iKON NEW KIDS: FINAL

35 6 0
                                    

Sziasztok! Az iKON ma dobta ki a New Kids erájának véleményem szerint az utolsó albumát! Kezdjük hát a hónapot ezzel a csodás comeback-kel!

Sziasztok! Az iKON ma dobta ki a New Kids erájának véleményem szerint az utolsó albumát! Kezdjük hát a hónapot ezzel a csodás comeback-kel!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjelent: 2018. október 1.

Album: New Kids: Final

Műfaj: Ballad, Dance

Cég: YG Entertainment

Saját vélemény:

1. Goodbye Road [TITLE]: Ez a dal valami fantasztikus! Az MV már magában megragadja az embert. Valami hihetetlen, hogy az iKON-nak mennyi arca van. Itt volt a Love Scenario, a Killing Me és most ez. Mind teljesen eltérő, viszont egy szempillantás alatt beleszeret az ember. Nagyon kellemesek ezek a bézs színek, amiket felhasználtak. A kiválasztott lány nagyon szép, és a hátterek is, ahol táncolnak, énekelnek, stb. Ha valaki nem vette volna észre, a Monsta X Hero c. performance-ének a helyszíne is benne van. Tudjátok a helikopter leszállóhely. 

A dalszöveg egy szakításról szól. Bobby és B.I írta ismét. ♥ Nagyon mély és bár fájó, de szerintem szép üzenete van. Hanbin rap line-ja fogott meg a leginkább. :) A "nananana"-s rész nagyon édes, a videüklipben megint az a tipikus iKON-s vonást lehet felfedezni. :3 Közben Junhoe és Jinhwan magas hangjai nagyon harmonizálnak alá. A szövegfelosztás egész jól megtörtént, nem panaszkodom. Mindenkinek csodálatos az énekhangja, egyszerűen képtelenség betelni velük. 

Az MV-ben mindenki nagyon szép. Tetszik, hogy Bobby-nak valahol barna haja van, szintúgy Jay-nek hol szőkés-barna, hol nagyon sötét. ♥ 

Amit eddig láttam a koreográfiából, az nagyon meggyőzött. Alig várom az élő fellépéseket. ^^

2. Don't Let Me Know: Megint egy tökéletes dal. Ez leginkább Jay és Hanbin dala, de nagyon nagyon tetszik. Az eddigi iKON albumok, amiket rendszeresen hallgatok, mindegyikben vannak olyan dalok, amelyek elrejtőznek, pedig isteniek. ♥ Promotáljátok ezt a bopot, srácok! 

3. Adore You: ÁÁÁ, ez a dal annyira szomorú. :"(( ❝Túl jó ember vagy hozzám, úgyhogy ne gyere közelebb❞  Nagyon megérintett az egész, és egy-két könnycseppet el is morzsoltam rajta. :c A srác szereti a lányt, és legszívesebben megcsókolná, de nem teheti. Ez nem szörnyű? Amúgy velem is volt már ilyen, és tényleg elég rossz érzés.

4. Perfect: Az eleje már nagyon megnyerő beat-tel kezdődik, imádom! Jinhwan angol kiejtése tökéletes, és a dal további részében ezt Junhoe is énekli, uwu! ❝I was wrong baby come back to me ❞ Ez itt totál fangörcsöt okozott. A dal kellemes mederben folyt, de inkább a dalszövegre kellett itt is jobban figyelni. Nagyon sokat jelent ez is megint. A fiú meggondolatlanul hagyja el a lányt. Viszont újra szeretne együtt lenni vele, mert a különválásuk után jön rá, hogy mennyi mindent nem adott meg neki. A lánynak már elmúltak az érzései, ezért a fiú szenved. :c

Az albumot 10/10-re pontozom! Nagyon tetszett, és a title track egyszerűen eszméletlen jó. :3 

KÉRDÉS: Melyik a kedvenc dalotok az iKON-tól? (úgy összeségében, nem erről az albumról)

Köszönöm, hogy velem tartottatok, én irina voltam! ^^ 

Köszönöm, hogy velem tartottatok, én irina voltam! ^^ 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KPOP AND MEWhere stories live. Discover now