76: En overveldende sorg

508 27 9
                                    

Alle setter seg på sofaen. «Så, hvem starter?» Spør Charlotte og strammer hestehalen. «Liam, nå som du endelig har kommet tilbake burde jo du starte.» Sier Fredrik og klapper han på ryggen. «Ok...» Liam drar gjennom det bustete håret sitt. «Charlotte.» Charlotte løfter brynene. «Ehm.. Ok, får vel være litt spennende. Nødt.» «Du er nødt til å kysse Fredrik.» Øynene hennes blir som to ping pong baller. «H-hva?» Hun starter å rødme så mye at hun ser ut som en tomat. I skjul gir jeg og Liam hverandre knoken. Ja, jeg har fortalt Liam om min lille plan om å få dem sammen. «Kom igjen. Du må.» Sier jeg og prøver å skjule smilet mitt. Noe jeg mislykkes helt sykt på. Hun viser meg fingeren under kneet sitt slik at ingen andre ser det. Jeg humrer og gir henne et lite ertende blunk. Hun reiser seg anspent opp. Jeg ser bort på Fredrik. Han ser like nervøs ut som Charlotte jo! Han drar det blonde håret sitt bakover. Hun er borte hos han og starter å lene seg framover. Jeg kan se at hun stopper litt opp, men Fredrik lener seg fram og kysser henne. Kysset deres er søtt og lite. Charlotte setter seg tilbake på sofaen og prøver å skjule gleden. Hun hoster litt for å klarne stemmen før hun sier: «Kai.»

Et lykkelig glis fester seg på munnen hans. «Nødt.» Hun smiler. «Du er nødt til å twerke.» Han ser overrasket på henne med munnen omtrent helt ned på brystet. Han endrer det sjokkerte ansiktet sitt til et lurt smil og svarer : «Challenge accepted.» Alle smiler og er spente på hva han kommer til å gjøre. Han går foran sofaen og... i allefall prøver å twerke. Jeg får latterkrampe på grunn av at det han faktisk gjør er å bøye ryggen sin opp og ned. Fy faen så teit han ser ut! Han går bort til veggen, steller deg opp ned og starter å twerke igjen. Dette er det beste jeg har sett i hele mitt liv! Hele gjengen holder på å dø av latter. Liam ler så hardt at han får tårer i øynene. Før vi vet ordet av det starter Kai å skrike på grunn av at han mister balansen, så faller han rett på ræva. Det får oss bare til å starte å le enda mer. Han holder en hånd på rumpa si mens han sier: «Vel, nå er det noen andres tur ass... Bella.» Det sjokkerer meg at han ikke tok Anniken faktisk.

Bella lager en grimase som tyder på at hun ikke liker å bli tatt. «Sannhet.» En liten stillhet former seg i rommet mens Kai tenker. «Fortell oss en hemmelighet om deg selv.» Hun nøler. «Jeg vet ikke... Jeg føler at jeg forteller dere alt... Vel... Noen ganger gjør jeg yoga slik at jeg ikke skal bli så anspent neste dag...» «Kjedelig!» Sier Adam og lener seg oppgitt tilbake i sofaen. Det ser faktisk ut som om at Bella blir sur! «Ok. Vel, Adam. Nødt eller sannhet?» «Nødt.» «Du er nødt til å gi meg fot massasje til det er din tur igjen.» Han lener seg overrasket fram. «Hæ?» «Du hørte hva jeg sa kom igjen.» Vi nede holder på å le oss ihjel. «Du ble nettopp eid av Bella!» Roper Fredrik gjennom latterkrampen. Etter Adam har satt seg ned og startet å massere Bella snur han seg mott Anniken. «Anniken.»

Anniken gjør om leppene sine til en strek. «Vel. Jeg tørr ikke å ta nødt med dere så tror jeg tar sannhet.» Sier hun før hun starter å le litt. «Hva vet du om skolen vår.» Hun tenker seg om. «Vel jeg vet at det er en offentlig skole... og... Jeg vet egentlig ikke så mye. Eller vent! Jo, fikk vite av en sånn jente i samme matte time som meg i stad at han som skal arve Collins Company gikk på den skolen!» Alle blir helt stille og jeg passer på (når Anniken ikke ser på) at jeg gir alle et blikk som sier at de skal holde kjeft. Anniken ender opp med å spørre meg og jeg tar sannhet. Hun spør om hva det beste jeg har gjort i hele mitt liv er. Jeg smiler. «Det er definitivt da jeg og Liam danset på den salsa konkurransen.» Hun slår seg selv på låret. «Jeg visste at jeg hadde dere fra et sted! Dere er de som danset! Dere var drit flinke.» Jeg smiler. «Takk.»

Resten av kvelden går ganske fort med nødt eller sannhet. Liam måtte dessverre gå ganske tidlig siden at han skulle på en sånn business galla eller no.

Jeg bråvåkner av å tenke på... Liam kommer på skolen i dag! Jeg order meg kjempe fort og kommer faktisk 5 minutter tidligere en det jeg pleier. Bella står heldigvis der og venter på meg. Hun ser trist på meg. «Hva er det?» Hun hoster svakt for å renske halsen. «Har du ikke sett det?» «Sett hva.» Hun skal til å ta opp telefonen men gir meg en kan først. «Husk jeg er her... Du kan prate med meg.» Jeg starter nesten å bli litt irritert. Kan hun ikke bare si hva det er? «Hva er det Bella? Vis meg.» Hun drar fram telefonen sin og en nyhets artikkel på den. "Eksklusivt! Leder av Collins Company sett kysse Jessica Key!" Jeg blar litt ned og et bilde av Liam som holder Jessica i favnen sin og kysser henne kommer opp. Hodene er vendt fra kamera men man kan se at de mest sannsynlig kysser. «Dette kan ikke være riktig.» Sier jeg og prøver å høres så normalt ut så mulig, men innvendig skjenner jeg at det brister. Jeg studerer det nøye. Det kastanje brune håret, den muskuløse kroppen og... Armani klokken som jeg har kjøpt. Ufrivillig renner en tåre ned kinnet og jeg starter å løper hjem. «Line!» Hører jeg Bella rope. Det føles ut som om at beina mine holder på å svikte. Jeg løper. Så fort jeg kan. Det føles ut som om at min egen puls prøver å kvele meg. Jeg fortsetter å løpe. Jeg vil vekk. Vekk fra alt.

FakeWhere stories live. Discover now