82.

2.2K 128 11
                                    

Pustil jsem se do mého burgru, ale asi v polovině jsem se zasekl. Začal jsem tedy uždibovat hranolku s omáčkou. Dostal vynadáno přes pohled mého vyvoleného.
"Nini? Nechceš to trochu dojíst?" broukl jsem a posunul mu burger. Jenom jsem sebral mé hranolky a ty pomaloučku uždiboval.

Sledoval jsem, jak Harry přestal jíst a už jen pomalu ujídal z hranolků a kde tam upil z limonády.
"Už nemůžeš, zlato?" optal jsem se. Můj chudáček. Nebyl zvyklý na velký příjem potravy. Přeci jen, opravdu dlouho se živil jenom polévkami z pytlíků.

"Ne..." pípl jsem.
"Nechci to do sebe cpát, aby mi nebylo špatně," vysvětlil jsem a sebral si jednu z hranolek, které jsem pomaloučku uždiboval.
"Ale mají výborné pití!" zhodnotil jsem a pil limonádu.

"No dobře, zlato," pousmál jsem se na něj a věnoval se opět svému jídlu. Po očku jsem ho ale kontroloval.
"To nic Harry. Niallovi špatně nebude," zasmál se Liam, když už do sebe šel Niall opravdu nacpat další burgr. Tomu jsme se zasmáli všichni, načež Niall jen pokrčil rameny a pustil se do jídla.

"Tak papej, když ti chutná. Já nedokážu ani pořádně dojíst to svoje," zasmál jsem se a přisunul mu talíř blíž pod nos.
"Ale děkuju, že jste mě sem vzali," usmál jsem se jak na Niniho, tak na Liama a Louiho. "Dnes to byl zážitek."

"Jsem rád, že jsi šel," usmál jsem se na něj a odložil příbor. Netrvalo dlouho a dojedli i ostatní.
"Tak jo, asi to půjdeme zaplatit, co?" zasmál se Liam vedle mě.

"Daddyyy! Může jit k nám, prosím, Nini spát? Hezky prosím, moc prosím," začal jsem mu pilovat uši hned jak jsme vylezli z restaurace. Nini mi minule slíbil, že si koupíme jěště nějaké věci a já se na to moc těšil. Viděl jsem pár věcí, co by se Louimu určitě líbili!

Nevěděl jsem, co mu na to říct, proto jsem se jen podíval na Liama, jak je na tom s odpovědí na tuto otázku on.
"Klidně ať jde. Stejně musím jít na noční, Niall by se doma nudil. Takhle se alespoň zabaví," zasmál se, tak jsem Harrymu kývl na souhlas. Všude kolem se ozvalo šťastné jásání těch dvou.

"Jupíííí!" vypískl jsem i s Ninim a skočili jsme si kolem krku.
"Udělám ti nechty Hazzo, tyhle už jsou ošklivé!" zabručel Nini a prohlédl si mé prsty. "Daddy, tak můžeme skočit k nám. Já si vezmu věci a pak, když půjdeš na noční, můžeš mě vysadit u Louise. Hezky prosím, aspoň nebudu doma sám."

"No dobře, jen se uklidni," zasmál se Liam a přitáhl si ke svému boku Nialla, aby tolik neposkakoval. Byl to blázínek.
"Tak pojď, lásko," usmál jsem se na Harryho a ruku v ruce jsme se vydali k autu. Nastoupili jsme do něj a vystoupili až u Liama a Nialla doma.

"Pojď, ukážu ti můj pokoj!" usmál se ihned Nini a táhl mě nahoru po schodech do jejich bytu, který byl opravdu nádherný. Byl krásný, takový útulný. Nini mě vedl k němu do pokoje, kde síce nebyla postel, ale všude byly poličky. To, že tu nebyla postel, mi ihned vysvětlil - spí, samozřejmě, při Liamovi.
Když jsem se koukl na poličky, zůstal jsem celkem překvapený. Na některých byli hezké věci a na jiných sexuální pomůcky... Přivřel jsem oči a koukal raději jinam.
"Koukej! Jakou barvu budeš chtít?" usmál se a ukázal na asi 200 laků na nechty.

"Strašné. Jednou si ublíží, když budou takhle utíkat," zasmál jsem se, když jsme s Liamem pomalu šli k domu, kam ti dva doslova vletěli.
"Oni dva budou jednou naše smrt, víš to, že?" zasmál se taky. Na to jsem pouze s pobaveným úsměvem přikývl.
Šli jsme spolu do obýváku, kde si dal  Liam ještě před noční kafe. Povídali jsme si o všem možném a naslouchali smíchu z Niallova pokoje.

"Tak, sbalím se a pak půjdem. Těším se k vám! Moc se těším, užijeme si večer a můžeme rozebrat jak si se dnes měl. A Louis se klidně může připojit, ať si o tom může udělat svůj názor," zhodnotil.

Do půl hodiny byl Niall sbalený a my všichni nastoupení při autě. Liam nás tedy odvezl k nám a pak se vydal na cestu do práce. Nechal jsem kluky, ať jdou do Harryho pokoje. Určitě si toho mají dost co říct.

"Hazzi, pooojď!" natáhl Nini, když mě táhl nahoru po schodech. Byl vždy tak nedočkavý. Ale já běžel za ním. Doběhli jsme až do mého pokoje, ve kterém jsem síce nespal, ale pořád jsem tu měl věci.
"Tak co říkáš na představení? Dnes to bylo zaujímavé."

Vyšel jsem si to nahoru do kuchyně a prohrabal se všemi skrýšemi, kde jsme měli jenom samé dobrůtky když na ně dostaneme chuť, nebo když přijde návštěva. Nasypal jsem do dvou misek pro kluky lupínky a bonbóny, obě misky jsem vzal a šel za kluky.
"Přinesl jsem vám něco pod zub k tomu vašemu štěbetání," mrkl jsem na ně a přišel až k nim.

"Jak jako myslíš dnešní? Tebe tam už Liam někdy vzal?" zeptal jsem se potichounku zvědavě. Nini se při mé otázce jenom zasmál a přikývl.
"A kolikrát! Máme to tam oba rádi," usmál se. Pak ale přišel Loui i s dobrůtakma a já k němu natáhl ruce.
"Loui, pojď ke mně, prosím," zakňoural jsem a natáhl ručky k němu.

Překvapeně a starostlivě jsem se na něj podíval.
"Jasně, miminko moje," zašišlal jsem jeho směrem. Misky jsem odložil na zem a sedl si k Harrymu. Přitáhl jsem si ho na svůj klín a pořádně objal. "Copak se stalo, baby?"

"Nic, jen jsem se chtěl přitulit," přiznal jsem se a opřel se o jeho tělo. Prsty jsem pomalounku kroužil po jeho ruce a sledoval, jak mě pomaloučku hladí.
"Jenom jsme si s Hazzou povídali o vystoupení."

Pevně jsem ho stiskl v mém náručí a věnoval mu malou pusinku na krk a pak i na rameno.
"Aaaha. A k čemu jste při vašem povídání došli?" zeptal jsem se s plným zájmem. Zajímalo mě, o čem přesně si mohli povídat.

"K ničemu, jenom Hazza k tomu, že chce obejmout a teď se k tobě tulí jako koala a asi tě nebude chtít pustit. Na to, že se na tebe poprvé bál kouknout, tak je to skvělé! A bude to jěště lepší, že ano Hazzo," usmíval se Niall a spokojeně sledoval, jak mě Lou objímá.

"Jsem moc rád, že mi tohle malé klubíčko dalo šanci a nepřestalo mi odepisovat," zasmál jsem se a šťouchl u toho Harryho prstem do tvářičky.
"Ale tak nejdu rušit. Klidně Niallovi odpověz na otázku, já se zatím budu hrát na křeslo," zasmál jsem se.

"Ty nejsi křesloooo, ty jsi méďa," napomenul jsem ho a víc se zabalil do jeho oblečení.
"A celkem se mi tam líbilo, bylo to něco jiného a některé věci vypadali zajímavě. Jiné zase děsivě, ale většina zajímavě," přiznal jsem až mi zrůžověli tváře. Bylo trapné se k něčemu takhle přiznat.

"Nestyď se, zlato," šeptl jsem mu do ouška a pohladil ho po vlasech.
"Ano, nemusíš se stydět za něco, co z tebe dělá tak skvělého kluka," mrkl na něj Niall.
"Ale jsem rád, že jsi tam šel a že se ti i něco líbilo," usmál jsem se na něj.

"Jo, jo, líbilo. Bylo to celkem fajn. Ale Niall říkal, že ho tam Liam bere častěji. Spíš bych chtěl slyšet o tom, že co se tam děje i na jiných vystoupeních, než na těch pro začátečníky, hmm?" nahodil jsem. Nini se nejdřív zarazil, ale pak začal spokojeně povídat, co všechno se tam dějě.

"Některé jsou fakt drsné. Někdy tam chlapce jen tak zbičující až do krve, ale to já moc nemusím. Naštěstí Liam nic takového nedělá. Byli jsme na takovém představení pouze jednou ze zvědavosti, ale už na takové nepůjdeme," začal Niall a při té vzpomínce se malinko ošil.
"Nejvíc zajímavé jsou testovací vystoupení. Prostě testují výdrž nebo vůli Submisiva. Kolikrát vyvrcholí než omdlí. Nebo chtějí zjistit, kolik vydrží bez vyvrcholení."

Povídal o tom tak zaujatě, až jsem se musel sám pro sebe uchechtnout a Loui za mnou taky.
"Nialle klid, ať nemáš stan v kalhotech," podpíchl jsem ho a hlasitě se zasmál.
"Heeej, ty jsi se ptal, já jenom odpovídal! Aby si neměl ten stan ty," zasmál se mi taky a šťouchl mě při tom do žeber.

New life with Daddy ~ Larry ✓Where stories live. Discover now