra at jeg blir ferdig i det den er ferdig. Jeg tørker meg, og når jeg er ferdig grubler jeg på... Hvor mye sminke skal jeg ha på meg? Det er lenge siden jeg har vært på skolen nå. Gjør vel ikke noe om jeg er litt fresh når jeg først kommer på skolen igjen.

Etter å ha dynket meg selv med sminke (men jeg føler at jeg ble veldig fin da) starter jeg på tøy. Hmm... Jeg vil ikke ha på meg kose tøy, men jeg vil heller ikke ha på meg noe som skriker: «Gi meg oppmerksomhet!» Etter sånn 10 minutter med å prøve nesten alt i skapet kommer jeg fram til at jeg skal bruke en svart highwaistet bukse, et marineblått belte og en hvit genser som jeg har stappet halvveis ned i buksa. Genseren er v-formet så jeg føler at jeg burde ha et smykke der. Smykket jeg fikk av Liam former seg soleklart oppe i hodet mitt. Etter å ha tatt det på, så er det over til hår... hmm... Jeg tror jeg kanskje bare setter det opp i en dott og drar ned litt hår slik at jeg ikke set ut som en flyvertinne eller no.

Bella møter meg utenfor skolen som vanlig, og går sammen meg til det ringer og vi må skille vei. Når timen er slutt blir jeg overrasket over å se hvor mange som står utenfor klasserommet vårt og venter på oss. Hva skjer der ute? Det ringer ut og vi starter å gå ut. Jeg går ut og setter kurs mot skapet mitt, men blir omringet av en hel hæv med folk. «Hei Line.» «Du, vil du sitte ved siden av meg i engelsken?» «Nei! Du kan sitte med meg i engelsken.» «Vil du finne på noe idag?» Jeg prøver snakke, men blir avbrutt. «Blir du med på fest i morgen?» «Vil du bli med meg hjem? Jeg har en sååå søt valp som heter nusse. Du bare mååå hilse på han.» Jeg prøver nok en gang å prate, men blir avbrutt. «Kan du hjelpe meg med leksene mine?» «Nei, hun skal bli med meg hjem.» All pratingen gjør slik at jeg får vondt i hodet og blir kvalm. Og alle skal stå så nærme. Herregud, har de ikke hørt om personlig rom? «HEI HEI HEI!» En gjenkjent lys stemme overdøver alle andre. «KOM DERE VEKK!» Charlotte dytter seg gjennom folkemengden og tar tak i armen min. «HUN ER IKKE INTRESSERT I Å BLI VENN MED DERE KJENDISGALE UNGER!» Hun tar en stramt grep om armen min og drar meg ut av folkemengden. «Tusen takk.» Sier jeg mens hun drar eg med et eller annet sted. «Null problem. De irriterer meg skikkelig. Vil bare hilse på deg på grunn av at kjærersten din er kjendis.» Hun tar meg med inn på handikap doen slik at ingen kan overhøre oss. «Ja, herregud i går kom jo alle William jentene og sa at de var lei seg og bla, bla, bla.» Hun lager et ansikt som viser full forakt. «Jeg syntes de rett og slett bare kan gå å ta seg en bolle.» Jeg starter å le. «Nei, det vil de sikkert ikke på grunn av at det er for mye kalorier i det.» Charlotte starter å gapskratte. Du skjønner, OMG-jentene skal alltid se så perfekte ut og bla, bla, bla. De kan så vidt kjøpe noen epler uten å lese på pakka til eplene hvor mye kalorier det er i dem. Ringeklokka ringer igjen. «Uff, får vel komme oss tilbake.» Sier jeg skuffet. «Ja... Lykke til da kjendis-kjæresten.» Sier hun og lukker opp døra. «Du er så teit.» Sier jeg flirende. «Jeg vet du elsker meg!» Sier hun med et stort glis om munnen. «Hadeee.» Svarer jeg bare. «Hade.» Hører jeg henne svare. Bare to timer igjen før spisefri nå... Jippi...
______________________
Unnkyld for kort og seint kapittel, men TUSEN TAKK FOR 36 TUSEN LESINGER! Ikke nok med det, men er også på andre plass i ungdomsfiksjon! Herregud det er helt sykt! Setter sååå stor pris på dere som stemmer og kommenterer. Betyr så utrolig mye. Dere gjør virkelig dagen min så mye bedre, og jeg er så sinnsykt glad i dere alle.

Fakeحيث تعيش القصص. اكتشف الآن