85.

2.1K 136 15
                                    

"Dobře," zasmál jsem se a vyndal těstoviny, o které si zažádal. Dál jsem vařit vodu a začal omývat zeleninu.
"Tak hoši, jak jste se tu dnes beze mně měli?" optal jsem se. Určitě byl Niall rád, že má ode mě pokoj...

"Koukli jsme zopár filmů. Nini má dobrý vkus," zhodnotil jsem a uklradl si malej kousek mrkve, který Loui právě odkrojil.
"Aaale, Hazza je opravdu dobrý společník," pochválil mě Nini a jemně do mě žďuchl ramenem.

Ti dva byli zlatí. Takový cukroušci slaďoučký.
"Jsem rád, že jste si tady tu přespávačku užili," zasmál jsem se a začal dělat omáčku.
"Jo, bylo to super. Tak snad zase někdy bude příležitost to zopakovat," zasmál se Niall a začal pohupovat nohama.

"Zopakujeme, určitě ano," zamumlal jsem spokojeně s dalším kouskem jídla v puse.
"Ale Louisi? Kdy spácháme ten striptýz? Hmm? Dominant si tu pořád ty s Liamem," zeptal se Nini a ukradl mi z prstů kousek rajčátka. "Možná bych navrhl i dnešek, ikdyž... Na to bych měl Hazzu malinko připravit."

"Vy si nedáte říct, viď?" zasmál jsem se, ale pak zvážněl.
"Liam bude určitě rád, když ho jeho babyboy přivítá takhle. Jen jestli se chce i Harrymu. Pokud opravdu chcete, tak se běžte tedy připravit," řekl jsem a s mírným povzdechem se otočil zpět k jídlu

"Já... Já nevím!" pípl jsem, když mě Nini chytl za zápěstí a chtěl odtáhnout do pokoje. Jeho oči mě ale přesvědčili, stejně jako jeho slova.
"Bude to zábava, neboj poklade. Když se ti to nebude líbit, ihneď tě zabalím do deky a bude všechno okay." Přesvědčil mě a tak jsem seskočil z linky a pomalounku šel za ním.

Zavrtěl jsem nad nimi hlavou a dál se věnoval vaření. Už jsem měl všechno hotové, když se domem ozval zvonek. Klukům jsem zakřičel, že tam jdu já.
"Ahoj Liame," přivítal jsem ho a on mi pozdrav oplatil.
"Tak kde je ten můj blázínek. Neotravoval moc?" ptal se hned.
"Ne. Jen právě teď něco zkouší pro naše potěšení," uchechtl jsem se.

"Jsi si jistý Nini?" zeptal jsem se bázlivě, zatímco mi ukazoval, co si mám obleknout.
"Ano, Louis z tebe bude tvrdý až do zítřka a stejně tak Liam. Jenom budeš dělat to co já. Tak a teď si dej tohle," řekl a podal mi bílé ouška na čelence.
"Bože, ty jsi dokonalý! Myslim, že ty se ani nemusíš snažit," povzdechl si a upravil mi bílou sukýnku, kterou jsem měl oblečenou. "Tak pojď."

"Co?" zasmál se Liam, ale pak pochopil, že to myslím vážně.
"A co dělají?" zeptal se se zájmem.
"Prý nám předvedou striptýz. Máš se na co těšit," mrkl jsem na něj.
"Tak co kluci, jak jste na tom?" křikl jsem na ty dva.

"Hotovo!" křikl Nini, když pustil hudbu a za ruku mě vytáhl ven z pokoje. Loui i Liam seděli v křeslech a sledovali, co se bude dít.
"Jenom to, co dělam já, uklidni se," přikázal mi a tak jsem se začal hýbat jako jeho zrkadlo. Úmyselně jsem se nedíval nikomu do očí, přišlo mi to podivné. Nemohl jsem se nikomu kouknout do očí, styděl bych se.

S Liamem jsme se se smíchem usadili do křesel, která jsme zatím nasměrovali do chodby, odkud vylezou kluci. Když přišli, nemohl jsem od něj odtrhnout pohled. Kočičí ouška v jeho vlasech přímo zářila. Sukýnka krásně obepínala jeho boky. Působil nádherně, nevinně. Úplně jsem ztratil slova a jen němě sledoval šou.

Sledoval jsem, jak se Nini pomaloučku zhoupl do rytmu hudby a pohnul boky. Malinko nemotorně jsem ho napodobil a pomaloučku opakoval každý jeho pohyb. On vypadal tak smyslně a já asi jako pytel brambor. Ale chtěl jsem Louimu udělat radost, tak jsem se snažil. Představení pokračovalo a oba jsme ze sebe pomaloučku sundávali tílka.

Byl tak sladký. Bylo na něm vidět, že něco takového dělá prvně. Chlapeček můj.
Pohupoval boky a kroutil se do rytmu hudby. Periferním viděním jsem viděl, že to samé dělá i Niall, ale mě víc zajímal kudrnatý kluk přede mnou.
Pomaloučku ze sebe dali dolů první vrstvu a odhodili ji někam do neznáma.

Následoval jsem Niniho a jemně si vjel jednou z ruk do vlasů. Nevěděl jsem, co dělám, ale tak Louis vypadal opravdu zaujatě. Nini si začal jednit rukou po těle a tak jsem ho napodobil. Pomalu jsem sunul ruku od krku přes hruď až na bříško. Ale pak jeho vystoupení pokračovalo tím že si obkročně vysedl na Liama a začal se na něm kroutit. Nemohol jsem jinak, než ho napodobit.

Byl tak žhavý. Nešlo z něj odtrhnout pohled. Musel jsem ho sledovat, každý detail jeho těla, jeho pohyby, výraz ve tváři.
Pak se objevil na mém klíně a moje ruce se automaticky objevily na jeho bocích. Vrtěl se na mně opravdu hodně, ale nemohl jsem si stěžovat. Ten pohled mi dělal dobře.

Bylo to takové zvláštní, nic takového jsem jěště nezažil, ale podivným způsobem se mi to líbilo. Naklonil jsem se nad jeho krk a dýchl mu na ouško, které jsem vzal mezi zoubky. Nini své vystoupení zakončil dlouhou pusou a já taky. Až pak jsem se odvážil Louimu kouknout do očí. "Libilo?"

Wow. Tohle se nedalo popsat. Prostě... Wow!
"Byl si úžasný, lásko! Ani nepoznat, že si to dělal poprvé v životě," vyprávěl jsem nadšeně a hladil u toho jeho boky. Pak jsem se mu naklonil k oušku.
"Vypadal si tak žhavě," šeptl jsem.

Celý jsem zrudl a se zapištěním vtisl hlavu do Louiho ramene. Bylo mi taaaak trapně! Jenom jsem pomaloučku nasával jeho vůni, než jsem se úplně uvolnil a líp se posadil.
"Jsem rád, že se ti to líbilo LouLou," broukl jsem, než jsem zaslechl malinký potlesk od Niniho.
"Zvládl si to na jedničku, Hazzo!"

"Moc, lásko," šeptl jsem.
"Niall má velkou pravdu. Zvládl si to lépe, než jiní, co to dělali prvně už v klubech," usmál jsem se na něj.
"Jo, ti byli někdy opravdu strašní. Ale ty jsi byl božský!" vykřikl šťastně Niall.

Jejich pochvaly mě tak těšili na srdíčku, až jsem měl pocit, že začnu vrnět. Kdyby mám ocas, tak skáče z jedné strany na druhou.
"Děkuju," pípl jsem a líbl Louiho na kliční kost.

Rukama jsem mu jezdil po zádech a jemně ho pusinkoval na krk. To samé dělal i Liam, až na to, že prsty zajel až na Nialův zadeček. A podle Niallova výrazu usuzuji, že pak zajel i mezi jeho půlky.
"No nic, my dva už asi pojedeme," pravil Liam, jakoby nic.
"Užijte si to vy dva," uchechtl jsem se a mrkl na něj.

"Pozor na zadek Nini," zachichotal jsem se, když jsem viděl jeho blažený výraz a jiskřičky v očích, když ho Liam při odchodu jemně poplácal po zadečku. Za chvíli se ozvalo jenom prásknutí dveřmi a odjezd auta zpřed domu.
"Myslíš, že se s ním jde Liam vyspat?"

"Jestli si to neviděl, tak Liam mu jel prsty až k dírce. A když se postavil, měl v kalhotách pořádnou bouly," zasmál jsem se.
"Takže si myslím, že to jen u mazlení nezůstane," mrkl jsem na něj, abych potvrdil jeho otázku.

Tohle jsem si opravdu nevšiml, no když to řekl Lou, neměl jsem důvod mu nevěřit. Ale hned jak jsem si spojil význam jeho slov, zrudl jsem a má tvář se zabořila do jeho hrudě. Pak jsem se snažil posunout a něco mi v tom zabránilo. Když jsem uviděl co, zrudl jsem jěště víc. Louis měl v kalhotách stan!

Ten můj nevinný skřítek. Byl roztomilý, jak hned zrudl, když mu to všechno došlo.
Když narazil na mou bouly, vzdychl jsem. Nemohl jsem za to! Když on se o ni tak krásně a jemně otřel!
"Chceš pomoct dolů?" zasmál jsem se se skousnutým rtem.

"Jáá..." natáhl jsem a koukl na jeho bouličku. Teda pořádnou bouly.
"Já bych ti rád pomohl," pípl jsem a položil hlavu na jeho rameno.
"Jenom... Musíš mi ukázat jak. Chci to zkusit..." doplnil jsem.

Překvapeně jsem se na něj podíval. Styděl se, byl celý rudý a klopil pohled.
"No zlato, záleží od toho, jak bys mi chtěl pomoct," řekl jsem. O malou chvíli se na mě lehce zavrtěl a já těžce vydechl. Chytl jsem ho jednou rukou za jeho bok a druhou za nádherný zadeček.
"Máš dokonalý zadeček, lásko," šeptl jsem, když se zase opatrně pohled.

"Já bych tě... No chtěl bych tě uspokojit...." pípl jsem a jemně rukou pohladil chloubu pode mnou. Nevím proč, ale cítil jsem, že je to tak spravně. "Prosím, ukážeš mi jak?"

New life with Daddy ~ Larry ✓Where stories live. Discover now