°44°

168 24 13
                                    

Bože! Člověku se konečně podaří hodit se do klidu a nahodit úsměv, a ta holka to zase úplně famózním způsobem zkazí! Výsledky hlasování Beth versus Pip už totiž byly kompletní a na Facebooku je sdílel snad úplně každý. S holkama jsme viděly, jak už o třetí přestávce všichni čučí do mobilů a baví se o tom s ostatními. Tak jsme zalezly do kumbálu, naší bývalé úschovny broskví, že se na to jako taky kouknem. Byly jsme celé napjaté a ještě nám to zhoršoval fakt, že Wi-Fi byla přetížená a načítalo se to děsně pomalu.

,,Jak myslíte, že to dopadlo?" zeptala se nervózně Amber.

,,Po tom, co vyšlo ve školních novinách, asi ne moc dobře," odpověděla jsem přidušeně.

,,Ale no tak, někomu přece muselo docvaknout, že si to Beth přikreslila," snažila se Lisa o optimismus. Stránka se konečně načetla a všechny jsme se k sobě natiskly, abychom viděly na displej. Pro volbu Beth opět platila srdíčka a pro volbu mě to mě štve. Docela mě šokovalo, že všech hlasů bylo celkem 435! To už se do toho fakt zapojuje celá škola!

No, a pak... Ach jo, tak těžko se to přiznává, a to i do vlastního deníčku.

Hlasovalo pro mě osm lidí!

Když jsem si představila, kolik lidí v tom případě podporuje Beth, skoro se mi zachtělo brečet. Vždyť i minule jsem se dostala přes dvacítku!

,,To je dobrý, Skip," vydechla Lisa.

,,Přesně. Tohle vůbec nic neznamená," usmála se Amber.

,,Všichni věří tomu pošahanýmu článku. Tupci," zahučela jsem a sklopila hlavu.

,,To je tím, že tě nikdo z těch lidí doopravdy nezná," konstatovala Lisa. ,,Kdyby věděli, jaká ve skutečnosti jsi, určitě by ti fandili."

,,Navíc někdo podporuje Beth jenom aby si u ní udělal oko. Jako třeba že pět svých nejlepších kámošů bere v létě k ní domů k tomu obřímu bazénu s lehátkama a slunečníkem, a pak dostanou ovocnej koktejl a čokoládový zákusky a objednají si manikůru přímo na místo-"

Lisa do Amber strčila a probodla ji významným pohledem.

,,Pardon," pípla Amber zostuzeně. ,,Ale když ono to bylo celkem fajn. Když zrovna nekřičela." Vypadala, že je jí snad ještě víc do breku než mně. Takhle smutná byla naposledy, když jsme ji s Lisou našly na záchodech. Přestat se kamarádit s Beth pro ni musel být fakt velký krok.

,,To je dobrý, holky, co kdybysme si šly sednout do třídy?"

,,Jo, pojďme," přitakala Lisa.

Deníčku, rozhodla jsem se, že zapracuju na svojí pověsti. S tímhle se prostě musí něco udělat. Skipper Watsonová si přece nenechá šlapat po image, jako by to byla rohožka nebo co! Jako soráč, ale pořád mám svoji důstojnost!

Asi. Možná.

_________

Kratší, ale žádný strachy, dámy a pánové!

Don't worry, be happy.

Zase budou i delší. 😃

Mimochodem, dneska začínám dávat dohromady padesátou kapitolu!

Jakože cože?! 😱

Takhle daleko jsem se ještě nikdá nedostala! 🙊 A obrovský podíl na tom vaše podpora. Děkuju, děkuju, děkuju!! 🙌😍😍

Mír všem živoucím bytostem celičkého velkého Vesmíru a ještě dál!

°Anďa°

Komplikace✔Where stories live. Discover now