91.

2K 135 5
                                    

"Prosím," pípl jsem a natáhl se pro malý černý předmět. Prsty se mi klepali jako nikdy, ale nakonec jsem na list papíru úhledně napsal 'Styles' a koukl na Louiho.
"Hotovo," šeptl jsem se skousnutým rtem. "C-co teď?"

"No co by... Všechno bude jako dřív. Tedy skoro. Teď hold musíš dodržovat všechna pravidla. I s podmínkami," mrkl jsem na něj. Trhaně přikývl a odložil propisku na stůl.
"Lituješ toho? Nevypadáš moc nadšeně."

"Nelituju, opravdu ne, jenom... No, jsem zvědavý..." přiznal jsem se, proč pořád tak všude těkám očima. Jeho úsměv mě ale hned uklidnil a má tvář se ihned přitulila k nabízené ruce.
"Můj daddy."

"Tak to jsem rád," usmál jsem se a natáhl k němu ruku. Jako koťátko se k ní hned přitulil.
"Abych pravdu řekl, tohle to je pro mě taky novinka," zasmál jsem se. "Většinou se smlouva dává až po prvním pohlavním styku."

"Aha, no, promiň..."pípl jsem a opatrně si k němu přisedl.
"Za všechno. Nechci tě omezovat, jsem přeci jen tvůj a ty jsi můj daddy. Takže když řekneš, co mám udělat, udělám to..."

Malinko jsem se na něj zamračil a pokynul mu, ať jde ke mně blíž.
"Pojď sem, zlato." Vstal a sednul si ke mně na klín, kde jsem ho mohl s malým úsměvem obejmout. "Přece tě tady hned neohnu přes stůl. Neomezuješ mě."

"Možna jsem v to doufal," zachichotal jsem se, ale Louiho pohled mě ihned přesvědčil, že mám mít jazyk za zuby, jinak to opravdu udělá. A to taky dokazoval stisk na mém pozadí.

Převrátil jsem si ho na sobě a Harry najednou na mně seděl obkročmo. Mé ruce se hned ocitli na jeho dokonalých půlkách.
"Stačí slovo a já to udělám Harry. Ale chtěl jsem, aby tvé poprvé bylo krásné."

"Už... už jsem zticha," pípl jsem, když se jeho prsty ocitli až příliš blízko mého vstupu. Naklonil jsem se na něj a potichounku zasténal. "Louuuu..."

Hladil jsem dlaní Harryho krásný zadeček a pak po něm začal přejíždět i prsty. Jemně jsem přejel prstem i přes jeho půlky. Jeho výraz byl na nezaplacení.
"Copak?" zašeptal jsem mu do ouška, pod které jsem ho následně políbil. Rty jsem sjel na jeho krk.

Musel jsem si skousnout ret, abych nezasténal. Proč mi to dělá?!
"Loui," kňuknul jsem opět a skousl do zubů kousek jeho trika. To mi posloužilo na tišení vzdychů a kňučení, které mi rukama způsoboval.

Pořádně jsem mačkal jeho půlky a místy ho i dráždil na dírce mezi nimi.
"Áno, zlato? Co bys rád?" ptal jsem se ho. Unešen jeho krásnou vůní jsem ho líbal a kousal všude po krku.

"Já..." Ani jsem nestihl zakňučet, když jeho ruka přitlačila a já se udělal do mých kalhot. Moje tváře ihned získali barvu podobnou zralým rajčátkům a já nevěděl, co dělat, tak jsem jenom nahlas zavzdychal.

Jeho vzdychy byli pro mě jako rajská hudba. Byl tak sladký, pořád se mi snažil něco říct, ale místy byl až tak mimo...
Najednou jsem cítil mokro v jeho kalhotách až na ty svoje, když tak na mně seděl. Sklopil jsem zrak a uviděl loužičku.
"Měli bychom tě zbavit těch kalhot a okoupat tě. Určitě to lepí."

"A-an... Ano, lepí to," pípl jsem a skoro jako hadrová panenka jsem se nechal odnést do koupelny, kde jsem byl posazený do teplé vody. Byl jsem mimo až do chvilky, kdy mě, Louis který klečel při vaně, nezačal omývat.
"Já... Já to zvládnu sám..."

Harry vůbec nereagoval, vůbec mě nevnímal, tedy bylo na mně zbavit jej oblečení a ve vaně s teplou vodou ho omýt.
"Jsi si jistý? Doteď jsi byl úplně mimo. Bál jsem se o tebe," řekl jsem.

"R-raději áno...." šeptl jsem a opatrně se omýval mýdlem.
"Tamto mě mrzí... Já nechtěl. Vím, že to bylo opravdu podivné, mrzí mě to. Už to neudělám..." kňučel jsem jako spráskané štěně.

"Ale prosím tebe... Na to se vykašli. Není to nic, za co by ses měl stydět. Navíc starat se o tebe, to dělám rád. I když jsi úplně mimo," mrkl jsem na něj s úsměvem. "Mám ti jít přichystat nějaké oblečení?"

Cítil jsem se podivně. Podruhé jsem při něm vyvrcholil. Ale teď to bylo jiné, mohl jsem to zastavit, ale já nechtěl. Chtěl jsem být jeho. Asi jsem se opravdu začal měnit.
Loui se objevil i s jeho obří mikinou a černými kraťásky.

Věděl jsem, že tuhle kombinaci nosí rád, takže jsem mu něco hezkého vybral.
"Tak, tady ti nesu oblečení, princezno moje," usmál jsem se na něj a položil oblečení na pračku. "Máš ještě teplou vodu? Nemrzneš?"

"Ano, je pořád teploučká," broukl jsem a opatrně naháněl bublinky po hladině. Pak ale všechny popukali a zůstala jenom jemně zakalená voda.
"Podáš mi prosím osušku?" zeptal jsem se s úsměvem a natáhl ručku přes okraj. Dotkl jsem se jemné látky a opatrně vylezl z vany. Celý jsem se osušil a pod osuškou si natáhl spodní prádlo. Přes hlavu jsem si dal mikinu a až když jsem měl na sobě i šortky, odložil jsem osušku a přitulil se k němu.

Všechno jsem mu hezky podal a dal vypustit vodu z vany. Pak už jsem jen počkal, až se převlékne.
"Ty můj stydlíne," ušklíbl jsem se a přitáhl si ho do menšího polibku. "Tak jo, co bys chtěl dělat?"

"Jsem," pípl jsem a položil hlavu na jeho hruď a zívl. Chtělo by to spánek.
"Co tak postel?" navrhl jsem, opatrně ho zatahal do ložnice a stulil se tam do přikrývky.

"No jak myslíš, princezno. Jde se do postýlky," usmál jsem se na něj a vyhoupl si ho do náručí. Jako opravdovou princeznu jsem si ho donesl do ložnice a tam ho uložil do postýlky, kde se začal tulit k peřině.
"A jde se spát," pousmál jsem se a lehl si k němu.

"Já bych si dal jěště chvíli mazlení..." zabručel, ale najednou jsem doširoka otevřel ústa a vydal z nich dlouhé zívnutí.
"Dobřem asi jsem na to už unavený..." broukl jsem a hlavu raději zabořil do jeho hrudě.

"Ty jsi spíš zralý jen na ten spánek," zasmál jsem se a věnoval mu pusu do vlasů.
"Pokračovat můžeme i zítra. Teď zavři ty své krásné oči a spinkej. Dobrou noc," popřál jsem mu a přitáhl si ho víc k sobě.

"Ale..." Opět jsem zívl a jeho pohled mě přesvědčil, že nemám odporovat.
"Dobře, Loui, dobrou noc," zamumlal jsem jěště a líbl ho na bradu. Objal jsem ho rukama a a nechal se jeho srdcem ukolíbat ke spánku.

Usnul během chvilky. A to chtěl ještě namítat a být vzhůru ještě nějakou dobu. No to určitě!
Ráno jsem se vzbudil první a šel udělat snídani. Harry ještě spal, ale určitě se co nevidět probudí. Jako vždy když od něj ráno odejdu.

Ráno jsem se vzbudil na to, že mi je zima. A aby taky ne... Když jsem se probudil, mikinu jsem měl vyhrnutou až po bradu a kraťásky se na jednom místě zhrnovali. Opatrně jsem si je natáhl zpět a posunul si dolů mikinu. Vlasy jsem si svázal do culíku a cupital do kuchyně, odkud zněli zvuky vaření.

Slyšel jsem cupitání nohou na podlaze, jak se přibližují ke kuchyni. U vchodu do kuchyně jsem ho stopl.
"Harry, včera jsi podepsal smlouvu, takže doufám, že se dnes budeš chovat vzorně. Nechci tě hned teď trestat kdybys mě náhodou objal, takže ti připomínám, jak to má ráno vypadat. Já teď dodělám snídani a až se otočím, doufám, že tě najdu poslušně klečet u židle," promluvil jsem zády k němu a dál se věnoval přípravě snídaně.

"C-co?" vypadlo ze mně. Ale já tohle nechtěl, chtěl jsem k němu přijít, obejmout ho kolem pasu a dostat několik pus na nos a tváře jako pokaždé když byl ráno doma. Zůstal jsem na místě jako solný sloup, nevěděl jsem, že to bude takové. Jenom jsem tedy padl na kolena a smutně koukal na zem.

Doufal jsem, že to opravdu udělal a nebudu ho muset trestat hned první den ráno. Naštěstí, když jsem se otočil, našel jsem ho klečet u židle. I s dvěma talíři francouzských toustů jsem se vydal k oné židli. Talíře jsem dal na stůl a po pohlazení Harryho ve vlasech jsem si ho vytáhl na klín.
"Děkuji, lásko, že jsi byl pro mě tak hodný. Můj hodný chlapec," usmál jsem se a s objetím ho políbil na nos. Tak jak chtěl.

Slabounce jsem se usmál a přitulil se k jeho teplu. Chtěl jsem se mazlit. hlavou jsem se přitulil k jeho bradě a věnoval mu pusu na bradu.
"Dobré ráno, daddy," pípl jsem a nechal se objímat. Chtěl jsem být při něm.
"Můžu si to dát?" zeptal jsem se a koukl na plný talíř.

New life with Daddy ~ Larry ✓Where stories live. Discover now