57: Overraskelsen

712 38 7
                                    

Liam låser opp og meg gå inn først. Vi tar av oss skoene og går inn. Liam tar en hånd rundt hofta mi og drar meg med seg. «Kom, jeg må vise deg noe.» Han drar meg med inn på kjøkkenet og stopper. Han flytter hånden sin fra hoften min og til ryggen min. «Vel siden at jeg nå har mer penger enn jeg noensinne kommer til å få bruk for tenkte jeg at det kanskje var smart å bruke det må noe du ville likt... Vi husker begge: "Line-i-nattpysjen-dansende-situasjonen." Jeg tenkte det må være irriterende å lage mat med ørepropper, så derfor installerte jeg et høyttaleranlegg på kjøkkenet som du bare kan koble til med Bluetooth.» OH MY GOD. Har han gjort det for meg?! Jeg vet ikke hva jeg skal svare... herregud.

«Je-jeg...» Jeg greier ikke å få ut mer enn det. Et høyttaleranlegg for at jeg skal kose meg når jeg lager mat? Jeg slenger armene mine hardt rundt han. «Jeg kan ikke tro at du gjorde det for meg.» Jeg ser opp mot han. «Tusen takk.» Sier jeg og kysser han søtt. «Vel vi må sjekke om den funker!» Sier jeg gira og drar opp telefonen fra baklomma. Jeg går inn på: 'innstillinger', så trykker jeg på: 'Bluetooth.' Det kommer opp en kobling som heter: 'Line - En Søt Hodepine.' Naw. Jeg står bare å ser på navnet. Tenk at han har til og med fått det til å hete noe liksom. Han er så jævlig klisjé. Jeg elsker det. Liam sier navnet mitt i en spørrende tone. Å, jeg må sikkert ha sett på det navnet en god stund... «Fy søren... Tusen takk, Liam. Jeg mener det.» Han smiler. Jeg flytter blikket mitt tilbake på telefonen. Jeg går inn på Spotify og trykker på 'I Like It.' Hele kjøkkenet fylles opp med lystig melodi og en manne stemme: «Yeeeahhh baby!» Deretter: «I like it like that.»

Liam går "sexy" (eller hva jeg heller ville kalt "en veldig overdreven wannabe sexy gange") mot meg. Jeg starter å le og plasserer en hånd på brystet hans når han er nærme nok. Vi starter å danse med hverandre. Jeg flytter hånden fra brystet og bak til nakken hans. Cardi B starter å rappe. Jeg starter å vrikke litt på hoftene bare på tull. Han ser på hoftene mine med vid åpne øyne. Han setter blikket sitt opp mot meg igjen. «Line er i draget jo!» Jeg greier ikke å slutte å le. Han løfter meg opp på spisebordet. «Må jo teste ut bordet også.» Så kysser han meg. Ojsann. Sett på Fifty Shades i det siste eller? Er ikke bare jeg som er i draget for å si det sånn. Jeg kysser han smilende tilbake. Det plinger i telefonen min. Jeg dytter han svakt unna. «Jeg er straks tilbake.» Sier jeg smilende. Han gir meg det typiske Liam smilet. «Ikke bruk lang tid.» Jeg smiler enda mer. Sommerfuglene i magen min flakser vilt. Jeg går bort til telefonen. Det står: Husk! Liam sin bursdag! Å nei! Jeg har vært så opptatt av konkurransen og flyttinga at jeg har helt glemt det! Jeg er verdens værste kjæreste! Et ord former seg klart og tydelig i hodet mitt: FAEN.
_______________________
Unnskyld for et så sent og kort kapittel! Har vært en travel uke. Uansett: TUUUSEN TAKK for så sinnsykt mange lesninger og stemmer. Jeg vet jeg har sagt det sikkert sånn tusen ganger nå men jeg setter virkelig stor pris på det. Gjerne stem og kommenter<3 Glad i dere! -Tomine

FakeWhere stories live. Discover now