district 9: unlock szöul day2

55 8 0
                                    

sziasztok.

ez a nap nekik és nekünk is sok volt egy picikét.

nagyon, nagyon szeretem a stray kids-t, nem egyszer tettek már arról tanúbizonyságot, hogy mennyire imádnak minket, stay-eket. és azt hiszem mi sose tudjuk nekik ezt a mérhetetlen szeretetet biztosítani.

a mai koncert teljes port kavart instán, de legfőképpen az én kicsi szívemben, mert sírni kellett őket látnom. mind annyira, de annyira nem ezt érdemelték, de ebben az időszakban annyi mindenen kellett keresztül menniük, hogy azt már tényleg nem bírták.

hyunjin-ről, felix-ről, jeongin-ről, seungmin-ról és changbin-ról láttam sírós képeket, vagy videókat. :(((( nagyon, de nagyon felkavart az egész és az összes ilyen képet lementettem, mert egyszerűen .... nem is tudom miért tettem, ha őszintén be kell valljam. ha többet kutakodtam volna az stray kids hashtag alatt, akkor valószínűleg chan-ról és minho-ról is találtam volna dolgokat, de ahhoz már nem volt idegzetem.

hyunjin arról beszélt a könnyeivel küszködve — az összes tag körégyűlt —, hogy jobbá szeretne válni, és abban reménykedik, hogy a STAY sose hagyja el. chan próbálta feldobni azzal a helyzetet, hogy mégis hova mennénk mi, stay-k, de ígyis látszott rajta, hogy neki is nagyon fáj az egész. :((

jeongin próbált erős maradni, és sokáig nem is sírta el magát, de a végére már nála is eltörött a mécses. :((( szörnyű volt ezt is látni, ahogy előtte mosolygott, mély levegőket vett, hogy ne sírjon, de őt is megviselte a dolog. hiszen csak tizennyolc éves!!!

jisung azt is mondta, hogy tudja, hogy ez nem csak nekik, hanem nekünk is nehéz volt, de nagyon hálás, hogy mégis beragyogjuk az arénát és kérte, hogy maradjunk mellettük.

emlékeztek az ikonikus ,,stray kids nine or none / we're gonna cross the finish line" szövegrészletre a mixtape #4-ben? most már nem énekelhetnek kilencet, ki kellett cserélniük nyolcra. :(((((

remélem soha többet nem kell ilyen nehéz időket megélnie a stray kids-nek.

köszönöm, hogy elolvastátok a részt.

> KÉRÉS: írd le, hogy miért szereted a stray kids-t, miért vagy hálás nekik?

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now