GFRIEND COMEBACK

62 5 1
                                    

안녕하세요! 

( fent: Yerin, Sowoon, Yuju )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( fent: Yerin, Sowoon, Yuju )

( lent: Eunha, Umji, SinB )

Megjelent: 2018.04.30

Album:  6. Mini Album 'Time for the moon night'

Műfaj:  Dance, Ballad

Cég: Source Music Entertainment

Saját vélemény:

01. Intro: Daytime : Már maga a bevezető dal is egy esti mesének felel meg. Nagyon dallamos, animés csillogású aláfestő zene, máris kirajzolódik az ember szeme előtt egy tájkép.

02. Time for a the moon night: A dalhoz semmilyen felirat nem volt, amikor kirakták, úgyhogy csak meghallgattam, semmi háttértudással. Ezért az MV elemezésével kezdeném. Az Buddy-k már biztosan hallottak róla, de egy nagyon elterjedt teória kapott szárnyra. Mondom is; sok rajongó úgy véli, hogy Eunha öngyilkos lett. Egy darab teóriát néztem meg, aminek a komment szekciójában írták, hogy ez nagyon hiteles lett. Nézzétek meg, és tényleg! Annyi érzelem zúdult rám, miközben olvastam!! Az MV gyönyörű és érzelem teljesre sikeredett. 

A szöveg: Már az első másodpercekben elhangzik egy olyan rész, ami elég abszurd, mert Eunha énekli. "Azt hiszem, hamarosan el fogsz menni" Aztán így SinB: "Találkozni fogok veled az álmaimban" A videóban is ez volt, hogy mivel Eunha meghalt, már csak álmukban találkozhatnak, amikor eljön a holdfényes éj. És annyi összefüggéssel van egybekötve, hogy az valami csúcs. Arra várok, hogy kijöjjön a következő comeback, és meg tudjam, hogy hova sodorta őket a sors. Valaki még a legdurvább részeket is kiválogatta a lyrics-ből, de én ezt most nem teszem. A videó tényleg sok mindent elmond, amit belinkeltem. Ha nem tudsz angolul, akkor nézd meg olyannal, aki igen, mert érdemes megtudni dolgokat. Sok mindent elénk tárnak benne, és a régi dalokkal hoznak sok mindent összefüggésbe, ami a TFTMN-ban benne van.

03. Love Bug: Ez egy sokkal felszabadultabb, tipikus tini lányos dal lett, aki a szerelemre vágyik. Vidám, aranyos szövege van, és a dallama is eléggé fülbemászó. Eunha részei nagyon tetszettek, és Yuju kiénekléseit is meg kell említenem, ha már az előzőnél nem tettem. :3 

04. Flower Garden: Húú, azért ennek is van rendesen szövege és mondanivalója. o.o Nekem nagyon bejött az egész, tele van élettel, és nem csak ez a daluk, hanem sok más. "Ne lepődj meg, az álmaink olyanok, akár a virágszirmok" Ez a sor elég sokszor elhangzott, még a végén is énekelte SinB. :) Szeretem amúgy ezeket az erős gitár átvezetéseket a számaikban. Annyira feltuningolják az egészet vele. ^^ 

05. Tik Tik: Ez is egy újabb aranyos dal az albumon, ami mosolygásra késztet! ^^ 

06. Bye: Itt már egy sokkal lágyabb, szomorúbb hangvételű zene következik. Érezni lehet, hogy hamarosan itt a lezárás ideje. Hamarosan vége. Nagyon szépre és érzelmesre sikeredett ez is, le a kalappal, de tényleg. Már nem egy GFRIEND dalt hallottam, de ez eléggé kiemelkedő. Pedig nem is title track-e az albumnak. 

07. You are my star: Ennél jobb lezárást nem is választhattak volna! *Q* Azt a mindenit! Hogy képes ez a csapat ekkora hatást gyakorolni az emberre?? Umji és SinB suttogós részei juj de jók voltak! :3

Összesítés: Totálisan meg vagyok elégedve mind a 6 lánnyal! Remek munka ez az album is! ^^ 10/10-re pontoznám, minden száz százalékosan remek volt! ♥

Véleményetek? 

Sziasztok, Minsong voltam! 

  ✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧

  ✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧ 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  ✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧ 

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now