sulli-nak.

39 8 0
                                    

nem hiszem el, hogy elhunyt. egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy egy olyan édes, aranyos lánynak,  mint neki itt kellett hagynia a földet ilyen fiatalon. számtalan idol van, aki közel áll hozzám és bár sulli nem igazán volt ilyen, mégis annyiban közünk volt egymáshoz, hogy a kdrámás pályafutásomat ő alapozta meg. tudom, hogy nem a legjobb színésznő, de attól független mindig boldogan figyeltem őt, hiszen a mosolya mindig képes volt felvidítani. igenis szerettem, amikor a to the beautiful you alatt néztem 16 vagy talán 17 részen keresztül az arcát. egyszerűen annyira, de annyira szerethető volt.

aztán egy ideig nem is igazán foglalkoztam vele, amit teljes szívemből bánok. egyszerűen nem tudom magam elégszer ismételni, hogy mennyire, de mennyire különleges jelenség volt ő. egy olyan ember, akire jóval több embernek kellett volna figyelnie.

amikor a goblin kijött, megint visszatért a szeretetem iránta, amit 2017-ben is annyira éreztem. a zenéje és a hangszíne teljességgel lebilincselt. mivel nagyon sokat szólt ez a dal itthon, ezért kifejezetten megszerettem.

sose utáltam igazából őt, mert a régi emlékek, hogy mennyire sokat nevettem rajta/vele a kdráma során ott volt bennem és emiatt is rendített meg teljességgel a hír.

az egyik ember instagram sztoriját néztem meg, ahogy kirakott egy képet róla és odaírta, hogy rest in peace. először el se hittem, hiszen ez biztos kamu, nem lehet igaz. de már a wikipédia is átváltott, hogy ezen a napon egy csodás csillagtól kellett búcsút vennünk.

nem tudom, hogy öngyilkosság volt e vagy sem, hiszen még a rendőrség se jött rá. a lényeg az, hogy remélem most már békében nyugszik és megszabadult attól a sok tehertől, ami őt érte ezen a világon.

>> ha bármi gondotok van, akkor ne féljetek segítségét kérni!! mindig van kiút és sosem kell választanod a rosszabb utat! <<

köszönöm, hogy ennyi ideig ragyogtál sulli. hálás vagyok neked, hiszen bevezettél valami teljesen újba. remélem békében nyugszol.


1994. 03. 29.  – 2019. 10. 14.
rest in peace my love.

KPOP AND MEWhere stories live. Discover now