SHINee COMEBACK EP. 2

34 4 0
                                    

Megjelent: 2018

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2018. június 11.

Album: The Story Of Light EP. 2 - 6. album

Műfaj: Dance, Electronica, R&B / Soul

Cég: SM Entertainment

------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját vélemény:

01. I Want You [TITLE]: Jó dal, de nekem a Good Evening valahogy jobb választás volt. Persze ez sem rossz, de a másik jobban lenyűgözött. Az MV-nek a színessége amúgy nagyon tetszik. Vannak benne elég jó megoldások. Mint például amikor Key kilövell a kezéből egy pénzérmét, ami eltalálja Minho-t, és azt pedig utána Taemin kapja el. Egy irtó aranyos mosoly kíséretében a messy hajával. Plusz is király, hogy összekapcsolták az előzővel. 

Az énekhangjuk gyönyörűséges

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Az énekhangjuk gyönyörűséges. Imádom Taemin-nek azt a hosszabb kiéneklését. ♥ ONew-nak még mindig az egyik legkellemesebb hangja van a KPOP-ban. Taemin-nek volt a legtöbb szövege, és sajnos Minho-nak a legkevesebb. A SHINee alapvetően inkább a vokálokra megy rá jobban, de örülök, hogy Choi is kap részeket, ha nem is annyit, mint mondjuk a többiek.

A live nagyon energikus lett. Ismét büszke vagyok a koreai Shawol társaimra, mert nagyon jól csinálták a fanchant-t. ♥ A koreográfia is olyan SHINee-s lett, tökre tetszik. ♥ Bár a Good Evening-ben a Love Me Right-s mozdulat mindent felülmúl. XD (aki néz D.O My God-t érti a reference-t)

02. Chemistry: Nem szeretem a kémiát, alig vártam, hogy a sulim véget érjen, mert azzal ezt a borzasztó tantárgyat is kiűzhetem a fejemből egy időre. Persze a drága SHINee-nak sikerült ebből egy csodálatos dalt komponálnia. Amúgy ez nem arról a kémiáról szól, amit az iskolában tanulunk. :D Hanem a szerelemről. ^^ A refrén nagyon fülbemászó. A preview-k alapján is megnyerőnek tartottam. :3 Amúgy a  lyrics-ben lévő photoshoot-k csak szerintem gyönyörűek? *-* (ó és igen, Minho-nak majdnem kifelejtettem a rap line-ját, ami először ilyen suttogás szerű, majd felerősödik benne az hangja, és ezt baromi menőnek tartom)

03. Electric: OH SHIT MINHO! AZ A YEAH OTT A LEGELEJÉN! *Q* MÉG MEG SE HALLGATTAM, DE ILYENNEL JÖN NEKEM ITT! 

Oké, nem jutok szóhoz! EZ A SZÁM EGY BOP! ATYAÚRISTEN, HOGY LEHET VALAMI ENNYIRE ASZTA PASZTA CIPŐPASZTA?? Oké Minsong, oké! >< Tehát az a véleményem erről a dalról szép kerek mondatokban, hogy ez egy tipikus hidden track. Ami azt jelenti, hogy elbújik az albumon, pedig marha értékes, és csodálatos dalszöveggel rendelkezik. Ráadásul olyan szépen énekel mindenki benne (főleg ONew), hogy az valami hihetetlen. Minho rappelése pedig megment minden létező embert a Földön. Köztük engem is. JRE féle body roll az egész! :3

04. Drive: Ez tényleg tipikusan egy olyan dal, amely a vezetéshez megfelelő. Nem igazán fogott meg, pedig kommenteket nézve sokaknak tetszett. Nekem nem. :c Persze igyekszem azon lenni, hogy megszeressem. 

05. Who Waits For Love: Húh... Nem jutok szóhoz. Az EP. 1-n az utolsó track (You & I) is ennyire gyönyörű volt, de ez.. Azta gyerekek. Annyira varázslatos az egész! Ezt választották az I Want You mellé a műsorokban, és annyira megható az egész előadás. Kiemelném Kibum-t, aki nagyon jól rappelt, és természetesen utána Minho is odatette magát. Annyira szeretem őket, és ezzel a dallal, meg persze ezzel az egész album sorozattal annyira csodálatosak, hogy az valami hihetetlen. A koreográfia gyönyörű. *-*/ :"( 

És imádom, ahogy Taemin-t sminkelik. Csak úgy mellékesen. xd

Alig várom az utolsó epizódot az albumnak. Kicsit szomorkás hangulatra számítok ott, de nem szeretek előre gondolkodni. Nem akarok csalódni, ha mondjuk nem ilyen lesz. Bár a SHINee-ban szerintem nem fogok. :D Az ő dalukat, a Ring Ding Dong-t gondolom sok BIGBANG sláger mellett a legjobb KPOP dalnak. ^^ ♥ Izgatott vagyok, június 25-ére készülni! ♥

Itt hagyom nektek a comeback stage-ét az I Want You-nak. :) 

Ha van időtök, akkor légyszíves nézzétek a SHINee-nak a SHINee's Back műsorát, ami az M2 csatornán fut. Nagyon viccesek és aranyosak benne a srácok. Emellett rengeteg érdekes dolgot tudhattak meg belőle. 

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now