63.

2.4K 136 6
                                    

"Ted ti něco řeknu," pravil. Povzdechl jsem si a prázdnou skleničku odložil na stůl. Čekal jsem, co z něj vypadne.
"Já a Niall jsme to ze začátku měli stejné jako vy dva. Niall zpočátku odmítal obojek i smlouvu, nelíbil se mu jakýkoliv druh bolesti a já to akceptoval. Ale když jsme jednoho večera seděli u televize, trochu se to zvrtlo a mi tehdy měli svůj první sex. Uhodil jsem ho a on žádal víc. Až časem se odhodlal na smlouvu a teď od ní nechce odejít, nebo to tak aspoň vypadá," na konci se lehce zasmál.
"O tom si mi nikdy neříkal," uchechtl jsem se.
"Každopádně... Nikdy nevíš, jak co skončí, takže to neházej za hlavu," mrkl na mě. "Mluvím z vlastní zkušenosti."

"No dlouhou cestu, než budeš Louiho dokonalým subíkem. Já začínal stejně jako ty. Jednoduše, jako malý, zbabělý a bojící se všeho nového, ale věř mi, není lepší člověk než Louis, který tě tímhle světem může provést. Příště, když půjdou do klubu, půjdeme s nima oba, okay?" zasmál se nakonec a jemně mě praštil do ramene. Když si uvědomím, že i on byl jako já a teď jsou s Liamem v jen trochu odlišném vztahu, celkem mi to rozbouchalo srdce. Z mého snění mě probralo až žďuchnutí do žeber a ukázání na jeden obojek s krajkou a velikým kruhem na krku.
"Co myslíš, je hezký?"

"Tak já ti budu věřit," usmál jsem se na něj aoba jsme si přiťukli. V baru jsme strávili další půl hodinu, kterou jsme trávili povídáním si a pitím.
"Nevím jak ty, ale já už mám dost. Jdeme domů," zavelel jsem a vstal. Liam ani moc neprotestoval, asi taky uznal, že bychom měli jít domů. Ani jeden z nás řídit nemohl, takže jsme si zavolali taxík a ten nás odvezl až ke mně.
"Dnes u nás klidně můžete přespat, zítra půjdete domů, beztak auto zůstalo před barem," zasmál jsem se.

S Niallem jsme zbytek večera koukali po e-shope a při tom se jemně tulili. Ale jenom jako kamaráti, nic víc. Objednávka skončila s tím, že já měl objednaný jeden obojek s krajkou a sukni a on asi lodní tanker všech těch věcí. Pak už se ale ozval zvuk klíčů a naši partneři se opatrně nesli nahoru.
"Koukej na ně! Jako kdyby nás ani nepotřebovali!" zasmál se Liam, když vyšli nahoru a koukali na nás dva.

Zasmál jsem se na Liamových slovech. Dnes byl nějak náramně vtipný, ale připsal jsem to té trošce alkoholu.
"Nialle, pojď sem, jdeme spát, já se chci tulit takyyy," pronesl s úsměvem a už se řítil do mého pokoje. Niall se rozloučil s přáním dobré noci nám oběma a šel za ním.
"Ti dva tady budou dnes spát, zlato. Pojď, půjdeme už taky k tobě."

"A já pusu na přivýtání neodstanu?" zamručel jsem a natáhl se k němu.
"Cítím z tebe alkohol, ale že si toho moc nevypil, že ne," usmál jsem se, když už jsem ležel zamotaný v peřině a čekal, než se převleče. Jak mohl být tak nádherný?! Svlékl si košili a kalhoty, pak se šoupl jenom do těch na spaní a lehl si ke mně.
"Jinak koukni, co mi Nini udělal," usmál jsem se a strčil mu pod nos mé nehty.

"Zlato, nedá se říct, že jsme pili málo, ale pořád si všechno pamatuju a vím co dělám, takže se nemusíš bát," zasmál jsem se. Pomalu jsem se, již v Harryho pokoji začal svlékat, abych mohl ulehnout s mým zlatíčkem do postele. Pořád mi něco vyprávěl. Jak mně jeho jemňounký hlásek chyběl! Najednou přede mě strčil své ručky a já si tak všiml jeho nalakovaných nehtů.
"Páni, nalakoval sis nehty?" optal jsem se s širokým úsměvem. Přišlo mi to moc roztomilé. "Moc ti sluší poklade."

Když mi věnoval pusu na čelo, spokojeně jsem zamručel.
"Děkuji LouLou," zamumlal jsem spokojeně a políbil ho na rty.
"Udělal to Niall, prý se ti to bude líbit, že to máš rád, tak jsem mu to dovolil a taky mi objednal nový obojek, prý jako dárek," zasmál jsem se a skroutil se na jeho hrudi.
"Ale chyběl si mi," doplnil jsem a jemně mu hladil tetování na hrudi.

New life with Daddy ~ Larry ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat