80.

2.3K 147 18
                                    

Bázlivě jsem se koukal kolem sebe. Bylo tady celkem dost lidí a pokud jsem si myslel, že naše oblečení je zvláštní, tak jsem byl pěkně vedle. Někteří byli skoro nazí, jiní celý v kůži. Ale jedno měli společné - nikdo si nás nevšímal a to mi pomáhalo se uklidnit.
"Lou, tudy?"

"Jo, tudy," přikývl jsem a vedl ho k řadě čekajících lidí.
"Chvíli si musíme počkat, ale nebude to dlouho trvat, neboj," řekl jsem a přitáhl si ho za bok k sobě.
Fronta se hýbala docela rychle, takže jsme za chvíli byli u vyhazovače. Stačilo mu ukázat průkazy a už jsem byli uvnitř.

Všude to bylo zajímavé, nemohl jsem se vinadívat na ty věci. Byli jsme zavedeni do boxu a můj pohled skončil na pódiu. Byli na něm uložené různé pomůcky. Už už jsem si chtěl sednout k Louimu, ale jeho pohled mi ukázal, kde je mé místo.
"Promiň," pípl jsem potichounku a svezl se na zem k Niallovi, o kterého jsem se opřel. Takhle to bylo fajn.

"Tak je hodný," řekl jsem s pyšným úsměvem, když už klečel vedle mého křesla. Byl krásně vzpřímený, zadeček měl hezky na svých nohou, přesto se opíral o Nialla a nebylo to vidět. Pohladil jsem ho po vlasech, krásně to zvládl.
Za pět minut všude zhasla světla a Niall si přelezl k Liamovi do klína. Harry udělal to samé.

Ani jsem nevěděl jak mi jeho dotek chybí, až moc jsem si na něj zvykl. Hlavně na místě, kde bylo tolik lidí a tak jsem se opravdu potěšil, když jsem si mohl vylézt nahoru k němu. Pak ale začalo představení. Na pódium vylezl hoch asi v mém věku. Měl černé, maličko dlouhé vlasy, ale no já mám co říkat. Ty mé jsou už pod ramena. Jako druhý přišel o hodně vyšší svalnatý týpek a pohladil ho po vlasech. Oba se uklonili a představení začalo.

"Všechny vás tady v tento večer vítáme. Hlavně nováčky. Tohle představení je hlavně pro vás," řekl ten svalnáč, dominant této dvojice. Submisiv si již poslušně klekl doprostřed pódia. Hlava sklopená, rovná záda.
"Tak je hodný," pravil mu a rukou mu přejel přes hrudník až na záda, když kolem něj pomalu kroužil. Sub se lehce zatřásl.
"Tohle ty už umíš taky krásně," šeptl jsem Harrymu do ouška.

Poctivě jsem sledoval všechno co se am dělo. Pomaloučku jsem se víc a víc opíral o Louiho, až jsem na něm skoro ležel. Ten kluk na pódiu se usmíval. Byl jsem na sebe pyšný, když řekl, že tohle už hezky umím.
"Tak uvidíme, jestli umíš poslouchat," řekl dominant a začal si rozepínat poklopec. Sám jsem nemohl rozeznat tón jeho hlasu. Na jedné straně zněl mile, no na straně druhé jakoby říkal: jestli něco uděláš, odskáčeš sú to.

Submisiv zvedl hlavu a otočil se k nám bokem, stejně jako jeho dominant. Ten si pomalu rozepínat pásek a i džíny, než se na světlo světa vynořila jeho velká chlouba. Sub si olízl rty a přisunul se blíž ke svému pánovi. Chloubu mu olízl hezky od kořene až po špičku a pak si ho do půlky vsunul do pusy. Dál nezvládl a dopomáhal si rukou. Pak se snažil trochu víc pojmout jeho úd a rukama se mu chytil stehen. Dominant mu po nich plácl, tak si je dal za záda.
"Tak je hodný," pochválil ho dominant a prohrábl mu vlasy.

Při tehle scéně jsem malinko odvrátil zrak. Tohle se mi až tak nelíbilo. Ikdyž tomu velkému chlápkovi se to opravdu líbilo. Je mi jasný, že tohle je součást takového vztahu, ale asi jediný koho bych chtěl tak vidět je Louis.
"Nechci takhle vidět někoho jiného," pípl jsem, ale pak to skončilo, hned to bylo lepší. Jenom ho pohladil a políbil na rty.
"Tak teď se koukneme, jak sténáš."

"Jsi sladký," šeptl jsem mu do ouška a pohladil ho po stehně.
"Když je ti něco nepříjemné, tak se nemusíš koukat, neboj. Klidně mi řekni," dodal jsem.
Dominant se odtáhl od svého suba a ten se poslušně přenesl na všechny čtyři. Dominant přešel ke stolu a nějakou dobu vybíral pomůcku, než si nakonec i vybral. Dildo.

Komentář o tom jak jsem sladký mi dodal odvahu a já pokračoval v koukání se na představení. V dominatově ruce se objevila dlouhá fialová hračka. Nebyla úplně hladká, měla hodně výstupků a záhybů. Vypadala celkem děsivě. Když ji ale potřel něčím, co jsem nedokázal identifikovat z takové dálky a zasunul do toho kluka, místností se ozval nelítostný sten protkán jak slastí, tak bolestí.

Dominant si klekl ke svému subovi tak. Snažil se utišit svého miláčka a hladil ho po zádech a pomalu do něj zasouval dildo.
"Já bych na poprvé nepoužil tak velkou věc," zamračil jsem se sám pro sebe. No ne, vážně! Tohle dildo bylo celkem dost velké na to, aby to ukazovali pro nováčky, kteří se tímhle chtějí něco naučit.

"To doufám, jinak bych utekl asi až na dno Tichého oceánu," zasmál jsem se. Chtěl jsem to malinko odlehčit, ale hned poté jsem se zadíval zase na pódium. Utišování skončilo a dildo se začalo s velikou rychlostí strácet v útrobách toho kluka. Všude se ozýval jeho křik a mnozí ho povzbuzovali, ať jde na něj tvrději.

Byl jsem rád, že jsem potěšil to mé koťátko. Určitě bych na začátečníka nešel s něčím velkým, jako já sám mám v kalhotách. Musí se jít postupně. Samozřejmě tamti dva na jevišti nejsou začátečníci, ale právě pro začátečníky to představení je...
Dominant začal pomalu přirážet dildem do jeho nitra a pak začal postupně přidávat na tempu.

"Slyšíš co křičí? Že mám na tebe jít tvrději, ale to by se nemělo, že? Ale tak pravidla jsou od toho, aby se porušovala," zasmál se ten na pódiu a ze stolku sebral něco, co vypadalo jako velkej prsten. Bohužel jsem tušil k čemu to asi bude a už teď jsem toho kluka litoval. Ikdyž jemu se to asi líbilo...

Submisiv nebyl rád, když byl najednou tak prázdný, ale hned se mu svaly stáhli a povolili slastí. Dildo vystřídal plug.
"Maličký, líbí se ti to?" ptal se svého suba na jevišti. Všichni pozorně sledovali, co se děje, poslouchali jeho sténání a souhlasné mručení na dominantovu otázku.

Když jsem slyšel to oslovení, něco se ve mně hnulo a já začal toužit vidět víc. Dominant ho obešel a sebral něco kovového ze stolku. Vypadalo to jako kolíčky na prádlo, které však byli spojené řetízkem, na kterém se houpalo zátěží. Oba količky se za chvilku ocitli na bradavkách toho chudáčka.
"Lou?" pípl jsem a malinko se zahnízdil. V jeho kalhotách se tvořila pořádná boule.

"Shhh, jen klid," šeptl jsem mu do ouška a pohladil ho po lehce odhaleném stehně.
"Když se ti něco nelíbí, jako dřeba teď ty kolíky, tak se schovej ke mně, jako vždy," šeptl jsem s malým úsměvem. Byl sladký. Tak nevinný, tak stydlivý.

"Já jenom, asi mi už stačilo... Už se nebudu koukat, pokud nevadí. Ty zvuky mi bohatě stačí," pípl jsem a hlavu zabořil do jeho oblečení, které vonělo po něm. Jeho jemná dlaň mě hladila a uklidňovala.
"Děkuji, že jsi tu se mnou, LouLou."

Za pár minut pokřikování a sténání, které se rozléhalo všude kolem ještě malinko nabralo na hlasitosti, neboť plug vystřídal vibrátor. Teprve teď začal šou jeho hlasivek.
"To spíš já bych měl děkovat tobě, že ses vůbec přišel podívat. Máš velkou odvahu, zlato," šeptl jsem mu do ouška a lehce za něj zatahal zoubky.
"Tak jo, uvidíme, jak jsi připravený pro Daddyho," řekl najednou ten dominant a vytáhl z něj vibrátor.

Když mi Lou skousl ouško, mé rty opustil tichý vzdych. Už dávno jsem věděl, že na ouškách jsem opravdu citlivý. Opatrně jsem se koukl na pódium, svorky byli pryč, vibrátor taky. Teď už to byli jenom oni dva. Na tohle jsem se už koukal, protože i já viděl tu důvěru mezi nima. Ten maličký mu vyskočil na pas a jeho dominant ani nečakal, ihned se vnořil do jeho útrob. Celou sálou opět zazněl sten, ale tentokrát né bolestivý, ale plný slasti.

Dost mě překvapil Harryho tiché zasténání, ale nakonec jsem se jen potěšeně usmál.
Na pódiu se měnili různé polohy. Nejdřív chvíli i ve stoje, pak misionář, nakonec si submisiv na svém Daddym zajezdil. A na tohle všechno se Harry díval s velkým zájmem. Ten kluk byl samé překvapení...
Když se oba udělali, sub se unaveně svalil na hruď svého dominanta a chvíli se oba vydýchávali.
"Hodný kluk," řekl dominant a prohrábl mu vlásky.

New life with Daddy ~ Larry ✓Where stories live. Discover now