9.rész

1K 112 6
                                    

Byun Baekhyun szemszöge

Nagyokat pislogtam, majd kidörzsöltem a szemeimből az álmosságot. A nagy nap! Ma derül ki, hogy Chanyeol mit válaszol! Kipattantam az ágyból és pár ruhadarabbal a fürdőbe mentem. Lezuhanyoztam, mert tegnap nem volt rá időm. Megtörölköztem, felvettem a pólót és a mackónadrágot, beállítottam a hajamat, majd fogat mostam.

- Jó reggelt! Már ébren vagy? - jelent meg a szobatársam. Nem is említettem, az új házban minden hálószobára jut egy külön fürdő is.

- Neked is, aha. Az álom manók csak rövid álmot varázsoltak nekem.

- Te. - kuncogott, miközben összeborzolta a hajamat.

- Hé! Most állítottam be! - mérgelődtem.

- Tényleg? Észre sem vettem, olyan borzalmasan nézett ki. - mondta, miután megmosta a fogát. Viszont, ahogy elmondta a véleményét, kisprintelt a helyiségből.

- Kim! Jun! Myeon! - rohantam utána. A nappaliban értem utol és átmászva a kanapén, vetettem rá magam. Felkaptam egy párnát és azzal kezdtem el ütögetni.

- Itt meg mi történik? - jelent meg Lay, a Kaisoo és a Hunhan páros. Hát, ja. Elég érdekesen nézhetünk ki. A nappali közepén én, aki a vezetőnkön ülve, verem egy párnával a fejét.

- Appa~! Eomma gonosz volt velem! - „hisztiztem".

- Gyere. - emelt fel Yixing Suhoról. - Mit csinált veled?

- Kigúnyolta a hajamat. - durciztam.

- De tényleg szarul áll. - mondta a leader.

- Most. Meghalsz! - estem neki ismételten.

- Akarjuk mi tudni, hogy miért veri őt? - jelent meg a Xiuchen páros, Chanyeollal az oldalukon.

- Szegénynek kigúnyolták a béna haját. - magyarázta a maknae.

- Oh Sehun! Van három másodperced visszaszívni! - néztem rá dühösen, miközben a kezemben lévő párnát rányomta Suho fejére.

- Hé! Megfojtod! - lökött el onnan Lay. A párna leesett az áldozatom fejéről és felfedte a könnyek közt nevető Suhot.

- Megfojtom, mi? - mondtam dühösen.

- Ahj~! Gyere. - fogta meg a kezemet Chan és elvitt a fürdőjükbe. Megállított magával szemben és elővette az Ő hajzseléjét és elkezdte belőni az ÉN hajamat. Jó érzést volt, ahogy a nagy mancsaival a tincseimet állítgatta. Néha-néha hozzáért a fejbőrömhöz is és ilyenkor mindig kirázott a hideg. Végig az arcát néztem és gyönyörködtem a vonásaiban.

- Kész. Tetszik? - ébresztett föl a bámulásból Yeol.

- Nagyon. - válaszoltam, miután megnéztem magam a tükörben. Beléptünk az étkezőbe és mindenki ránk nézett.

- Na, most már jobban áll. Szerintem mindig Chanyeolnak kéne megcsinálni a hajadat. - gonoszkodott Sehun, mire fejbe vágtam. - Áu! Chan szólj már a pasidra!

- Mi nem is járunk! - mentegetőztem, de láttam a maknaen, hogy nem véletlen mondta. Ó! Esküszöm, hogy egyszer megfoglak fojtani! A reggeli után a vezetőnk megszólalt.

- Ma egy csapatépítő programra megyünk.

- Megint valami forgatás, amit nyolcszor kell újra venni? - sóhajtott Kai.

- Nem. Most nem lesznek kamerák, csak mi és egy térkép meg egy erdő.

- He? - kérdezett vissza röviden Jongin.

- Át kell jutni az erdőn, anélkül, hogy a társaddal összevesznétek vagy eltévednétek.

- Mikorra kell a kijelölt pontra érni? - kérdezte Lay.

- Este hatig, ha addig nem érünk oda, akkor majd a felügyelők keresnek meg minket. Mert?

- Mert nekem hétkor indul a repülőm Kínába. Még nem tudom hány napot maradok ott. - mondta és láttam, hogy Junmyeon egy kicsit szomorúbb lett.

- És ki, kinek a párja? - érdeklődött Jongin.

- Te és Kyungsoo, Luhan és Sehun, Xiumin és Chen, Baekhyun és Chanyeol, Lay és én. - Mindenki örült, még Chan is. Húha! Fel kell készülnöm.

- Mikor indulunk? - kérdezte Jongdae.

- Most! - mosolygott.

- Mi?

- Igen, most. Szóval irány öltözni.

- Igenis Eomma~! - mondtam, a többiek viszont csak bólogattak. A kisbuszban mindenki elfoglalta magát, többségében telefonoztak. Én csak ültem és figyeltem felváltva a kilátást és az együtt lévő tagokat. Végül az utóbbi jobban lekötött. Félre értés ne essen, csak azért nézem őket, mert boldogok. Nekik sikerült. Én pedig tiszta ideg vagyok. Szerintem csak a vége felé mondom el Channak így legalább, ha rosszul sülnek el a dolgok, akkor gyorsan elmehetek onnan.

- Chen, te már meg vagy. - szólalt meg a semmiből Chanyeol.

- Mi? - nézett rá értetlenül mindenki.

- A képen látszódott a hajad. És csak neked szőke színű. Ja és rosszul rakták össze a számokat, ezért 1992 jött ki. Azt hiszik, hogy Baekhyun a másik. Várjunk csak... - mondta és csöndbe maradt. Már éppen kérdeztem volna, hogy mi az, mikor szólásra nyitotta a száját. - Most posztolt valaki és elmagyarázta a követőinek, hogy valószínűleg te - mutatott Xiura - vagy a másik ember.

- Jól rakta össze a számokat, igaz? - mosolygott Suho.

- Igen és most egyre többen mondják azt, hogy ti vagytok azok.

- Hát kellett egy kis idő. De a rajongóink elég ügyesek voltak így is. - kuncogtam.

Sziasztok! Itt is lenne a következő rész...egy kis Baekyeollal😏😏 Aztán, majd lehet, kiderül a köviben, hogy Chanyeol mit válaszol Baekhyun "vallomására"... De csak lehet😏😏

Boldogság vagy fájdalom?-Chanbaek[Hun] Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ