61.

2.6K 140 25
                                    

Ráno jsem se probudil na to, že mi je zima. A hned jsem vědel proč. Opět jsem se vzbudil sám a zase na hodinkách svítilo půl jedné. Opravdu bych neměl spát tak dlouho.
Rychle jsem do sebe naházel snídani, která ležela na stolku a hned zalezl do vany, kterou jsem napustil vřící vodou. Když se má pokožka dotkla vody, z rtů jsem vypustil malinký vzdech. Na tohle jsem se tak těšil! Ani jsem si neuvědomoval čas, než někdo najednou otevřel dveře.

Dnešek jsem ani nevnímal, jak rychle mi uběhl. Přišlo jen pár lidí s mazlíčky, takže ani nebylo pořádně co dělat. To až na konci, když jsme museli nakrmit a umýt zvířata, co jsme tu měli na pozorování.
Beztak jsem se nakonec ale dostal domů v normální dobu. Co mě ale vyděsilo bylo, když jsem nikde nenašel Harryho. Všude jsem ho hledal a našel jsem ho až když jsem mu vtrhl do koupelny.
"Harry, promiň," začal jsem se omlouvat.

Hned jsem se skrčil do klubíčka a koukal na Louise, který po mně těkal očima.
"Lou no já... mohl bys, prosím...? Chci se omýt," zamumlal jsem opatrně a rukou mu naznačil, aby se otočil ve dveřích.
"Za chvíli jsem při tobě, slibuju," pípl jsem jěště, než se opravdu otočil a já se mohl omýt od oleje, oholit, natřít krémem a zabalit se do velikého županu.

Byl sladký, jak tam tak seděl v té vaně plné vody. Cítil jsem, že si tam dokonce nalil pěnu s krásnou vůní, kterou jsem však neuměl rozeznat. Byl tak malinký, když se skrčil.
"J-jo, jo jasně," šeptl jsem malinko rozhozeně a opustil místnost. Raději jsem se odebral do kuchyně a oběma nám naložil jídlo. Jak jsem si všiml, ještě nejedl.

Bosíma nohama jsem ťapal až do kuchyně, kde stál Loui při plotně a ohříval nám jídlo. V župánku jsem se k němu přitiskl, políbil ho na záda pod jemnou látkou košile a hned si i kýchl.
"Oww, Lou, máš na sobě chlupy! Prosím, jdi si dát jinou košili, jinak se ukýchám," zakňučel jsem a odtáhl se od něj. Raději jsem sebral talíře a odnesl je na stůl.

Byl tak roztomilý, jak se tam na mě natiskl a věnoval mi malý polibek.
"Ouej, promiň zlato. Hned se jdu převlíknout." V ložnici jsem na sebe hodil první čistou košili, co jsem našel a tamtu dal do praní. Harrymu jsem ještě ze šuplíku v nočním stolku vzal tabletku na jeho alergii, ať si ji dá a neukýchá se mi tu.

Pšíkal jsem až dokud nepřišel zpátky i s tabletkou v ruce.
"Děkuju Daddy," usmál jsem se a věnoval mi pusinku na tvář. Lou se jenom usmál, sedl si oproti mě za stůl a stejně jako já začal jíst.
"Jak bylo dnes v práci, Lou?" usmál jsem se, zatímco jsem si krájel maso. Opravdu mě to zajímalo.

"Pro tebe cokoli, zlato," pousmál jsem se a ještě pořád cítil ten drobný otisk jeho rtíků na mé tváři.
"Dnes to bylo kupodivu klidné. Nepřišlo moc lidí a tak jsme se mohli věnovat zvířátkám v klecích," usmál jsem se. Určitě si pamatoval, kolik jich tam bývá.

"Určitě byli rády, že se jim dostane pozornosti a podrbání za oušky. Dostanu pak večer i já?" Usmál jsem se od talíře na něj. Chtěl jsem se mazlit. Celý den byl zase pryč a já chtěl jeho dotek, aspoň trochu jeho doteku. A aspoň pohladit a možná rozčesat vlásky.

"To opravdu byli. Vrtěli ocásky, štěkali, mňoukali, krákali... Prostě kolik zvířat, tolik zvuků," zasmál jsem se. Oba jsme pomalu dojedli a já se na něj s úsměvem zadíval.
"Pokud si to moje zlatíčko přeje, dostane co bude chtít. Můžeme si udělat klidný večer v objetí."

"Moc rád, děkuju!" usmál jsem se sladce a dopapal. Pak jsem sebral i jeho prázdný talíř a šel je umýt. Ani jsem se však nestihl pořádně ponořit do práce, když se můj pas ocitl ve stisku velikých rukou. "Daddy."

Usmíval jsem se na něj. Byl sladký, jak byl šťastný z mazlícího večeru.
Chvilinku po něm jsem se postavil a šel ho zezadu obejmout, ani nestačil pustit vodu.
"No co, já začínám už teď," zamumlal jsem mu do ramene a pak si na něj položil bradu.

"Aspoň mě to nech umýt. Nechci, aby jsme tady měli nepořádek, tak mi dej chviličku," zasmál jsem se a líbl ho na tvář, kterou měl položenou na mně. Opatrně jsem myl nádobí, abych náhodou něco nerozbil.
"Hotovo daddy," usmál jsem se nakonec a otočil se na něj.

Opatrně jsem ho tedy pustil. Moc se mi nechtělo, ale tak když to chtěl dodělat, tak ať mu moc nepřekážím. Navíc to bude mít rychleji a my se můžeme jít dřív mazlit!
"Skvěle!" vypískl jsem jako malé dítě a to moje malé stvoření jsem si vyhoupl do náruče. Měl lehce rudé tvářičky.
"Kam by můj nejdražší poklad chtěl jít na mazlení?"

Když jsem se ocitl v jeho náruči, mé tváře začínali získávat odstín rudé.
"Já nejsem poklad! Jsem z masa a kostí," zavrčel jsem a čekal, jestli něco sám vybere, nebo opravdu čeká na mě.
"Tak gauč? Můžeme si pustiť film a tulit se. To bude hezké, ne?"

"Harry, pro mě jsi vším, i pokladem, i masem, vším," uculil jsem se na něj a nosem se otřel o ten jeho.
"Tak tedy pojďme do obýváku," usmál jsem se na něj. Miláček můj. Zanesl jsem si ho do obýváku na gauč a pustil televizi.
"Chceš se dívat na něco konkrétního?"

Jemně jsem si skousl ret a zadíval se na něj.
"Na tebe," zašeptal jsem a za lem jeho trika jsem si ho přitáhl k sobě. Tedy spíš jeho rty, které byli momentálně to jediné, co jsem potřeboval.

Do Harryho jako by vplul nový člověk. Nečekal jsem, že by si mě takhle k sobě přitáhl, ale vůbec jsem neprotestoval.
"Pojď ke mně, zlato," šeptl jsem mu do rtů, když se chtěl odtáhnout. Nechtěl jsem ho nechat.
Lehl jsem si k němu na gauč a dál líbal ty jeho dokonalé rtíky. Jak já je miluju!

"Daddy," pípl jsem, když jsem ho jemně začal hladit po zádech, zatímco se mi nemilosrdně dobíval do rtů.
"Louuuu," zašeptal jsem a opatrně mu jednou rukou vklouzl pod triko. Potřeboval jsem ho při sobě. Nevím, kde se to ve mně vzalo, ale potřeboval jsem ho.

Věřil jsem Harrymu, že když bude něco špatně, nebo se mu to nebude líbit, zastaví mě. Beztak jsem se ale pustil do líbání se s ním a dobývání se jazykem dovnitř.
Cítil jsem, jak se jeho ruka dostala pod mé triko a bříšky prstů mi přecházel po kůži. Spokojeně jsem mu zamručel do rtů.

Po jeho spokojeném zamručení jsem poznal, že se mu to taky líbí a mě to ihned zahřálo při srdci. Opatrně jsem ruky posunul jěště o kousiček víš, kde na mě vykoukla jeho holá kůže opálená do hněda. "Lou."

To moje zlatíčko si to tak užívalo. Poznal jsem to podle úsměvu na jeho tváři, nemusel nic říkat.
"Hazz," zamumlal jsem s výdechem. Bylo to dokonalé. Nalehl jsem si nad něj, ať mám lepší přístup. Takhle sezhora vypadal neodolatelně.

Malinko sem se posunul do lepší polohy, aby jsem ho mohl krásně hladit a jemně škrábat.
"Daddy," zamumlal jsem a pořád ho líbal na rty. Nechty jsem opatrně postupoval až nahoru jeho zad, která mě uchvacovala. Měl krásnou kůži a pod ní se mu napínali svaly. Bylo to dokonalé, než při dveřích nezazvonil zvonek.
"Niall..."

New life with Daddy ~ Larry ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat