♡ bts comeback! ↩

108 12 6
                                    

sziasztok cukik! itt vagyok, élek. csak hát nincs igazán erőm suli mellett írni. aki követi a dél magva sztorim publikálásának procedúráit, az tudhatja jól, hogy nem igazán megy wattpaden az aktívkodás. :-D na, de bts az bts, szóval velük kivételt tettem. aztán majd jönnek a többiek is szép sorban, mert tetszenek az eddig látott comeback-k 2020-ban, csak hát na, aki érti, érti, aki nem, nem.

mivel ez egy újracsomagolt (repackage) album, ezért azokat a dalokat, amiket már korábban kielemeztem, megtaláljátok a blogban [ BTS COMEBACK, AVAGY HOGYAN KÉSS EL TELJESEN ] címmel. velük most nem is foglalkoznék. annyit elmondanék, hogy imádom a Map Of The Soul: Persona összes számát, a Mikrokosmos azóta ötezerszer nagyobb helyet kapott a szívemben, és meg is rendeltem az album negyedik verzióját. a másik, amiben iszonyat reménykedek, hogy összejön a Map Of The Soul Tour berlini állomása, mint egyik nyári program, de ez még messze van, és infónk is vajmi kevés. Amúgy annyit sajnálok, hogy az új albumon nem kapott helyet a Home és a Mikrokosmos. két nagy kedvencem a Bangtan-tól. na,de nem is keseregnék, nézzük meg ezt az új albumot. Twitter már szétrobbant, annyira jókat írt mindenki. <3

megjelent: 2020

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

megjelent: 2020. február 21.

album: MAP OF THE SOUL : 7

műfaj: hip-hop / r&b / dance

cég: Big Hit Entertainment

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

1. Intro : Persona [ RM solo ] (56M megtekintés jelenleg)

2. Boy With Luv ft. Halsey (703M megtekintés jelenleg)

3. Make It Right

4. Jamais Vu

5. Dionysus

6. Interlude : Shadow [ Suga solo ] - 2020. január 9. (60M megtekintés jelenleg)

erről a dalról rohadt nehéz úgy beszélni, hogy ne gondoljak bele abba, ezt mennyire is fájdalmas lehetett megírnia Yoongi-nak. pont erről van szó ebben az egészben, hogy ez az egész iparág mennyire ki tudja csinálni az embert. arról énekel és rappel Suga, hogy rapper, rocksztár és maga a király is tényleg szeretett volna lenni, de azt senki nem mondta el neki, hogy ott fent - mert ez a másik, hogy egyre és egyre feljebb törekszik, hogy megfeleljen minden elvárásnak -, ennyire magányos minden. ő ezt nem így képzelte el, és a végére már csak annyi maradt belőle, hogy a BTS Sugája, mert az emberek konkrétan észre se vették, hogy az igazi Min Yoongi ott áll közöttük a tömegben. a végére teljesen lenyomták a semmibe Yoongi-t, és csak a sztárral, a tökéletes Sugával törődtek, aki amúgy maga Yoongi, de már kezd ez az egész teljesen szétválni, pedig tudja jól, hogy ő és Yoongi egy személy.

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now