76.

2.4K 141 11
                                    

Opět jsem hraně mňoukl a jazýčkem se otřel o jeho klíční kost. Ještě jsem několikrát mňoukl a nakonec si na to místo položil hlavu.
"I tak ti musím děkovat. Co bych bez tebe dělal? Jsem tak šťastný, že jsme se potkali."

"Já za tebe děkuji každý den. Tebe mi seslalo samo nebe," pravil jsem spokojeně. Rukou jsem mu dělal kroužky na zádech a užíval si této chvíle.
"Tak jo zlato, je mi líto, ale voda už začíná být studená a já nechci, abys nastydl. Takže šup, jdeme tě osušit a převléct do pyžama."

Nespokojeně jsem zamručel. Jěště jsem nechtěl z koupele, tady to bylo lepší. Jeho pohled mi ale vysvětlil, že tohle otázka nebyla.
"No tak dobře, ale jdi první, já se nebudu dívat," vysvětlil jsem a jak jsem řekl, tak jsem i udělal. Otočil jsem se ke zdi a zavřel oči. Všechno, co bylo slyšet, byla jen voda a utírání se ručníkem.

S pobaveným kroucením hlavy jsem vylezl z vany, osušil se, dal ze sebe dolů všechny lupínky, které se na mě přilepili a pak jsem na sebe natáhl volné tepláky.
"Tak jo, a teď ty," řekl jsem a natáhl jsem před sebe ručník.
"Budu se ti dívat jenom do očí, nemusíš se bát," dodal jsem a čekal, až si ho můžu zabalit do osušky a vzít jako princeznu.

Když to slíbil, opatrně jsem vylezl z vany a ihned se zakroutil do osušky, kterou držel před sebou. Tím pádem mě ihned obejmul a já jsem hlavu nastavil tak akorát, aby mi hned dal pusu.
"Tak se mi to líbí," zafučel jsem a položil si hlavu na jeho rameno.

"Vidíš, ani to nebolelo," zasmál jsem se krátce a hned si ho vzal na ruce. Nemohl jsem se od jeho rtů odtáhnout, byli tak sladké a dokonalé. Postupně jsem přešel s motýlími polibky na krk, trochu na rameno a zpátky na krk a pak rty.
"Ty moje princezno," šeptl jsem spokojeně a položil ho na pračku, kde si sedl.

Zavrtěl jsem se na pračce a přitáhl si osušku o kousek výš. Louis si klekl a celkem jsem nechápal, co dělá, než mi na nohy navlékl podkolenky. Překvapeně jsem zvedl obočí a on se jenom zaculil.
"Jako teď jsem tvůj sugarboy?"

Jeho poznámce jsem se musel zasmát.
"Ty jsi moje všechno. Moje princezna, moje koťátko, můj sladký chlapec... baby...." šeptl jsem a lýtka, která měl zahalena v látce podkolenek, jsem mu lehce zlíbal.
"Mám ti je sundat? Vadí ti?"

Koukl jsem se na malinké mašličky, které byli uvázané kolem bílých podkolenek. Byli opravdu rozkošné, ikdyž mi přišli malinko zvláštní. Byli opravdu pohodlné.
"Nenene, ani to nezkoušej. Chci je na sobě, ani se nepokoušej mi je dát dolů."

Musel jsem se zasmát. Byl roztomilý.
"Vypadáš s nima krásně. Sladce a nevinně," šeptl jsem a narovnal se, abych byl opět na jeho úrovni.
"Jak se v nich cítíš?" optal jsem se se zájmem.

"Jako holka," zabrblal jsem a přitiskl si ručník víc na hruď.
"A bez nich nevypadám sladce? Tomlinsone! Koledujete si. Před váma stojí nahý kluk jenom v osušce a vy řeknete, že jsou roztomilé podkolenky! Že vás hanba nefackuje!"

"To víte, mladý pane Stylesi," zašeptal jsem a přiblížil se tváří blíž k té jeho.
"Nechtěl jsem znít, ako největší úchyl světa. Ještě by ses mě lekl. Ale když už jsme u toho, máš krásné tělíčko," šeptl jsem mu do ouška a čekal na jeho reakci.

Myslím, že v té sekundě by mi barvu mohla závidět i ta nejhezčí růže. Byl jsem rudý od kořínků vlasů až po prsty skryté pod látkou podkolenek.
"Louuuuu...." natáhl jsem a jemně ho praštil do hrudě.
"Ty jseš takoveeeej... Ehrrrr!" zabručel jsem nespokojeně a pokusil se ho bouchnout jěště jednou.

"No co? Tak ty mi tady nadáváš, jak chválím podkolenky místo tebe v osušce a když už pochválim tvoje tělíčko, tak mě chceš bít," zasmál jsem se a unikl další jeho ráně. "Je těžké se v tobě vyznát."

New life with Daddy ~ Larry ✓Where stories live. Discover now