MAMAMOO COMEBACK

64 4 2
                                    

Sziasztok! Ma az ultimate lány csapatom comebackje van terítéken, ha már az előzőről (Starry Night-Yellow Flower album) nem sikerült írnom. Nagy lustaságomnak hála, de ez mellékes. :D Ezzel szeretném hát bepótolni! Vágjunk is neki! ^^

 :D Ezzel szeretném hát bepótolni! Vágjunk is neki! ^^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2018. 07. 16.

Album: Red Moon

Műfaj: Dance

Cég: RBW Entertainment

01. Midnight Summer Dream: YASS QUEENS! Ez a dal valami irtó jó! Az egzotikus kezdés magával ragadó! Imádom Moonbyul hangját, többször kéne engedni énekelni! Hwasa lenyűgöző. Solar "I don't know what happened to me" részei egyre erőteljesebbek lesznek, amit imádok! ♥ Moonbyul valami olyasmit énekel, hogy "I hear a strange laugh", és utána van is egy ijesztő nevetés. o.o Tökéletes kezdés! 

02. Egotistic [TITLE]: A gitározó pasas az elején tiszta spanyol érzetet kelt bennem! *-* Először is az MV-ről szeretnék beszélni! KHMM... az UB gg-m magasra tette a lécet! Kellett már egy ilyen szexi concept, és ráadásul ők hozták el, amit még inkább plusz! Hwasa nagyon wreckelt már az elején is! *w* Aztán megláttam Solar-t, ahogy rúdtáncol, meg egyéb csodálatos dolgokat művel, és meg kellett bizonyosodnom, hogy igen, ő az UB-m! :3 Tele van meglepetésekkel a klip, mint például Moonbyul kisebb éneklős sorai, vagy Wheein cuki frufruja! :3 Nekem akkor szokott így kinézni a hajam, amikor a fodrászom nem érti meg, hogy a szemöldököm alá tessék vágni. XD És utána tök szarul nézek ki, Wheein meg csak jön, és OMG, STOP GURL érzést kelt bennem! :"D Felnéztem tumblr-re, és marha sok gif van, majd talán a végén vágok be párat. :333 Mind nagyon szépek amúgy, és a környezet, amiben elhelyezték őket is mesés! A photoshoot-k is a 'wow kategóriát' verdesik! *_*

A koreográfia full király, elaléltam komolyan mondom! Amúgy a live-ban annyira aranyos, hogy Solar  tátogja Moonbyul rappjét! *-* #myMoonSunheart Plusz ez a sok body roll kikészít! :S XD

A dalszöveg erős és kemény, nagyon tetszik! Amikor Solar azt mondja, hogy "Brahhh~", engem ott ragadott meg igazán a dal! ♥ A felosztás nem lett olyan vészesen szörnyű. Egyértelmű, hogy a rapperé a legkevesebb rész, de még így sem üt annyira el a többeiktől. Elégedett vagyok. Solar kapta a legnagyobb szeletet, utána Hwasa, majd Wheein és végül Moonbyul. ^^

03. Rainy Season: Nagyon laza dal, mégis annyira elszomorít a szövege.. Úgy érzem magam, mintha ősszel hazafelé sétálnék. A füllhallgatómban ez a zene szól egész halkan. Az októberi hideg a kabátom alá kúszik egészen fel a szívemig, hogy azt végleg elporlassza. Mindenképpen érdemes meghallgatni. Kicsit melanólikus hangulata van, a title után tökéletes a lenyugvásra.

04. Sky Sky!: A kommentben azt írják, hogy ez a dal olyan, mint egy k-dráma OST-ja. Pont azon elmélkedtem, hogy ilyen tehetséges hangszínnel megáldott lányoknak több drámában kéne énekelniük. Eddig csak a Strong Woman : Do Bong Soon-ban hallottam őket. (lásd: Mamamoo - Double Trouble Couple)

Azta! Tényleg teljesen olyan, mintha egy romantikus sorozat legszebb pillanatát nézném! Kicsit olyan érzésem volt, mintha a GFRIEND-t hallgatnám, és ezt csakis pozitív értelemben értem! Egyedül Moonbyul rappelését nem éreztem most odavalónak. Ezzel nem őt akarom leszólni, de ebben a dalban Wheein is simán helyt állt volna egyedül!  ♥ Az ő hangja most különösképp megragadott!

05. Sleep In The Car: Ez a dal 2017-s, de erre az albumra rakták rá. Egy csodálatos élő fellépés keretein belül adták elő, de sajnos a videót nem oszthatom meg. A videó készítője ugyanis nem engedélyezi. ^^" Tehát csak írjátok be, és nézzétek meg, mert nagyon ütős! *-* A szöveg odacsesz rendesen! Imádom ezt a számot jézusom! :'3

06. SELFISH > Moonbyul ft. Seulgi [Red Velvet]: A klipben annyira menő Moonbyul hajszíne! Gondolkodtam, hogy befestem én is ilyenre még a nyáron, mert Jimin-nél, G-DRAGON-nál és most nála is imádom! ♥ Amúgy eddig még nem is láttam az MV-t, de most így megnézve nagyon átérzem! Ha én ezt megnézem májusban, szerintem önkényesen otthagyom a sulit, és azt csinálom, amit a lányok! XD Kár, hogy itt Magyarországon nincsenek játéktermek, mint Ázsiában. Ha valaki járt már ilyenben, akkor ossza meg az élményeit mindenképp!

Büszke vagyok a lányokra, mint nagy nagy Moomoo! ^^ ♥ 10/10 az album!

KÉRDÉS: Ti melyik dallal ismertétek meg a csapatot?

illegal section

illegal section

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

off

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now