74.

2.1K 143 12
                                    

Nechal jsem Harryho jít a zatím umyl nádobí. Hned pak jsem i s notebookem došel k němu do obýváku a jakmile se zapnul, začal jsem do něj ťukat než jsem našelpřesně to, co jsem hledal.
"Tak, tady to je. Je to několik videí, každé trvá něco kolem půl hodiny. Půjdeme od začátku, ale nemusíme je koukat všechny, pokud nebudeš chtít. Je to něco, jako průvodce BDSM. Je to tam vysvětleno i ukázáno."

"Dobře..." pípl jsem spoza okraje deky. Už když jsem viděl ty jména jsem se bál a nechtěl to vidět. První video se jmenovalo 'Od bolesti k slasti' a ten začátek názvu se mi vůbec nelíbil. Natiskl jsem se k Louimu a sledoval začínající video.

Přitáhl jsem si to moje klubíčko zabalené v dece blíž k sobě a pevně ho objal. Vypadal, že už název se mu nelíbí, ale koukne si to.
Na notebooku se pomalu ztratil název a objevil se tam kluk, který klečel uprostřed místnosti. Najednou za ním došel jeho Dominant a začal povídat něco o tom, že velmi hezky a poslušně klečí. Očkem jsem se podíval na Harryho. Ten bedlivě sledoval video.

Potichounku jsem sledoval video. Ten kluk klečel se svázanýma očima a snažil se být klidný. A ten za ním pomaloučku přejížděl dlaní po jeho zádech. Komentoval jak je krásny a pak mu přikázal, ať se postaví. Pomaloučku se postavil, přičemž zavrávoral. Hned jak se postavil, jeho dominant se přisál na jeho krk a vytvářel mu označení na bílé kůži.
"Tady to vypadá jěště celkem fajn..." pípl jsem.

Podíval jsem se s lehkým úsměvem na Harryho, když to řekl. Vypadal opravdu rozkošně. Doširoka otevřené oči měl zavěsené na notebooku, dekou byl zakrytý až po nos. Moje koťátko malé.
Na notebooku dál běželo video. Dominant šeptal svému Subovi do ucha samé nemravné věci, načež se Harry mírně ošil.

Z vět jak je nádherný se staly věty jak perfektnou díru pro něj má a taky několik vulgárnějších výrazů. To mi až tak příjemné nebylo, nelíbil se mi tón, kterým na něj mluvil a ani to, že z toho bylo cítit, že pro něj nic neznamená. Pak ale přišla další část, obrazovka ztmavla a objevil se název společnosti. Z nevinné scény se stalo něco jiného. Kluk ležel nahý na přikrývkách a nahlas dýchal. Oči mi nepatrně sklouzli mezi jeho nohy... Byl jsem zvědavý. Celkem slušná velikost, asi. Pak ale do pokoje vstoupil dominant a při pohledu mezi jeho nohy jsem jemně oněměl. Zaslechl jsem však uchechnutí vedle mě a to mi potvrdilo, že se budu muset připravit na něco podobného, ne-li většího.

Ten jeho pohled, když viděl velikost Submisiva a Dominanta byl k nezaplacení. A co teprve po mém uchechtnutí. Hned mu bylo jasné, že něco podobného mám i já. Ne že bych se vytahoval...
Sub ve videu zhluboka dýchal a pak i polkl, když zaslechl kroky svého dominanta. Ten mu začal říkat, jak je pro něj dokonalý a poslušný, jak je pro něj hodným klukem. Pomalu k němu přišel a převalil ho na záda.
"Neodolatelný, jako vždy," pravil.

Koukl jsem se na Louiho úšklebek a nahlas se nadechl. Upsal jsem se ďáblu, to vím už teď. Sledoval jsem jak se ho dotýká a šeptá mu, jak se na to těší. Pak ho ale několikrát propleskl po tváři a na to jsem zakňučel. Facky jsem vždy zvládal strašně. Tohle nebyla věc, co chci zkusit. Pak se přemístnil na zadeček a to se mi malinko začínalo líbit. Musel jsem se zavrtět na místě.

Převalil ho zpátky na břicho a věnoval se jeho zadečku. Výraz toho suba nasvědčoval tomu, že se mu to více než líbí. Za to Harry vypadal zvláštně. Ošil se, asi se mu to nelíbilo a bylo mu to nepříjemné.
"Klid, už to bude trvat jenom pár minut a pak už to vypnu," slíbil jsem mu a objal ho. Dál začal svého suba dráždit u jeho vstupu prstem.

"Né, nechej to, vypadá to zaujímavě," zabručel jsem a sledoval obrazovku. Konečně přišla zajímavá část. Svalnatý týpek se napřímil a zajel prsty do pozadí svíjejícího se kluka. Ten měl na tváři blažený úsměv, určitě to bylo přijemné. Vzdychal potichounku, ale jeho oči říkali jak moc se mu to líbí.
"Tohle vypadá fajn," poznamenal jsem.

Překvapeně jsem se zadíval na Harryho. Byl do toho tak zakoukaný, hltal to opravdu celé do posledního vzdechu toho kluka.
Párkrát ho ještě poplácal po zadečku, než ho vytáhl do sedu a hlavou kývl ke svému rozkoru. Tak, teď to bude taky zajímavé.

Kluk se automaticky olízl a položil se na předloktí. Nosem si začal hrát s erekcí druhého a jemně se s ní tváří mazlil. Pak se ale ten nadním rozhodl, že stačilo a zaryl mu dlouhé prsty do vlasů. Nevím proč, ale v té sekundě jsem si představil jak nádherné by to bylo, kdyby to udělal Louis svými dlouhými prsty mně. Mé rty opustilo spokojené zamručení.

Přitáhl si za vlasy toho kluka a zadíval se mu do očí. Dost dychtivě se mu sub sklonil k rozkroku a jazykem mu po něm přejel od varlat až po špičku, kterou vsál.
Harry se jen pořád vrtěl, jako by byl na jehlách. Ale byl jsem rád, že se mu to alespoň trochu líbí a nechce to hned vypnout.

Spokojeně jsem přivíral oči nad představou Louiho dlouhých prstů, jak se mi přecházejí po těle a pak jsem si představil mě na pozici toho chlapce. Byla to jen má divoká fantázie, ale i tak jsem na to musel myslet. Dominant mu několikrát znásilnil ústa, než obrazovka ztmavla a na mé noze se objevila Louiho ruka.
"Vypadá to fajn..."

Když už to skončilo a obrazovka ztmavla, pohladil jsem ho po noze. Nějak jsem cítil, že by to potřeboval.
"Tak jo. Chceš to nějak probrat? Například, co se ti tam líbilo a co naopak ne? Moc mě to zajímá," řekl jsem a snažil se mu podívat do očí, které stydlivě klopil.

Přemýšlel jsem nad tím, jak mu všechno říct.
"Všechno vypadalo opravdu zajímavě, ale jediné, co mi vadilo, byli ty facky a nadávky. To se mi nelíbilo, přijde mi to takové neosobní. Jinak to vypadalo opravdu zajímavě," přiznal jsem s rudými tvářemi a zabořil si je do jeho ramene.

"Oh, zlato," zasmál jsem se tiše a prsty mu prohrábl ty jeho krásné kudrlinky. Trochu jsem se posunul, abych ho mohl lépe obejmout.
"To chápu a za to, že ti to přijde zajímavé, se přece nemusíš stydět. Přede mnou se nemusíš stydět vůbec za nic."

"Já vím daddy," mňoukl jsem a nechal se drbat ve vlasech. Připomělo mi to kousek z videa před chvilkou.
"Jenom je to celkem podivné, nejsem na tohle zvyklý," přiznal jsem a pomaloučku vdechoval jeho úžasnou vůni.
"Tohle je to, co by si chtěl Lou?"

"Já vím, že ne, zlato. Proto je to jenom na tobě lásko," šeptl jsem a do těch jeho vlásků mu vtiskl polibek.
"Tenhle styl mi je přirozený, ale jak jsem řekl, nebudu dělat nic, co nechceš. Taky nechci, aby si to dělal proto, že to chci já, že to mám rád. Je to čistě jen na tobě."

Chvíli jsem přemýšlel nad tím vším a užíval si jak mě hladí. Chvíli jsem doufal, že mě zatahá za kudrlinky malinko víc, vábilo mě to.
"Moje odpověď je: možná ano, ale nejdřív to chci vidět v tom klubu, jasný?" určil jsem si podmínky a položil jeden z mých prstů na jeho rty.

New life with Daddy ~ Larry ✓Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ