99. Kimsesiz

3.2K 401 910
                                    

Metallica - The Unforgiven


⭐Finale son iki bölüm. Beni dinlemeyeceğinizi biliyorum ama yine de bol yorum ve oy istiyorum⭐


💗🌺Canan ablacığım iyi ki varsın. Yol arkadaşım olduğun için teşekkür ederim 😘💙



"Konuşmamız lazım."

Çınar, kendilerine düşmanca bir ifadeyle bakan kadına "Seninle konuşacak hiçbir şeyim yok," dedi.

"Ama benim söyleyeceklerim var."

Tuğçe'nin inatlaşmaktan hoşlandığını bilen Çınar "Sokak ortasında seninle konuşmayı düşünmüyorum," dedikten sonra karısının elinden tutarak evin bahçesine doğru yürüdü. Tuğçe'nin kendilerini takip ettiğini bildiği için bir kez bile arakasına dönüp bakmadı. Bahçeye adım attığında derin bir nefes aldı. Bu süre boyunca Bilge bir kez bile konuşmadı. Karısına gülümseyen Çınar, arkasını döndüğünde eski karısının kendine baktığını gördü.

"Derdini söyle ve git."

Güvenlik tarafından evi dış dünyadan ayıran kapının kapatılmasını izleyen Çınar, kulağını çekiştirip "Baba didelim," diyen kızını öptü.

"Birazdan gideceğiz bebeğim."

Baş işaretiyle yanına çağırdığı çalışanın kucağına kızını verip "Dedeye git bebeğim. Baba birazdan gelecek," dedi. Kızının eliyle kendine öpücük atmasını gülümseyerek izleyen Çınar, Bilge'nin elinden tutup hafifçe sıktı. Tuğçe ise sinirli bir şekilde karşısında duran Çınar'a bakıp "Beni hapse attırıp oğlumdan ayırdın aşağılık herif. Ben evladımın hasretiyle yanarken sen yanındaki fahişeden hemen yeni bir çocuk yapmışsın. Senin yerinde olsaydım babalık testi yaptırırdım. Para için..." diye bağırırken sözleri yarım kesildi.

"Fahişe sensin."

Bilge, Mersin'de kaldığı süre boyunca aldığı dövüş derslerinin ne kadar işe yaradığını Tuğçe'nin üzerinde denemekten hiç gocunmamdı. Tuğçe'nin dizine attığı tekmeyle kadının dengesini bozan Bilge, kendi boyuyla kıyaslanınca hayli uzun olan kadının saçlarını bu sayede eline doladı. Çınar, şaşkınlıkla karısına baktı.

"Saçlarımı bırak lanet olası."

"Yaptığın onca şeyden sonra utanmadan kocamın karşısına çıkıp hesap sormazsın sen. Benimle kötü konuşamazsın sen. Kızım hakkında en ufak yorumda bulanamazsın sen."

"Nazlı'm bırak."

Çınar, karısının kendini duymadığını anladı.

"Yardım edin!"

Canı yanan Tuğçe'nin çığlıkları bahçeyi inletti. Bilge'ye belinden sarılan Çınar, karısının kulağına "Bırak artık Nazlı'm," dedi. En sonunda Tuğçe'nin saçlarını bırakan Bilge, öfkeli gözlerle yerden kalkmaya çalışan kadına baktı. Daha sonrada elindeki saç tutamlarını tiksinerek hemen yere attı.

"Seni şikâyet edeceğim."

"Yaptığın onca şeyden sonra utanmadan kocamın karşısına çıkma cesareti göstermenin ne kadar yanlış olduğunu umarım o kıt beynin anlamıştır."

Karısını kollarıyla saran Çınar, Bilge'yi kulağından öpüp "Sakin ol Nazlı'm. Bırak her şeyi ben hallederim," dediği anda Bilge çıldırdı.

"Seni ve dedemi kimsesiz bulduğu için yaptığı onca şeyden sonra yüzsüzce karşına çıkamaz."

Parmağını Tuğçe'ye doğru sallayan Bilge "Kocamın canını daha fazla yakmana izin vermem. Onun korumak için gerekirse senin saçlarını tek tek yolarım pislik," diyerek öfkesini kustu. Kolları arasındaki ufak tefek yapılı karısına bakan Çınar, Tuğçe'ye rağmen içini saran sıcaklığın tadını çıkardı.

Bazı Hatalar Affedilmez!  (Tamamlandı)Where stories live. Discover now