49: Filmkveld

811 51 6
                                    

Jeg ser på klokka. Det er bare 5 minutter igjen av friminuttet. Liam sitter ved siden av meg og ved siden av han igjen sitter alle guttene. Ovenfor meg sitter jentene. Vent! Mamma, Lukas og pappa er jo borte i hele dag. Lukas har sånn fotball greie i hele dag. Selvfølgelig skal både mamma og pappa se på. Jeg har jo ingenting å gjøre idag. Jeg venter til alle er ferdige å prate også spør jeg: «Har dere lyst til å bli med meg på filmkveld?» Alle smiler mot meg. Kai smiler lurt. Å nei, jeg kan se på hele han at han kommer til å si en eller annen teit ting. «Hva blir det?» Spør han før han tar en pause og gir et blikk til meg og Liam. «Blir det 'Netflix and Chill'?» Å herregud. «Skjerp deg Kai.» Svarer Liam leende og slår han med neven i skulderen hans. Til dere som ikke forstår: 'Netflix and Chill' er bokstavelig talt utrykket noen bruker på å se på Netflix også ha sex. Jeg ser bort på Charlotte og jentene. De merker at jeg ser på og selv hvor hardt de prøver, greier de ikke å la være å le. Wow. For noen støttende venninner jeg har.

Alle går hjem til meg. Liam triller motorsykkelen hele veien. Diskré teller jeg alle sammen inni meg. Charlotte, Rikke, Linda, Bella, Fredrik, Kai, Adam, Liam og meg. 9 stykker. Okei. Jeg fisker opp nøkkelen fra veska. Alle guttene gisper når de kommer inn. Jeg sliter med å ikke le. Alle tar av seg skoa og jeg følger dem til stua. Akkurat nå er jeg så glad for at vi har en stor sofa. Jeg stiller meg foran alle sammen. «Vel jeg går å kjøper pizza. Hva vil folk ha?» Kai svarer: «Pepperoni pizza!» Folk sier seg enige. «Men ikke med ananas!» Sier Rikke. «Ja.» sier nesten alle.» «Ååhh kebab pizza!» «Jaaaa!» Svarer alle guttene. Jeg ler. «Ok.» Jeg drar fram telefonen ut av baklomma og bestiller det. Jeg smiler. «Bestilt.» Alle smiler fornøyd. «Ok... så hva skal vi se på?» Jeg tar opp kontrollen og setter på Netflix. Jeg blar gjennom og mens jeg blar gjennom roper nesten alle hver gang det kommer en film de syntes er litt bra. De sitter sånn seriøst og omtrent skriker til tv-en og hverandre. Alle er uenige med alle helt til vi kommer til en film og Liam skriker ut: «'Fist Fight'! Det er sånn seriøst verdens morsomste film!» Overraskende nok skriker alle ja til den. Og, ja, når jeg sier skriker mener jeg skriker. Man skulle jo nesten trodd at det var rene galehuset her jo. De setter på filmen og jeg løper inn på kjøkkenet for å hente no drikke. Jeg tar med Pepsi Max, Cola (ja, vi har begge siden at mamma og pappa er uenige om hvem som er best) og sprite. Etter at jeg har lagt de på bordet løper jeg kjapt tilbake for å hente glass. Når jeg endelig er ferdig setter jeg meg i armkroken til Liam.

Hahahha! Denne filmen er så morsom! Alle holder på å le seg i hjel, inkludert meg. Vi er på delen hvor den ene eleven kødder med tv-en når det ringer på døren. «Setter dere på pause?» Spør jeg på veien til døra og jeg kan høre at tv-en stoppes. Jeg lukker opp døren og utenfor står det en sjokkerende kjekk fyr. Han går med skjorte med logoen til der jeg kjøpte pizza. Han er blond og har grønne øyne. «Neimen... visste ikke at personen som tok imot kom til å være så pen.» Jeg kjenner at rødmen tar over ansiktet mitt, og jeg føler at jeg rett og slett blir en tomat når jeg kommer på at de andre mest sannsynlig hører på. Jeg skal til å ta pizzaen når han drar den tilbake og spør: «Lyst til å finne på noe en gang?» Spør han mens han gransker meg. Jeg smiler så falskt som det går ann. «Jeg har en kjæreste.» Svarer jeg spydig. Han skal til å svare når en stemme dukker opp bak meg. «Og den 'kjæresten' kommer til å rive deg i to hvis du ikke gir oss den jævla pizzaen og stikker.» Fy faen. Jeg snur meg rundt og ser at Liam ikke står mer enn noen centimeter bak meg og lener seg på den ene armen på dørkarmen. Pusten min blir sånn helt seriøst dratt ut av kroppen min. Et mørke henger over ansiktet hans. Han ser nesten farlig ut. Hva faen skjer nå? Det virker nesten litt ut som om at han er som første gangen jeg møtte han. Pizza fyren dytter pizzaen i armene mine og sier bare kort: «Hade.» Jeg ser opp på Liam igjen som ser ned på meg. Øynene hans er fulle av begjær, og jeg hater å innrømme det, men jeg elsker det.

FakeWhere stories live. Discover now