⚝ Halikarnas'ta Bir Gece | 7/2

62.9K 2.7K 163
                                    

-7/2-

Lâl

Asansörden çıkıp otel odasına doğru yan yana yürürken hafif alkolün kanımı coşturması, vücudumu ve yanaklarımı alev alev yakması dışında hiçbir şeyim yoktu. Çakırkeyiftim. Başımdaki hafif yaradan ötürü alkol almam ne kadar doğruydu bilmiyordum ama kimin umurundaydı ki? Yasaklar tatlıdır. Bu sözümü unutmayın, ileride kafama vurmanız için fırsat çıkabilir.

Odanın önüne kadar gelmiştik. İçkinin verdiği hafif etkiyle başım dönerken Valentino atik bir hareketle belimden yakaladı beni. Yere kapaklanmak üzereyken onun kollarında buldum kendimi. Gözleriyle yeniden keşfediyordu sanki gözlerimin derinliklerini. Yüzü yaklaştıkça yaklaşıyordu bana. Bu eziyete daha fazla dayanmak istemedim ve dudaklarımı mühürledim dudaklarına. Tutkulu bir öpüşmeyle odaya girerken durmak için çok geçti artık. Aramızda sözsüz yapılmış bir anlaşma gibi ihtirasla hareket ediyorduk. Beni duvara yasladığında çok heyecanlıydım. Çıplak sırtımı parmaklarıyla okşuyordu. Ben onun ceketini bir çırpıda çıkarıp gömleğinin üzerindeki siyah yeleğin düğmelerini çözerken Valentino'nun elleri sırtımdaki fermuarı tek hareketle indirmişti. Gömleğini çıkardığımda dudaklarım hâlâ dudaklarında tutkunun tadını keşfe çıkmıştı ve ben buna engel olamıyordum. Aman Allah'ım, az önceki yasaklar tatlıdır sözümü bu kadar çabuk hatırlatmak zorunda mıydınız? Valentino bana yasaktı. Ona bağlanmak benim sonum olurdu. Ama bir an olsun ondan ayrılamıyordum, kurtulmaya çalıştığım her an saplandığım bir bataklık gibiydi. Her defasında daha çok yaklaşıyordum ona. Ellerim kaslı kollarında ve göğsünde gezinirken onun dudakları boynuma inmişti bile. Gür saçlarında dolandı ellerim deli gibi. Tek hamleyle kıyafetim yere süzülüverdi.

Çırılçıplaktım. Tamamen savunmasızdım onun karşısında. Tüm o cool kız havalarımın yerinde yeller esiyordu. Dudakları göğüslerime inerken ellerimi gür saçlarına daldırdım yine. Okşamaktan öte çekiştiriyor gibiydim. Yatağa uzandığımda onu reddedemeyecek kadar kendimden geçmek üzereydim. "Tek bir gece." dedim soluk soluğa. "Halikarnas'ta bir gece..."

Beni geçiştirir gibi dudakları göğüslerimi okşarken iç geçirip "Bir gece." diye mırıldandı. Bu pek inandırıcı gelmese de o an bunu sorgulayacak durumda değildim. Bacaklarımın arasına yerleşmesine izin verirken gözlerimle üzerimdeki adamı süzdüm. Bana o saçma gelen teklifle ilk geldiği gün düşüvermişti aklıma. Ben düz bir adamım, demişti. Haklıydı. Hayatımda bu kadar düz, bu kadar net bir adam tanımamıştım. Bodoslama dalmıştı konuya. Böylesine ilginç bir teklifi bile dümdüz edebilmişti işte, bir insan daha ne kadar net olabilirdi ki?

Bacaklarımı araladı ve elleri vücudumda dolanırken dudakları hâlâ göğüslerime usul usul dokunuyordu. Dil darbeleri göğüs ucuma vurup kaçar gibi hamlelerde bulunurken gerilmiştim. Dişleri ve diliyle tatlı işkencelerini sürdürüyordu. Ellerim saçlarını okşarken siyah saten çarşafların arasında yukarı doğru kıvrıldı belim. Elleriyle kalçamı yaklaştırıp muhteşem birleşmeyi aniden gerçekleştirdim ve yavaşça içime sızdığında küçük bir inleyiş koptu dudaklarımdan. Kollarına ve omuzlarına tutundum. Gitgelleri hızlandıkça sertçe tırnaklarımı sırtına geçirdiğimde dudaklarındaki gülüşü yakalamıştım. Bana dokunuşları bir alev gibi yakıp kavuruyordu tüm bedenimi. Sertti ama tatlı bir sertlikti bu. İnsanı zevkin doruklarına çıkaran, bulutların üzerinde yüzdüren tuhaf bir histi. Hem çığlık atmak istiyordunuz kalbiniz ağzınızda atarken hem de daha yükseğe tırmanmak istiyordunuz. Lunaparklardaki hızlı tren gibiydi. Adrenalin doluydu.

Daha derine.

Ve daha hızlı.

Vücuduma tatlı sert hâkimiyeti sürüyordu. İçimdeki hareketlerini daha hızlı yönetmeye çalışırken kalçalarımı indirip kaldırıyordum. Çığlıklarım onun inleyişlerine karışmıştı. O yatakta tek vücut olmuştuk.

Halikarnas'ta Bir Gece | Gecedeki Aşk Serisi - I ღBİTTİღWhere stories live. Discover now