°Kecy autorky°

228 24 24
                                    

Ej, jou jou, zdravím všechny!

Především bych chtěla poděkovat za všechnu tu podporu, které se mi dostalo, a právě díky ní můžu slavnostně prohlásit, že jsem fakticky dopsala svůj první příběh.

Dámy a pánové, pojďme si tu společně přiznat, že se ani dějem, ani stylem psaní neřadí mezi seriózní, sofistikovanou literaturu a možná jsem si ji měla jenom sama pro sebe stláskat do notýsku.

Možná.

Ale vkus každého samotného jednotlivce se rozpíná do nekonečných mezí, tím pádem si každá věc na světě najde někoho, komu se bude líbit, a zároveň taky někoho, kdo nad ní ohrne nos. Můžeme si jenom hrdě stát za tím, co preferujeme my.

Věci, se kterými jsem hazardovala: Nespisovná a obecná čeština, vlastní slova, nadávky, děj motající se kolem stupidních témat.

Sepsat tenhle příběh mi trvalo něco přes rok a půl (od konce prosince 2016 do 3. září 2018). Tehdy po Vánocích jsem si prostě jen tak řekla, že začnu se psaním odlehčeného kravina-příběhu a bleskově splácla první kapitolu, aniž bych si vůbec promyslela, o čem celý příběh bude. Až potom mi docvaklo, že pokud to hned neudělám, nikam to nepovede. Ale i když jsem si děj pečlivě naplánovala, nemohla jsem si pomoct a několik věcí změnila přímo v průběhu psaní.

1. Skipper měla mít jinou osobnost. Chtěla jsem ze Skip udělat typickou čtrnáctiletou školačku, se kterou cloumá puberta natolik, že by tvrdohlavě nikdy nepřiznala svoji chybu. Z toho jsem vybočila poměrně rychle, protože jsem povahu Skipper čím dál víc přibližovala té svojí.

2. Amber se původně měla se Skipper a Lisou spřátelit až na úplném konci. Lisa měla vypomáhat v kanceláři s odevzdanými broskvemi a tajně přidat Skip víc broskví tak, aby vyhrála.

3. Poslední kapitola měla být napsaná ER formou, tedy z třetího pohledu, kdy by si čtenáři uvědomili, že deník po celou dobu čte Beth. Rozhodla jsem se to nepoužít, protože mě nenapadlo, jak by to mohlo zapadnout do druhého dílu příběhu.

4. Jednou z cen soutěže Jezme broskve měl být zájezd, ve kterém by skončila Skipper společně s Lisou, Amber, Beth, Jennou a Cameronem a mohl by se odehrávat v druhém díle. Jenže jsem nemohla vymyslet, jak by se na zájezd dostali Lisa, Amber, Jenna a Cameron, navíc mě po nějaké době napadl jiný scénář, takže jsem se na tuhle variantu vykašlala.

5. Rebeca v příběhu skoro vůbec neměla vystupovat. Skip měla mít mladší ségru, ale to, co dělala, nemělo být nic důležitého. Kapitola s přírodními lívanci podle šéfkuchaře Becy přišla úplnou náhodou a nakonec jsem se nápadu o vaření chytila.

Plány do budoucna

Než se dám do sepisování Komplikace 2, chtěla bych do svojí tvorby přidat něco trochu serióznějšího. Nevím přesně co, ale... něco. Jsem si jistá, že to bude mnohem větší záhul než deníková slátanina, ale člověk musí zkušenosti posouvat vpřed, žeano.

Nějakých patnáct až dvacet kapitol si předepíšu dopředu, abych mohla navázat na vydávání částí každý týden. To bude nějakou dobu (dlouhou dobu) trvat (začátek střední je pořádný frmol), proto budu prozatím pravděpodobně, co se týče tvorby, neaktivní.

Jo, to bude asi tak všechno, snad už jenom

MÍR VŠEM ŽIVOUCÍM BYTOSTEM CELIČKÉHO VELKÉHO VESMÍRU A JEŠTĚ DÁL! 😄

°Anďa°

Baj d vej: Pokud jsem údajně neodpověděla na nějaké komentáře pod touhle částí, tak je tomu tak, bikós mi blbne Wattpad a komentáře, které píšu, se neukládají. Je to velice tragic.

Komplikace✔Where stories live. Discover now